Захранване започна вече, порасна януарското човече.

• 12 055
  • 307
  •   1
Отговори
# 285
  • Ловеч
Добро и утро!
Да сложа закуската ,че  не виждам никой буден на хоризонта Simple Smile

А това за всеки случай може някоя  снаха  да ни хареса hahaha

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 07:59 от tobito

# 286
Натали, не ни дразни с тайните на Виктория, че са ми любими   Crossing Arms Да не те караме да ни изпращаш експресен колет до БГ  Hug
Туй то, да не тръгне човек по лекари, че 1000 болести ще му измислят  Sad.
Колко си права само  ooooh! А като описваш храненето на Рая все едно слушам за Петя..същата история ooooh! Да не говорим, че откакто я захранвам нито веднъж не си е отворила устата при вида на лъжицата (виждала съм други бебчета да го правя)...А най-любимо и е да каже бръъъм с пюрето  #Crazy
Гого с тази вратовръзка ме уби  Embarassed
Цитат
Да се отбележи, че това е поздрав за 1-ви. Според някои коментари действа разхлабващо.  Joy
А дано...че 2 дни подред тъпча и мен и детето с круши, но положението е страшно! Преди като Петя не ака 1-2 дни мислех, че е запек, да ама не...сега  вече разбрах какво е запек  #Cussing out Такива твърди ги изкрава от тази оризова каша и така се мъчи милото  #Cussing out Ако до обяд не се оправи положението отивам да търся чайчето на Блевит, а ако и то не помогне Дуфалак...
Лили, поздравление за усилията и нали знаеш другата година и ние сме там  Hug
tobito, много е сладък Ивчо  Hug

# 287
  • Бургас
Бърборанче, защо не пробваш ориз с рожкови на Нестле?  Става за първа храна и действа добре на стомаха, пише , че е за алергични деца  Peace
http://www.nestle.bg/page.asp?id=45&pid=4
най -долу кашата
Мария нея прояде, другите оризови ги прюеше в несвяст.

# 288
Добро утро! tobito , благодаря за кафенцето!
  Малко ми е криво днес , че със съпруга ми сме без изходящи повиквания  #Cussing out Част сме от една голяма група към Глобул и някой не си е платил и сега цялата група е без изходящи, направо нямам думи, а ние сме си платили. Иде ми да ги  #2gunfire тези от Глобул.
  Иначе вчера бяхме майките от улицата на ресторант с децата послучай празника. То стана една лудница, а ресторантът е на открито и с разни играчки, пързалки, ..., но не спряха да мърморят , че децата вдигат шум

# 289
Благодаря ви, момичета, за милите пожелания Hug

Дони, адаша е много готин малък мъж!

Тобито, не си хвали ергена толкова, ще вземат да ти го откраднат.... Heart Eyes

Бърборанче, и на Гого акото доста се сгъсти откакто хапваме пюрета....

Пепи, ами сега цял ден ще си говориш с нас Party

# 290
   Привет и от нас върнахме се от пътешествието до провинция.Сватбата мина супер но за някои който нямат бебета.Но успях да изиграя поне едно хоро.За сега лек ден че отиваме да се храним после ще ви чета.

# 291
Алина, ще я опитам тази каша  Hug Само дано и тя не запича...
Пепи, мила по-добре убий тези от вашата група, които не са си платили...Глобул не са виновни в случая,  абонатът  (тоест в случая длъжникът) е цялата група, а не отделния номер. Като си платят до 1 час ще ви пуснат  Hug

# 292
  • София
Здравейте и от мен,
Тъкмо щях д аив пиша как моята госпожица мнохо хареса пюретата с тиква, картоф и морков,а ма от тях вече трети ден не иска да ака и се е запекла и виждам, че Бърборанчето се е оплакала от същото, Гери- гуш и целувки на Петя Hug Иначе аз мисля, че при нея допринася и това, че освен пюретата, тя нали и кърма, и АМ- тоест АМ допълнително утежнява положението- тя и преди да й дам пюре си имаше проблеми с акането, а сега пък съвсем - днес и дадох пюре от круша, да видим дали няма да помогне малко Rolling Eyes, мисля след крушата да опитам и със сините сливи...кажете кое още може да действа разхлабващо newsm78
Пепи- много неприятно така Tired- заради един човек, сега всички понасяте последствията.
От много време насам все забравям да ти кажа, че много пъти съм била в твоя град, даже навремето кандидаствах там и за малко не стана да отида да уча там, сега можеше да се познаваме- обаче църквата много ми харесва в Свищов.
Много готини снимки на Дони и Тобито- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 293
# 294
Добро утро!

Тобито, мерси за закуската  Hug Интересен начин за сваляне на мацки  hahaha hahaha hahaha

Нещо времето е гадно при нас, та ни се провалиха разходките и срещичките. Ама ако искате гледам, че в петък ще е хубаво времето ужким, та може да си направим една Софийска среща в Борисовата градина например. Казвайте как ви се струва идеята?

Копривке, и ние догодина идваме. Задължително.

И сега да ви се оплача и аз каква лоша майка съм.  Sad Sad Sad Оставих сутринта малкия с каката да се забавляват и тя го зарязала на леглото и той като тупнал на плочките и като писна.... сърцето ми се сви.  newsm45 Горкото как се разрева.... Ама аз си мислех, че е в активнтата гимнастика на земята, а тя каката го преместила на леглото и то на ъгъла и той естествено се завъртял и тупнал. И аз се чудя що пищи и като отивам.... направо изтръпнах. Ама ние с мъжа ми сме за бой, щото аз го слушам. Той все вика "остави ги да си играят децата, тя кака му е голяма и може да го носи и да го гледа" и аз си викам да го слушам. Ама на стана белята. И те децата не са виновни, щото още са малки и не могат да мислят за всичко. Тя каката не е предполагала, че може да се обърне Никола. Оф, дано нищо да му няма. Сега го наблюдаваме да няма нещо.... Поне на външен вид нищо не се вижда.
Оплаках ви се... сега може да ме укорявате. Поревах си и аз с Никола... и кака му рева....  Cry Cry Cry
Сега се хили.

Гери, едно голямо гуш на Петя  Hug И от Никола също

# 295
аз за среща съм ЗА, че другата седмица ще ме командироват в Бургас- да тормозя тамошните майки Mr. Green
sladur4esta, даа, лоша майка....да внимаваш Naughty

# 296
За срещата, защо не Simple Smile

Сладурче, не е страшно. Тепърва ще падат по много. И за да те разведря ще ти кажа, че при Никола поне има какво да омекотява удара при падането  Mr. Green (това само с добри чувства казано)  Peace

# 297
Здравейте!

Сладурчеста, и аз точно щях да пиша като Кокосчето - че има какво да му омекоти удара на Никола Wink Хайде, успокой се, нищо няма да му има на детето.. Те децата са, слава Богу, здрави, т.е. някак програмирани да удържат на падания и тем подобни Wink  Hug

Искам да попитам Павлина и Лено (мамите на саблезъбите ни тигърчета  Heart Eyes) - как се държаха дечковците преди да изскочи зъбчето? Питам, понеже Калоян от няколко дни насам ми е много нервен, не се издържа вече.. Както си играем, весело му е и изведнъж почва да реве, ама то не нормален рев, почва да пищи, то при коликите не е било така зле  ooooh! Кряска, дере се... Но не си ръга ръцете в устата докато реве.. Аз очаквам ако са зъби да си пъха ръцете в опит да се успокои, ама тц.. Та се притесних дали не му има нещо друго, тъй като и венците му са си гладки, гладки... Моля ви, опишете ми как се държаха бебоците  Praynig

А - и знае ли някой за колко време може да избие зъб? В смисъл - ако днес му е гладък венецът има ли някакъв шанс утре да е със зъбче например? Или отнема доста повече време?  newsm78

Днес пуснахме ако за изследване, че продължава, че и зачестява слузта.. В петък ще разбера резултатите и защо ли подозирам, че и двамата ще имаме една и съща бактерия...   Thinking (на мен от зърната ми взеха проба, да не си помислите друго Wink)

Ами това е, на мен ми е скапано настроението и няма да ви занимавам повече. Хубав ден и дано времето да се разведри малко, че явно ми влияе  Hug

# 298
Пепи, мила по-добре убий тези от вашата група, които не са си платили...Глобул не са виновни в случая,  абонатът  (тоест в случая длъжникът) е цялата група, а не отделния номер. Като си платят до 1 час ще ви пуснат  Hug
Бърборанче, не са прави, защото при създаването на групата, са се разбрали да спират само тези, които не си плащат. Групата е над 200 души и от вчера нямам изходящи. Сега имало някакви преговори, та ще видим.
Ралче, ако дойдеш пак насам, може да се видим.
СЛАДУРЧЕ, не си лоша майка, има такива моменти.

# 299
Ох, благодаря ви за успокоенията.  Hug

Сиси, абе и на Никола от време на време му е слузесто акото. Ама още не съм разбрала от какво. Ама да си призная честно не смятам да го мъча с изследвания.

Абе и аз се чудех по какво се познават зъбите. Щото на Никола венеца все му изглежда подут. Ама гладък ли трябва да е? Или да са му очертани зъбите?  newsm78 Я обяснете.

Общи условия

Активация на акаунт