Захранване започна вече, порасна януарското човече.

• 12 061
  • 307
  •   1
Отговори
# 255
Natali и кокосче  Hug
Я да видим сега така дали ще се отвори:
http://snimka.bg/album.php?album_id=383327

# 256
честит 1 юни на всички които се чувстват деца newsm44 и естествено на всички малки сакровища

# 257
Добро утро!

Честит празник на всички деца и всички, които все още се чувстват деца!

Честит рожден ден, Биляна! Да си жива и здрава и много щастлива!

Честити месечинки на бебоците, които празнуват днес! (Няма я Еспа да ги копирам от нея  Laughing)
Данинце, от днес вече ще те слуша много Йоанка калпазанка ще видиш  Laughing.

Бубченце, мерси за кафето  Hug

Мим, браво на Елия. Разгеле да почнат и нашите деца да се обръщат.
А Никола още повръща. Има дни като почне и по 100 пъти. Ама той като не се спира и само се пъне някъде да ходи незнайно къде....
Сега има ново любимо упражнение - да си вири краката и да си яде чорапите  hahaha hahaha hahaha

Оф, много гадно време  Sad

# 258
попрочетох та да се включа
Честит 1 юни на всички малки и пораснали деца!
Лено, честито първо зъбче! Калоян постоянно се чеше , но не виждам даизбиват все още.
Калоян беше поспрял да повръща, но понякога като се върти по корем и пак връща, но доколкото знам е нормално.
Ей, Сладурчеста, аз от кога чакам Коки да си лапа краката . Не знам защо , но ми е много сладко.
Цвети, много хубав тоя Краско  Hug

# 259
по повод пюретата как давате на бебенцето сас или без мляко?ние вече се обращаме играем си с игра4ките от една рака на друга и почнаха забките да ни избиват.ох и много обичаме да гледаме тв

# 260

Честит рожден ден, Биляна! Да си жива, здрава и много щастлива!   bouquet

# 261
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ на всички малки ,големи и още по-големи деца. За мен това е един от наи-страхотните празници ,аз също ще празнувам ,понеже детското в мен е още живоо. Hug
Хайде ние от рано излизаме на разходка ,че времето е разкошно.
Приятен и много весел детски ден ви желаем Mr. Green
И мойта повръща от време на време ,по-рядко от преди но се пак...

# 262
Честит празник на всички дечица малки и големи! Имайте прекрасно детство!

Честита пета месечинка на Йоана, Мануела, Виктория и Васил!

Билянче, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, пожелавам ти много сбъднати мечти!

Много са ви сладки бебчовците  Heart Eyes
Лено, честито първо зъбче!
Мим, браво на Елия!
Елена, аз не слагам още Сами седнал, ама и той не се пъне. Той още на коремче не може да се обръща даже, само като се ядоса или е уморен и почне да търси на мама млекоцентралата от зор леко се завърта  Laughing
За повръщането – връща когато моного почне да рита с ръчички и да маха крачета
Бърборанче, в първя персентил е чудесно – важното е че е в таблицата, имаш си финна госпожица  Heart Eyes
Леле, много вика това мойто дете, тренира какви звуци могат да излизат от гърлото му, то е ааааа, то е ооооо и т.н и то насочено към полюлея, явно се дразни, че не може да го стигне  hahaha
И накрая – най милата тема, която съм чела http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388533.0

Хубав и усмихнат ден     bouquet

# 263
  • София
Честит първи юни желая от сърце на всички бебоци, да са ви живи и здрави и да растат щастливи деца, с прекрасно детство bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Билянче- честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet- всичко най прекрасно ти желая
Лено- честито първо зъбче- леле, как минава това време.....
И накрая да споделя с вас, че днес научих, че една моя много близка приятелка от форума е станала мама на момченце- това ме направи бзкрайно щастлива в допълнение на днешния празник Grinning
ПП- Мим- моята от около 10-на дни се обръща сама по корем и само така иска да стой и винаги след ядене като си натисне коремчето връща- сега и с пюретата, всеки ден се пускат завивки и нейни дрешки, браво на Елия  bouquet

# 264
Честит празник на всички малки съкровища!

# 265
И накрая – най милата тема, която съм чела http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388533.0
ех, Еспа, къде я намери тази тема  Hug Благодаря ти че я сподели с нас! сълзите ми не спират да текат, припомняйки си подобни моменти с моите (вече пораснали) дечица... Щастлива съм че и сега продължават да ми го казват..
Много е мило да срещаме любовта, под каквато и да е форма! А тук  толкова чиста любов е събрана!
Не е лошо и сега в този момент да кажем и на нашите майчици, колко ги обичаме, като едно време...  Hug

# 266
честит първи юни на бебочетата и на тези, които още се чувстват деца. приемам поздравления и аз.

роздрави от Русе

# 267
Честит първи юни на дечицата ви! Да са живи и здрави!
Билянче, Честит рожден ден! Бъди много щастлива мама!
Лено, честито ви зъбче!
АЗ бях писала за повръщането- все по- рядко.
Натали , искам и тук намаления  Naughty Харесах си разни нещица  Grinning
Дечицата ми спят, отивам  да  bath , че следобед на ресторант с няколко мами по случай 1- ви юни.

# 268
Ох,  момичета, благодаря много за подкрепата ви  Hug, но нямат край това лошите новини за нас - сега пък по случай 1ви юни и Рая хвана конюнктивит  Cry. То май не й прави много впечатление, ама на мен наистина много криво ми стана... Ходих на лекар - изписа ми Торбекс (много благодаря на Биляна и Кокосчето за съветите   bouquet) и за мен и за бебка и каза, че не бил острашно и си мечтаела пациентите да ходят при нея само с такива проблеми... Та сега си капем капки, но пък мислим това да не ни разваля настроението smile3534
Иначе лекарите ми заявиха, че май щитовидната ми жлеза била увеличена, но да съм изчакала да спра да кърмя, че можела сама да се регулира и евентуално тогава да се изследвам. Туй то, да не тръгне човек по лекари, че 1000 болести ще му измислят  Sad.

Сега вече да честитя 1ви юни на дечковците и всички, които се чувстват такива! Дано повече да са тези хора, че то като почне човек само на сериозно да се взима става страшнооо  smile3533

Биляна, честит рожден ден! Да си най-обичаната, боготворена и слушана мама  Grinning

За връщането - Рая като се нахрани и я арестувам в шезлонга за известно време. Иначе веднага запъчва да се обръща по корем и есетствено връща.

За хрененето - нашият бонбон си има табиет - защо да е просто като може и да е сложно... Като почне човек да я храни хваща с две ръще лъжицата и стиска здраво и иска да си играе. Това значително затруднява процеса на хранене. После като й дръпнат лъжичата си хваща лигавника и си изпърсва устата, за да е сигурна, че лигавникът е порядъчно мръсен. И накрая, за да вземе мерки не само лигавникът да е мръсен си, си лапа ръцете и после избърсва полепналото по тях пюре в дрехите си  Joy Тва е то, творческа личност, държи да попромени цвета на дрехите си  hahaha (в тази връзка, Билянче, как тава твоят бебчо е толкова малко изпонацапан с пюрето? Чак не мога да повярвам  Simple Smile)

Весело празнуване на всичкииии!  Hug

# 269
  • София
Кой сега е номер 1 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт