Елли, Честит рожден ден (на патерици)! Бъди здрава и да си щастлива мама и съпруга![/color][
[b]Честит рожден ден и на батко Арда! Да носи много радост на мама и тате![/b][/color]
Они, аз ще захранвам второто дете по различен начин. С баткото започнах много рано захранването, сега ще поизчакам

Били били, Анастасия имаше бучица след първата ваксина и се разтика в продължение на цял месец. Хубаво, че при вас бързо се е оправила.
Моята госпожица снощи си спа добре, както обикновено, но рекордьорка за най- дълъг сън , определено, е Елия на Мим.

Мини, чуден букет! Подаръкът, представен от Стефания , е оригинален.
Аз за пюретата реших да почна с картоф, ама имам още 2 месеца време
Ох, и на мен не ми се връща на работа. То и да реша да се върна, няма къде
eeli , добре дошла!

:
) Беборлинчи спинка през целия път, така че вече по-често ще пътуваме, въпреки че идва зима... И той почна много да се разсейва докато се кърмим, то е дърпане(със зърното в уста), хилене, едни любовни погледи... така е първите няколко минути,после се успокоява и си хапва добре...
. 
Няма ли вече да се свършва вашата одисея с храненето... Аз те следя внимателно, че и ние не сме далеч пред вас по кг. С Рая обаче нещата взеха неочакван обрат... Нали писах, че никакво АМ не иска, а се дърпа и ядосва при кърмене, щото явно кърмата тече вече по-трудно. Е, сега стигнахме до следния парадокс: кърмя си я както обикновено (т.е. по 20тина минути) и след това за всеки случай и предлагам добавка АМ и...познайте... не знам какво му става на това дете, но колкото му дам АМ, толкова изяжда 
Ужасна история...
Мисля си, че е хубаво да са повече дребни и по-евтини неща - такива, за които да притичаш до магазина набързо. За едрите и скъпите хората ходят в големи магазини. 

Да ви изкомандоря на бързо