Три усмихнати АПРИЛчета имат вече сладки сестричета

• 14 671
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Честита бебка Емма на Ая и семейството и. Да ви е жива и здрава, умна и чаровна и много обичана от батетата.
дано е минало леко и бързо да се възстановиш Peace

Style Съжалявам, че сте преживели такива жестоки изпитания на съдбата, слава Богу, че баща ти се подобрява и макар и дядовата ръкавичка...всички сте заедно. Hug

Марини
весело изкарване с приятелките Peace

# 16
  • Чехия
Майче, честита ти прекрасна рожба, жива и здрава да ти е, късметлийче и щастливче.
Бързо възстановяване та да се гушкате скоро у дома, всичките с батковците и тати.

# 17

ЧЕСТИТА ТИ ПРИНЦЕСА ЕММА, МАМО АЯ! ДА ВИ Е МНОГО ОБИЧНА И САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА Я СЪПЪТСТВАТ В ЖИВОТА!

Style - Много съжалявам, че татко ти е преминал през такова изпитание, но вярвам, че щом сте покрай него ще му помогнете по-бързо да се възстанови и адаптира. А за шофирането не се притеснявай, то е като карането на колело - никога не се забравя.  Hug
Марини - Приятно ти "хулиганстване" Wink из София, ама жалко, че е само за ден.
И накрая да се похваля с моите вече порастнали племенници. Леле, как лети времето! Сякаш вчера бяха колкото Бела, а днес - абитуриенти ooooh!
Първоначално мислехме да отидем на бала без нея, но сестра ми ме оплю, че трябвало да й създавам спомени. Абе, какви спомени на две години? Сестра ми бе категорична - фактът, че ще я има на снимките, реално е спомен. Не знам за Белослава, но аз ще имам траен спомен как търчах след нея докато другите се веселяха на воля  Joy

http://beloslava07.multiply.com/photos/album/31/31#

# 18
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ая да ти е честита малката принцеса

# 19
Господи, момичета,
Не знам да пиша ли или не, въобще да вярвам ли на очите си - направо съм като гръмната.......  EFP

# 20
Господи, момичета,
Не знам да пиша ли или не, въобще да вярвам ли на очите си - направо съм като гръмната.......  EFP
Стайл,миличка,прегръдки големи!  Hug Hug Hug Hug
Прекрасно е!
Не бъди гръмната,радвай се!

# 21
Стайл,поздравления!!!!!!!!!!!!!

# 22
  • Beyond the Frontiers
Господи, момичета,
Не знам да пиша ли или не, въобще да вярвам ли на очите си - направо съм като гръмната.......  EFP

Mr. Green Mr. Green Mr. GreenСега да поздравяваме или да съчустваме. Mr. Green Heart Eyes

Това с бременеенето става заразно. Почвам и аз да психясвам, ей Mr. Green

# 23

Това с бременеенето става заразно. Почвам и аз да психясвам, ей Mr. Green
Eли,внимавай  Laughing

Стайл,вече си представям три кърмени човеченца... Heart Eyes

# 24
Майчеееее, честита ви дъщеричка Емма! Да е здрава, умна, красива и добра! Много целувки от нас и ти пожелавам бързо възстановяване   bouquet  Hug
Стайл, честито и на теб...  Hug   bouquet Само кажи ( както каза Ели ) да съчувстваме или да поздравяваме ?!
Wink

# 25
Style  -  ЧЕСТИТО, МИЛИЧКА! Ама толкова ли е неочаквана таз' блага вест, че си като гръмната Party? Честно казано много ще ти отива с три Wink.

# 26
  • гр.Варна
Style,преставям си колко ти е трудно да вземеш решение в този момент!Като каза,колко хора сте в един апартамент и всички тези емоции напоследък.....Вярвам,че ще вземете най-вярното решение Heart Eyes HugУбедена съм,че много ще ти отиват три дечица:)

# 27

Здравейте,

Марини, страхотна тема   bouquet

Ая - честито ти 3то най-голямо щастие, да ти е жива и здрава малката госпожица, а батковците й да я гледат като истинска принцеса  Peace

Nijntje - честита радост и на теб, малко късно но с най-добри пожелания  Peace

Стайл - тръпнем в очакване за решението ти. Аз мисля, че много ще ти отиват 3 и бях сигурна до някъде, че ще стане. Съдба. Такива добри и всеотдайни майки, трябва и по повече да имат  Hug

На фона на толкова хубави новини да споделя и моята не толкова хубава, че да ми олекне. Нашия татко влиза в болница другата седмица за операция на дискова херния. Ще го оперират в София в болница Св.Иван Рилски, казват че там били най - добрите, дано  Praynig

# 28
Абсолютно неочаквано, имайки предвид, че дори 7 дни след риска имах отрицателен тест, но тъй като много ме боляха гърдите, като кърмя Гери и ми закъсня, реших да повторя теста. Интересното беше, че когато Жоро се прибра от работа и ми подаде новия тест, изтръпнах - беше Шуър, а именно с него отчетох бременност и с Руми, и Гери, така че още преди да го направя, вече знаех "присъдата" .............
Да не говорим, че съм раздала абсолютно всичко до най-малката подробност от вещите и дрешките до две годишна възраст. По принцип не отхвърляхме идеята да имаме още деца, но планувах да е след 2-3 години...... За пореден път Господ се изсмя на плановете ми. До вчера изчислявах точките на Гери за детска градина.....е, вече със сигуност ще ми я вземат на градина, но пък аз няма да мога да се върна на работа......
Преливам от емоции и мога да изпиша фермани. Въпреки терзанията, умирам от щастие, че пак ще ставам мама на мъничко човече. Честно казано много се радвам. У нас наистана ще стане много весело живот и здраве през януари. С Ивето ще сме заедно и в другата отчетна тема, но ще се запиша там след преглед, че с тези различни показания на тестовете всичко е възможно.
Не можах да искрия и от децата - Румена каза ,че много се радва, а Гери само повтаря "бебе", "бебе" - един Господ знае какво й разбира главичката.
Благодаря за пожеланията, ще пиша пак....... не си спомням коя седмица трябваше да се посети гинеколог, та отивам да започвам всичко отначало. Ако щете вярвайте, имам чувството, че нищо не знам и всичко, което предстои и нещо ново и непознато.....то бива бива да съм забравана Simple Smile

# 29
  • Beyond the Frontiers
Значи да се радваме и да честитим.  Grinning Лека бременност. Hug

Общи условия

Активация на акаунт