Три усмихнати АПРИЛчета имат вече сладки сестричета

• 14 682
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
О, решение за взимане няма.......аз съм най-големият противник на абортите. Или ще имам бебе или има грешка нещо в тестовете, от мен нищо не зависи. Мъжът ми също е против аборта, така че докато не порастнем най-после и не започнем да се пазим като нормални хора, ще си раждам деца Simple Smile)))
pepa_k, успех на вашият тати ,дано всичко мине нормално и бързо да се възстанови...

# 31
Невероятно, страхотно, прекрасно...Style, ти казваше, че искаш поне още едно бебче и ето, че Господ те е чул и е решил след всички тежки моменти да донесе и тази огромна радост в семейството ви! Желая ти най-леката бременност и много спокойствие! Hug Hug Hug
Аз, ей сега ставам след партито и след малко ще потеглям обратно при Сашето! Колко било хубаво да си безгрижен...но за малко, колкото да не се губи тренинг! Mr. Green
Хайде, до скоро пак от родния град! Hug

# 32
  • под шипковия храст
Style супер новина!
да знаеш, че е от темата, като гледам тук за нула време се напълни с бебчета и колко много са по трички! Crazy

# 33
  • Стара Загора
Style, като четох поста ти по-надолу, просто .......нямам думи, само сълзи в очите! Нека всичко е наред и бъдеш щастлива мама на трима!

# 34
  • гр.Варна
Style,От все сърце се радвам за вас! Heart EyesДано всичко е наред и януари ни зарадвате с Ивето с появата на новите членове в семействата Ви:)

# 35
Привет и от нас! Hug

# 36
Хихи, Style, честито, мила Simple Smile Това се казва изненада Hug Лека, прекрасна и безпроблемна!

# 37
Style, честито! Лека и безпроблемна бременност! Радвайте се на прекрасната новина и бързо забравяйте проблемите!

# 38
  • Чехия
Господи, момичета,
Не знам да пиша ли или не, въобще да вярвам ли на очите си - направо съм като гръмната.......  EFP
Стайл миличка леле тука се разтреерех от вълнение...е това му се вика новина.
101 прегъръдки милачка..и се пази.

# 39
Стайл, искренно се радвам за вас, това е привилегия да си дете  във вашето семейство Grinning, мъничето ще е страшно щастливо с вас Heart Eyes . Желая ти лека бременност, наслаждавай и се и смело напред. Ето , че след лошото винаги идва хубаво.

pepa_k Зет ми току що излезе от същата операция в Пирогов, с епидурална опойка е бел и вс. е ОК. Пожелавам и при вас да мине много леко Praynig

# 40
  • БГ

Това с бременеенето става заразно. Почвам и аз да психясвам, ей Mr. Green
Eли,внимавай  Laughing

Стайл,вече си представям три кърмени човеченца... Heart Eyes
и аз това си представих Laughing
честито от нас на Style!  bouquet лека бременост и всичко най-добро за голямото ви семейство! Hug
дано това все пак не е заразно Party
не казахте крачетата на вашите госпожици поизправиха ли се?моята кукла  има Х- образни крачета и не са се изправили още newsm78

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 15:06 от tevolere

# 41
  • Варна
Style, честито миличка! Лека и безпроблемна бременност!

Варненки, довечера към 19 ч. може да се разходите до яслите, най-вероятно ще са изкарани списъците.

# 42
  • Попово
Style, леко бременеене и едно голямо синьо вързопче ти желая от все сърце  Hug
много сме силни сме  Mr. Green 3 детни мами оле   superuu

# 43
Честито, Style. Много се радвам за теб. Леко и безпроблемно бременеене.

# 44
Ура, ура, ура! Много се радвам! Style, ти си уникална мама.
Не съм срещала друга жена като теб. Твоето призвание е да отглеждаш щастливи и обичани деца с много любов и търпение.
Следвай пътя си!

Общи условия

Активация на акаунт