Отговори
# 225
    И аз ,милите деца .Проклетата ни държава ,да не може да си изпрати детето в" нормална "детска градина.Няма закони и това си е.Тук в Италия децата в детските не се делят ,вси4ки са заедно .Дано и в БГ нещата се променят.
    Според мен не само държавата,ами самите хора сме такива.Защото винаги ще се намери някой недоволен,неинтересуващ се от другите родител и ще провали всичко.За съжаление манталитета ни е такъв.Всеки гледа себеси и хич му не е за другите.  #2gunfire[/list]

# 226
    Таняб  Praynig

Айла, честита годишнина!  1dating (ако не се лъжа)

# 227
    Искам да ви почерпя за рожденния ми ден /само че незнам как става/така че кой каквото си избере Simple Smile

Честито на Мадленка да и е жива и здрава  момата Simple Smile    bouquet

# 228
    ЧРД на mim4eto_t ! newsm59

Желая ти здраве, щастие и много щастливи мигове с твоето слънчице! bdbaloni

# 229
    • София
    Таняб  Praynig

Айла, честита годишнина!  1dating (ако не се лъжа)
     Не сме женени  Simple Smile
    ЧРД и от мен   bouquet

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 18:49 от Aila

# 230
    • Plovdiv
    Мимче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА  newsm51 newsm51 newsm51

# 231
    Здравейте мамчета  Hug
    Имам един въпрос,моля мамите ползващи капките био гая да кажат по колко пъти и по колко капки дават на бебоците?Предварително благодаря! Heart Eyes

# 232
    madlena_bg80 честито бебенце. да ти е живо и здраво и много да слушка мама и тати
     mim4eto_t честит рожден ден. много здраве, щастие и само хубави моменти в живота

# 233
    mim4eto_t честит рожден ден. Много здраве, щастие и успехи в личен и професионален план.

# 234
    • Стара Загора
    Мимче честит рожден ден  baloni bdbaloni baloni  Кремче благодаря много миличка беше ми много полезна  Hug Hug Hug

# 235
    майчета забелязвам че Дени когато ака първо почервенява и почва да плаче докато не се изака  Sad не е запечен и си ака редовно- на всяко ядене. някой да има идея защо прави така  Rolling Eyes

# 236
    • Sofia
    marsia__kzl и моят младеж взе така да прави. Даже му е доста редичко, но се напъва, почервенява, даже изревава няколко пъти.

plami213 Био гая давам сутрин преди ядене по пет капки. Така ни каза педиатърката.

Пак да попитам доста задаван въпрос-  в момента как обличате децата. У нас е 24-25 градуса и се води непрекъсната борба с бабите как да се облича и най-вече как да се завива детето.

# 237
    • София
    Деси, на тия градуси едно га6теризонче или боди с дълъг ръкав у ританки - друго не бих навлякла! Педиатърката ни е на същото мнение и даже аз го повивам с тънка пелена, тя казва, че само би я метнала отгоре като леко одеалце..

Имам въпрос за лохиите. При мен всичко беше спряло няколко дни. След това онзи ден прокървих доста еднократно и после пак нищо. Днес обаче направо съсиреци се сипеха, шашнах се, а те взеха, че вече спряха. Това нормално ли е  newsm78

# 238
    Деси аз обли4ам малката по същият на4ин по който съм обле4ена и аз .А бабите извинявай ,но ако съм на твое място ще им покажа къде е вратата.

# 239
    ЧРД  на рожденниците! newsm59
    ЧЕСТИТО НА МАДЛЕНКА newsm51 newsm51
    Таняб  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт