Отговори
# 75
  • София
Честити рожбички на Иваяна и Бубчето!! Да сте здрави и щастливимайки и бебчета!

Вайза! Напълно те разбирам за имунната система. Аз от 2 дни съм с треска, нещо явно простинах с това кърмене по час. Кажи когато мажеш как се гледате с котето и бебчо. Аз за сега ги съчетавам. Внимавам котето да не скочи в леглото на Божко, а и като гледам как се е ошашкало....при плач на бебчо се чуди къде да се скрие от ужас.

Честит РДен на малката Божа на Сиска!. Сиска Божа е една кукла! Да ти е жива и  здрава и добра кака!
Честит РДен и на Ваня! Бъди здрава и щастлива майка.

# 76
  • София
  Мигла, а проблеми с гърдите имаш ли? Зачервявания, подутини, болезнени места? Дано скоро проблема отшуми  Praynig

# 77
Честито,много се радвам на новите бебчета,да са живи и здрави и много да радват мама и тати.
diana_0880 малката също е на фризовом и изяжда около 100 мл. Аз искам да те попитам,ака ли трудно мъничето и ако да как се справяш?Защото малката много се мъчи докато се изака,но за съжаление не мога да и давам друго мляко ,защото много повръща.

# 78
Здравейте  Hug
Да са живи и здрави бабите казвам аз newsm10.Днес свеки е при нас и съм много доволна!Изцедих се в 12 и легнах да си поспя!Тя нахранила бебчо,приспала го и ме събудиха чак в 16h. Сега,след 4 часа сън съм като нова newsm44. Благодаря ти мамо  newsm51
Честит рожден ден на Ваня,да е здрава и много обичана мама! newsm59
bellaa честита бебка,да ви слушка и да папка много!

Лека и спокойна вечер на всички! Heart Eyes

# 79
  • София
Ради, аз малко трудно закопчавам копчето, но иначе съм в старите панталонки и дънки и коремчето ми е съвсем малко подуто все едно съм похапнала повечко  Sunglasses Но беше толкова хубаво с голям тумбак и да си слагам ръцете отгоре като седна  Blush

Ванче, на мен така ми се бели и беше зачервено. С години само тампони съм ползвала, мразя превръзки и сега ми беше много неприятно..

И аз питам за цикъла. 4-5 дни нямах нито капка кръв и сега днес изведнъж имаше доста след мен в тоалетната и се поуплаших. Та казах на мъжа и той ми вика 'ми да не ти е дошло' и аз щях да падна, бях забравила какво е това  Crazy Та дали е възможно да ми дойде само 10 дни след раждането  newsm78

# 80
  • гр.Стара Загора
Ваня  newsm59 бъди жива и здрава и винаги засмяна!!!
Честити нови бебчета да са живи и здрави и много да слушкат и папкат  smile3504.
Щях да пиша повече но в момента ни мъчат гадните колики отивам да гушкам Еви  baby

# 81
  • Plovdiv
Здравейте и от мен отново на линия, влизам да ви кажа че на 26.5 в 18.35 се роди нашия син Владимир 3750гр и 50см. Много се радвам че съм отново в къщи и сред вас. Честито на всички майчета и техните бебенца  Hug

# 82
Честит рожден ден на Ваня   bouquet

Честити бебчета на Иваяна, Бубчето и белла да са ви живи  и здрави бебоците   Hug

да питам  майчетата  които ползват капките инфакол - по колко капки давате и през колко време се дават????

плами честито ти синче - пожелавам  ти да ти е жив и здрав и много послушен Simple Smile
разказвай как мина раждането,доволна ли си?

# 83
  • Русе
mim4eto_t, Инфакол-а го давам преди всяко хранене по една пипета. Определено от него имаше ефект. Сега съм с Еспумизан и саб и е кошмар.

plami_a, честита рожба! Да расте здрав и много послушен!
Белла, честита дъщеричка! да расте здрава и много щастлива!

Преди малко оставих Гого в баба му . Имам отчайваща нужда от сън обаче сърцето ми ще се скъса  като гледам празното легло  Sad Уф  smile3516

# 84
Здравейте,момичета  Grinning

Честити рожбички на Иваяна,Бубчето и Белла ! Да са живи ,здрави и много послушни  newsm51 smile3525 newsm51

Честит син на Плами_А !Много здраве,щастие и късмет му пожелавам  smile3525 newsm51

Точно си мислех какво ли стана с Пламито и къде се покри,а ето че ни изненада  Grinning
Как роди,осъществи ли се идеята с водното раждане?Ще чакаме разказ.

Ние сме си добре.Виктор яде като ламя.По 100-120,че и по 140 обръща някой път.Мисля,че колики няма/да не ме чуе дявола   Whistling / И да има те са някакви съвсме леки и за секунди.Плаче само,когато е гладен и изоставен в стаята си   Embarassed Наяде ли се веднага заспива.

Деляна - и на моето бебе винаги му изтича от устата нарая.Последната глътка я задържа и я изплюва  Crazy И после евентуално може пак да му протече,но съвсем малко. А на фонтан повърна само веднъж,когато беше изпил  някакво огромно количество чай от копър на Хип (незнам защо му дадох,от мерак.... ) и после и млякото отгоре и нямаше как....Изповръща всичко на 3-4 фонтана,а аз бях ей така  #Shocked Никога не съм виждала такова нещо,каката не е повръщала никога  Laughing

# 85
Здравей zruncho ние от болницата бяхме на НАН,но като се прибрахме се запече,а сега с Фризовома нямаме проблем.Ходи си нормално по 2-3 ,че и по 4 пъти понякога.Давах й Саб симплекс за коликите и тогава се запече-спрях ги и сега е добре.А за коликите и варя семена от копър и й действат много добре.Дано се справите с тва акане. smile3504

# 86
  • Sofia
Днес у нас е малък ад. Бебчо е с колики и цял ден е превъзбуден, реве и не е спал от сутринта. Заспива за няколко минути  и пак е на линия.  ooooh! На всичкото отгоре ни се обажда стария проблем със слузта в изпражненията и вече не знам какво да правя. От сутринта е акал поне 8 пъти. Не виждам досега някой да е писал за слуз или редки изпражнения на бебето си, но ако все пак има такива да споделят какво  правят.

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 20:19 от desive78

# 87
  • СТАНДАРТНО.

И аз питам за цикъла. 4-5 дни нямах нито капка кръв и сега днес изведнъж имаше доста след мен в тоалетната и се поуплаших. Та казах на мъжа и той ми вика 'ми да не ти е дошло' и аз щях да падна, бях забравила какво е това  Crazy Та дали е възможно да ми дойде само 10 дни след раждането  newsm78
Според мен едва ли е цикъл, понеже такъв няма по време на кърмене, доколкото знам  newsm78, но все пак не е зле консулт с гинеколог.След първото раждане ми дойде чак след като спрях да кърмя.

# 88
desive78 на моят син също са му редки акитата  Rolling Eyes но нямаме слуз,даже по някои път са и зеленакави въпреки че се кърмим.Но мисля че това не е проблем . newsm78.
Аз да питам другите кърмещи мами понеже ми се налага да изляза тези дни без детето.А след като се накърмим почети няма какво да се изцежда (около 10 -20 мл.)Та въпроса ми е такъв да купя ли някъква добавка и да го нахранят 1 път максимум 2 с нея или какво да правя .то тези 20 грама кърма до никъде няма да го изкарат,Какво по принцип се прави когато се оставят децата на бабите примерно и с какво ги храните? Crazy.    bouquet предварително на всички.

# 89
  • USA, Steak State
В никакъв слушай не давай добавка!Ако си решила да го кърмиш детето, никога не давай АМ.
Изцеждай се по цял ден, кърмата може да я съхраняваш в хладилник, малко по млако ще се събере.А и ще ти помогне за лактацията.Хубаво е да го правиш постоянно и да си замръзяваш, за такива ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт