Александра и мама Нанси в МАЙската тема ще се разпишат, знаем си!

• 21 580
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
  Честит Рожден Ден на Ивчо Кабрански! Все така смел и любознателен да расте!
   Олче, дано тревогите ти за Вели бързо да отминат и скоро да ни пишеш за добри резултати от посещенията при именития специалист!

# 76
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО!ЖЕЛАЯ МУ ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО,ВСЕ ТАКА ПОЗИТВНО НАСТРОЕНА МАЙКА И СКОРО ДА СТАНЕ БАТКО!
 Пускам малко снимки на Иван да си му припомните физиономията http://www.facebook.com/album.php?aid=79667&id=597747935&l=3647ea7bc3

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО!!! ДА Е ЗДРАВ, УМЕН И ЩАСТЛИВ!
А на любимата му мама Кабранска изпращам силна положителна енергия!   bouquet

Имарче, много е постриган Иван - къде са му къдрицитееее  Sad

Утре ми е последния ден от стажа и ще си говорим за условия при оставане на работа...
Галче, само да те усведомя по "онзи" случай, че телевизията се е отказала от социолингвиста и са дали ход на делото... Много сте хубави с Мариска пред НДК - куклички!

Имаше и още неща, но Марти ме дърпа да лягаме, не иска с друг...

# 78
  • Велико Търново
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАРИСА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА РАСТЕЖ ЗДРАВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ!ГАЛЕ  bouquet

Олче,честит празник на братлето ти на патерица!Много здраве и проф.успехи му желая!
Радвам се,че на Вели нищо му няма.
За логопеда пожелавам бързи успехи и да ти се успокои майчината душица Hug

Иве,Иван е просто невероятен HugС черевената риза е просто уникален.

На финал да се оплача наша Надя пак я няма ooooh!днес ще я търсим с децата пред блока Crazy

Галка и Мариса свежарки Hug

Наш Георги иска постоянно да излиза с нас вечер.Обаче пък Божа иска като е с нас той да бута бебешката количка,а пък аз с нея и обикновенно сме мн.смешни,защото вървим като бити цигани CrazyТой върви три метра преди нас Mr. Green

Ставам,че на масат има два следки големи легена с пране,които ме побутват да ставам Crazy

# 79
Честит рожден ден на всички  рожденници,които съм пропуснала. Желая им най-вече здраве, весело и безгрижно детство!
    Признавам си Сиска ме излови и веднага се разписвам. Днес станах по-рано,за да ви видя как сте:) Липсвате ми определено,но след работа не ми остава време.
    Миналата седмица изкарахме варицела,но от понеделник сме на ясла. А от днес сме на градина и аз много се вълнувам от този факт. Иначе Ради си е все така палав и усмихнат.
   Друго ново около мен е,че започнах шофьорски курс. да видим какво ще стана накрая.
   Пожелавам на всичкики ви много здраве и само положителни емоции. Всички сте прекрасни,какво и вашите дечица,понякога гледам снимките ви и много ви се радвам. Бе пиша никак редовно,но не съм ви забравила и ви наглеждам при първа възмоност!

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 21:17 от paizy

# 80
# 81
Добро утро!

Сиска, разсмя ме с вашите вечерни разходки. Само се опитах да си ви представя. Даже събудих със смеха си Георги, който иначе трудно става сутрин.

Ани, темата за аутистите е много сложна, има много догадки и предположения и нищо доказано със сигурност. Няма смисъл да пълним и утежняваме темата ни.

И още веднъж  - моля, кажете ми - на кои дати ще се ходи на Усоето?

Хубав и слънчев ден на всички!

# 82
  • София
Честит рожден ден на красавица Мариса! Много щастлива и весела да расте, и да има най - незабравимия рожден ден!!!

Ани, темата за аутистите е много сложна, има много догадки и предположения и нищо доказано със сигурност. Няма смисъл да пълним и утежняваме темата ни.

Така е. Всяко неговорещо дете попада по презумция в аутистичния спектър. Затова вчера много "успокоително" ми дойде този линк. Tired

# 83
Лони, Усоето е за последния уикенд на юни.

Момичета много съм щастлива. На БТК им се размина медийния скандал, който вече замислях. Та мога да ви разкажа вече цялата история. Реших да оптимизирам сметките за телефон в нашето предприятие. Понеже имаме доста телефони - мобилни, стационарни и сметките надхвърляха 3000лв. на месец. Но все пак това ми се виждаше много. Въпреки че раздадох още 8 нови телефона на още наши служители, така промених плановете + вътрешнофирмена реорганизация, че сметките вече са 1500лв на месец , а има варианти да паднат още. Но това не е толкова важно в случая. Важното е че като тръгнах да правя това на БТК им стартира нова промоционална великденска тарифа. И нашия представител ме помоли да изчакам малко , да подпишем договорите с няколко дни по късно, защото ще влезем в съответната промоция и ще ми даде 4 мултифункционални машини и 5 безжични телефона като подарък. Естествено че се съгласих. Подписахме договорите но подаръците щяха да закъснеят. Обаче междувременно ми се налагаше да купя за фирмата 2 мултифункционала и 2 телефона и нали мисля за фирмата, не смея да правя излишни разходи и си чакам подаръците. И така повече от месец, а машините ни са все по належащи. Опитвах с добро, опитвах с лошо и отговора на представителя ни беше все един и същ - след седмица, след две и все така. А за тези подаръци се подписват отделно срочни договори и аз го убедих да ми подпише и тях. И понеже имах подпис от негова страна за подаръците, а нямах такива насреща, вече мислех да викам една журналистка от Нова телевизия, която ми е позната. Не знам как не са надушили още журналистите за тази промоция на БТК, за да раздуят малко по случая. Но си мисля че това е така понеже всички си траят, тъй като се надяват да си приберат тези подаръци за вкъщи и няма как да се вдигне шум. Но днес вече ми се обадиха че ще ми докарат всичко следобед или най късно утре сутрин. То и без това вече ми се беше изчерпило търпението до краен предел.  Sunglasses

# 84
Честит празник Мариса -  много здраве, щастие и усмивки!

# 85
  • София
на мариска весел рожден ден пожелавам! слънчево настроение и безгрижно детство!

bouquet

и на ивчо на патерица! какъв съм заплес... / ама много тичне по това записване за ДГ.../

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 13:29 от ва ни ла

# 86
 bdbaloni на Мариска! Много здраве, късмет, щастливо и безгрижно детство! Много подаръци, весели игри и забавления! На мама Галя  newsm51 за празника! Весел празник!
Верче, Ради много е пораснал! Сладурче!
Иванчо е моного щастлив от крана - направо целия сияе!  Hug
Ани, поздравления за успешното решаване на проблема!

Наш Георги иска постоянно да излиза с нас вечер.Обаче пък Божа иска като е с нас той да бута бебешката количка,а пък аз с нея и обикновенно сме мн.смешни,защото вървим като бити цигани CrazyТой върви три метра преди нас Mr. Green

Joy   Joy    Joy  Сисе, как можа да го измишлиш?  Joy   Joy    Joy
Шуши, успех в преговорите за назначение! Peace
Хубав ден!

# 87
Качих малко снимки от "абитуриентската"! Ивко естествено се изяви с акордеона. Пяха една народна песен и сега като го слушам какви извивки прави докато пее, аз определено не мога да я изпея като него. Определено към изкуството се ориентира. Днес докато му търсех филмче да гледа докато го облека за яслата и преминах през един концерт на цигулка и държеше концерта да слуша.  Shocked

Забравих да сложа линка, ето го: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=374770&pid=12695758

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 13:11 от А н и

# 88
  • Плевен
Лелеееее от обяд бомба е паднала тук...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИСА! ДА Е ВСЕ ТАКА ЗДРАВА, ЖИЗНЕРАДОСТНА И УСМИХНАТА!

Лони разбрали сме се за среща на 26,27,28 юни - този уикенд, пък кой колкото нощувки иска. Лично ние искаме 2 , Чемширови също, Банкови - 1, Анна не помня  Embarassed...

Олче много се радвам, че навреме сте реагирали с Вели, а и съм сигурна, че будното ви сладурско дете в най-скоро време ще ви слага в малкия си джоб с приказки  Hug.

Пайзи синчето е станало още по-чаровно  Heart Eyes.

Капризите на щерката не спират, или аз съм супер изнервена ... добре, че са с племенника заедно та дивеят яко, но после като останем само двете се почва мамо, мамо, мамо, мамо, мамо, мамо... особено ако говоря по телефона... да е жива и здрава, пък и този период ще премине.

Лека нощ от мен, ама ще сложа едно , че съм голям фен и ви казвам Наздраве по късна доба!

# 89
ЧРД на Мариска! Да е винаги усмихната и много да радва мама и татко!

ЧРД на Ивчо! Да е все така палав и чаровен. Да е здрав и да слуша повече мама, за да има тя време и за себе си!

Исках само да честитя рождените дни. Нещо не мога да спя тази нощ.

Направих страхотен хляб със  семки и сега чакам да го опитам.

Общи условия

Активация на акаунт