Александра и мама Нанси в МАЙската тема ще се разпишат, знаем си!

• 21 587
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Аз само казвам "дзак" и със закъснение да честитя празника на Галя и на Мариска:
Да е жива и здрава и все така красива и умна малката принцеса!
/ние нямахме нет два дни,та само ви наглеждах през телефона,но много ми е трудно писането оттам-та затова ме нямаше на линия/
Иначе,РД-то мина повече от добре-макар и в тесен приятелски кръг,рожденника остана много доволен и падна голямо дивеене.
Аз утре и вдругиден съм на работа,та да знаете,че пак от понеделник ще съм активна/но пък се надявам да има какво да пиша и да коментирам тогава Wink/

Ники-и на Вас със закъснение,честита Ви годишнина и ЧРД на Зарко  bouquet

Редактирам се и допълвам  писанкото с няколко снимки от РД-то:

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 21:24 от Анонимен

# 106
Аз само казвам "дзак" и със закъснение да честитя празника на Галя и на Мариска:
То и аз стигнах само до  "дзак"-а.... Направо така ме е завъртяла работата, че не мога да усетя собственото си съществуване, пък какво остава за това на останалите около мен.

Честит трети рожден ден на всички дечица, които съм пропуснала да поздравя! Да растат здрави и щастливи!  Hug
Честито и на всички с най-различни поводи - къщи, жени с красиви, хетеросексуални мъже с пари и въобще който какъвто повод е имал за празник да се чувства поздравен! Simple Smile
Аз усилено съм се впуснала в сериозна борба с кризата! Не й се давам, ама хич. Аз съм родила и отглеждам НИКОЛА, та една криза ли ще ме уплаши!  Mr. Green

Олче, надявам се с Вели всичко да се подреди бързо и да не се притесняваш излишно!
Много ви се радвам на кърмаческите способности и активното стимулиране на лактацията с бира.

Днес имах много тежък ден и нещо не мога да си събера мислите в главата, та ще ви пожелая приятна вечер, много усмивки и хубаво настроение Simple Smile

Доскив!

# 107
Здравейте и от мен!

Честит рожден ден на всички дечица, които съм пропуснала да поздравя! Да са много здрави, весели и щастливи!

Моите одисеи покрай пералнята приключиха - вече е сложена и дори успях да изпера всичко, а още не съм родила  Mr. Green. Обаче пък ме тръшна някакъв вирус само с температура и то не много висока, и това много ме изтощи. Цяла нощ и сега нямам Т, дано от днес да не вдигам повече  Praynig.

Качих няколко снимки на Килиан и Георги, започват от тук:
 http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian%20Georgi/ … rent=_DSC2152.jpg

Приятен ден!

# 108
  • Пловдив
Ха добър ден и от мен,
Използвам тишината в къщи и бързам да честитя на големи патерици рождените дни на рождениците от последните дни, да са много здрави и добри деца (е в рамките на нормалното)!
Кате, добре че вече си имаш пералня, сега остава и да родиш  Heart Eyes леко раждане ти пожелавам.
Добре че Сиска ме подсети за да се запиша и аз за Усоето, но с една нощувка за 4 човека  Crazy Тъкмо може да имам възможност да размена една от моите принцеси за по послушно дете  Mr. Green
Сега да се включа и аз към групата на Олчето и Сиска, ние за месец сме качили  1700 г  Embarassed поради тази причина започвам да търся сега из обявите годеник за моята дунда.
Виждате че мен ме е ударила яко жегата, пиша само глупости, ех как си ми липсва дъждовната Белгия, там 4 години сандали не съм обула, май не ми понася нещо юга...
За финал,е то една снимка на Хриската, да видите как ходим на разходка, всяка с бебето си  Laughing
http://shegunova.multiply.com/photos/album/53/Hrisi_Ioana_May_2009#9

# 109
  • Велико Търново
ДубрЮтро Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ!ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ,ИГРИ И ПОСЛУШНИ РОДИТЕЛИ!Верче,  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВЕЧЕРНИЦА!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

Хубав ден на всички!Като се събудии голямото цигане и тръгваме пак по разходки Crazy

# 110

Edna virtualna po4erpka ot men za Radi!

# 111
Честит рожден ден на Ради. Да е жив и здрав и да радва мама и тате.

# 112
Честит рожден ден на Ради и Вечерница. Да са много щастливи, да имат много успехи и всичко, за което мечтаят.

Ради има много сладурска торта.

# 113
  • София
Честит Рожден ден на Ради и Вечерница. И на Мариса малко на патерица !
И да не ни забравите, малко снимки. Любе  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382445&pid=12770391

# 114
  • София
Честит рожден ден на Ради!
Да е много здрав и щастлив, а мама Пейзи да намира повече време за форума!

Честито на Мариска (със закъснение) Да е все такава чаровна и оправна!

Честит празник и на Вечерница! Много здраве и щастие!

# 115
Честит рожден ден на Ради и на Вечерница,да са много здрави и щастливи и двамата..и много да ги слушат домашните!
Неде,много са хубави снимките...ама то не е само от апарата....`ми и моделите си ги бива Wink

Аз съм гроги...след двата дни и утре ще съм "работна мецана",че колежката ме помоли да и взема смяната...........така,че от мен обстоен отчет и дълго писанко чакайте най-рано във вторник Mr. Green.Но,понеже Ви чета и през телефона-гледайте да има какво...
От мен:Лека и спокйна и много поводи за усмивки през новата седмица Peace

# 116
Честит рожден ден на Ради и Вечерница. Пожелавам им да са здрави , весели и усмихнати!

[/size]
Кате, паролата mallorca ли беше?

ЛЮБима мама на двамА, честит ти нов ник!  Wink А днес кой гледа Иво?

# 117

Eхо момичета, ха ви добро утро къде сте?
Честит рожден ден на Ради! Да расте много здраво и щастливо дете! А мама да намери повече време за нас! липсваш!

Сиска дано да е поспала днес!  Praynig
Люба лека работа и днес, тати ли ще гледа момчетата и я разкажи утре като можеш как се справят тримата през уикенда?
Качвам снимки от нашето импровизирано парти в събота, слава богу че бяха колежките та дадоха идея за мястото и иденствени не ми отхвърлиха поканата, знаете ли какво е от 12 покани само три не отмениха явяването си. Преживях го безкрайно тежко сигурно остарях с 10 години, толкова рев не съм ревала не помня от кога. За щастие все пак се получи нещо а и времето беше с нас (поне нещо не се скапа  Mr. Green) и се поуспокоих малко.
Ето слагам две снимки че много замря изписването на тази темичка хаха

ето и бандата

кате иска ми парола за снимките ти!  Praynig Пожелавам ти леко раждане и бързо да пребориш тази температура!

# 118
  • Плевен
Привет МАЙки!

Вписвам се набързо само да доуточня списъка за Усоето, че ще звъня на управителя.
1. Банкови / Ани с 1 бр. нощувка събота - двойна стая.
2. Чемширови  Mr. Green с 2 нощувки - разширена стая.
3. Бояджиеви / Люси 2 нощувки
4. Анна 2 нощувки - разширена стая.
5. Лони 2 нощувки ??? стая.

galiushana много ти е готина рожденничката  Hug

# 119
Здравейте!

Галя, много е сладка Мариса и много е пораснала  Heart Eyes!

А Стоянчо е толкова нежен!

Пепсън, с какво я храниш тази твоя Йоана? Какви бузки сладки е направила. Кака Хриси помага ли? Минахте ли ревнивия период, че мен от това май ме е най-много страх.

Паролата за снимките е chorapche.

Общи условия

Активация на акаунт