Александра и мама Нанси в МАЙската тема ще се разпишат, знаем си!

• 21 562
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте  Simple Smile

Не се тревожете, дори родната ми майка е забравила да ме гледа....  Simple Smile Аз също съм на работа и пропуснах предаването. Язък! Пропуснах да се видя топирана по телевизията! Втори шанс няма да имам подобен...  Simple Smile

От списанията ние купуваме "Мечо Пух" и "Колите". В "Мечо Пух" задачките са екстра, броим, определяме форми, откриваме разлики. Ще проверим и "Бърборино".

Честито, Бабъл! Много сте хубави с мъжа ти! Дълги, дълги години щастие!   bouquet

Честито, Пейзи, да си здрава и щастлива!

# 241
Завърнахме се,от почивка.Беше уникално,мнооого ,мнооого хубаво.
Големи екстри,големи гевезелъци ,гоелми чудеса...Даже има хора дето са назначени да ти чистят очилата докато лежиш на басейна и четеш  Crazy
Ще покажа снимки и ще разкажа подробно по-късно.
Г-жа Атанасова да ви е честито,дъъъълги години любов и щастие и братчета и сестричета на Румен   bouquet
Много си красива!

Дени-къде и за какво са те давали?Пак изтървах  Tired
Нищо не съм чела,ще се върна да чета довечера.

# 242
Завърнахме се,от почивка.Беше уникално,мнооого ,мнооого хубаво.
Големи екстри,големи гевезелъци ,гоелми чудеса...Даже има хора дето са назначени да ти чистят очилата докато лежиш на басейна и четеш  Crazy
Ще покажа снимки и ще разкажа подробно по-късно.
Г-жа Атанасова да ви е честито,дъъъълги години любов и щастие и братчета и сестричета на Румен   bouquet
Много си красива!

Дени-къде и за какво са те давали?Пак изтървах  Tired
Нищо не съм чела,ще се върна да чета довечера.

Ами ша изтървеш, я! Като са ти чистили очилата в тоя момент и ти си жумяла....

# 243
ха ха Дени  Joy така ще да е било.

Кабранска-страшниджентълмени имаш,не можах да се стърпя да не коментирам тая снимка  Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386512&pid=12769051

сега се връщам да чета назад  Peace

# 244
  • Пловдив
ха ха Дени  Joy така ще да е било.

Кабранска-страшниджентълмени имаш,не можах да се стърпя да не коментирам тая снимка  Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386512&pid=12769051

сега се връщам да чета назад  Peace

А, те джентълмените специално за нас бяха облечени така  Flutter Heart Eyes

Денииии, пусни някоя снимка от събитието, бе душа, ще умра от любопитство  Grinning

Катенце, леко раждане ти желая  Hug Ти откара почти до термин, а нали преди 2 месеца те бяха наплашили, че ще раждаш по-рано  Hug

# 245
мимозата, не бягай кажи поне къде беше в кой край на света  Heart Eyes
Дени, ако имаш снимка давай насам - как можа никой да не те гледа че да разказва, но ти си била там така че сподели....

Честито на хубавата ни булка - много дълъг и щастлив семеен живот! Много си красива изобщо не трябва да се притесняваш!  Heart Eyes

# 246
  • Пловдив
Бабълче, злото да  те забрави  Embarassed
Занимавам се с 1000 неща едновременно и забравих да ти честитя   bouquet
Дълги години да се обичате и уважавате и когато решите една сладка сестричка да си направите  Heart Eyes

# 247

Катенце, леко раждане ти желая  Hug Ти откара почти до термин, а нали преди 2 месеца те бяха наплашили, че ще раждаш по-рано  Hug

Благодаря   bouquet! Те винаги ме плашат, че ще раждам по-рано (и при Килиан беше същото положение) ама аз стискам, а и бебето не иска да излиза, така че вече съм с нагласата да пренося Crazy.

Бабълче, честито! Дълги години здраве и семейно щастие! Много красива булка си!

# 248
  • София
бабъл, много си красива! каква елегантна двойка сте! румчо без коментар, той ми е бил сладур винаги Heart Eyes / сгоден ли беше, да ми пипомните? Blush Mr. Green/ да не ме бие някоя ядосана тъща to be

kate, ще си излезе бебко, няма да остане на тясно  Hug, наслаждавай се на последните дни с коремчето!

дени , много ми разсмя с това:

Ами ша изтървеш, я! Като са ти чистили очилата в тоя момент и ти си жумяла....
[/quote]
аз не съм бляла, но пак изтървах, дай снимки на тупировката Party, ама че се изразих и аз..

# 249
Честито на госпожа Анастасова. Бъдете живи и здрави и щастлив семеен живот. Наистина си красива булка.
Аз също изтървах Дени като булка  Sad, но трябваше да ходя до университета.
Да се похваля - вече съм дипломиран юрист, сега ме чака стаж. Не ми се мисли как ще бъде, с корема напред.
Мимозка вие ходихте в Турция май newsm78 Чакаме отчет и снимки.
От миналото лято купуваме всеки брой на Бърборино. Много му е интересно и ги препрочитаме старите броеве и чакаме новия. Мечо Пух също, но той се радва повече на подаръците от списанието.
Кате, моля се и стискам палци, дано е безболезнено и да ни зарадваш вече Praynig

# 250
  • Русе
   Честито и от мен на г-жа Анастасова! Щастлив и безоблачен семеен живот ви пожелавам!
   Кате, стискам силно палци за теб! Още мъничко остава  Simple Smile
   Чакаме снимки от Ани и Мимозка!
   Дени, и аз не съм гледала предаването, ама на работа сериозно борим кризата - що фасунги сме произвели тези дни, не знам вече къде си ги закачат хората  newsm78
   Майка купува на Дарито списанията "Мечо Пух" и "Принцеса", но като гледам тя се радва основно на подаръците.
   Хайде, почва "Том и Джери" и аз ще използвам да се изкъпя на спокойствие, иначе Дари виси на вратата на банята и все ме пита - "Какво правиш мамо?" - "Къпя се" - "Как се къпеш?" - "Със шампоан"- "Кой шампоан?" и така до безкрай...

# 251
  • Велико Търново
Здравейте  Simple Smile

Не се тревожете, дори родната ми майка е забравила да ме гледа....  Simple Smile Аз също съм на работа и пропуснах предаването. Язък! Пропуснах да се видя топирана по телевизията! Втори шанс няма да имам подобен...  Simple Smile

Майка ти може и да не те е гледала,ама Иночка те е гледала Crazy

Мария,честито!Само здраве и щастливи моменти!

Верче,да си ми жива и здрава!Ха дано те видя и тебе скоро Hug

# 252
Ами сега остана да се появи насам Инна и да каже какво сме изтървали/а предполагам,че си е струвало да се види/..пък ще чакаме и г-жа Иванова да качи някоя снимка или клип-да я видим и ние тупирана.....
Ръш-че,чеситито ти дипломиране,със здраве да си я ползваш дипломата и пари да ти носи!
Мимоз,трогната съм от оценката ти за моите"синковци"...особенно от устата на мамата на такава стилна дама като Жули...
Миме,това с банята и на мен ми е мечта-да вляза и никой да не ми виси и да не ме интервюира през вратата...ама при нас и "Бумеранг" не помага......та все по нощите се къпя........
Ние днес ходихме на обход по зоомагазините в града-понеже си нямахме работа им обещахме домашно животно да вземем -та сега гледаме и мислим какво е най-подходящо/да не е много ангажиращо като поддръжка,да е в клетка или аквариум по възможност и да е издържливо на ласките на малки "терористи"/..та накрая се спряхме на морско свинче,декоративен заек или хамстер...обаче голямото дете/разбирайте това с най-дългата коса/ се затръшка за чинчила.........та се вкарах в такива дебати/Иво иска зек,баткото-водни костенурки,аз свинче,таткото е за чинчила/,че скоро едва ли ще стигнем до единомислие....ама аз,като основен чистач на къщата съм непреклонна-едно ще е и докато не кандисат всички-няма да има нито едно.
Хайде,лека и спокойна вечер да Ви пожелая..........
Пък Сиска сигурно сутринта ще се разпише подобаващо..........

# 253
та се вкарах в такива дебати/Иво иска зек,баткото-водни костенурки,аз свинче,таткото е за чинчила/,та скоро едва ли ще стигнем до единомислие....ама аз,като основен чистач на къщата съм непреклонна-едно ще е и докато не кандисат всички-няма да има нито едно.
Яко ...  Mr. Green
И моето лапе напоследък само ме бомбандира с какви ли не животни, че иска.. Ама до скоро имахме кученце, което се наложи да приспим, че много беше болно и нищо не можахме да направим Sad .. Та не ми се иска толкова скоро нещо.. може би различно от риби.. (макар че Тони иска АКУЛИ  Shocked)
А той - Моят тати може всичко! Ще ми направи бебенце! Много искам да си имам бебенце! И кученце даже ще ми направи! И ще си ги разхождам и двете!  Joy
Направооооо  Crazy
А днеска, след като четохме едни приказки със змеьове, гущери и какви ли не гадинки .. "Мамо, вземи ми едно змейче, мъничко, ей такова.. аз ще си го гледкам в леглото при мене  #Crazy" (т.е. и при мене  hahaha) ..

Просто Simple Smile Много ми е забавно с всичките му тия мераци..
То тигър ли не искаше, делфин ли, какво ли .. Ама с тия зоо-приключения дето му ги организирам напоследък какво очаквам..
Очаквам след Силистра и пеликанче да поиска  Mr. Green

# 254
Ани,то ние  минахме вече обсъждането на лъв,тигър,динозавър/к`ъв да е-претенции за порода нямат/ и последното от днес-змии,тарантула и императорски скорпион/просто в единия магазин и това предлагаха,....даже и хлебарки ни предложиха-да имат какво да ядат-не,че ние си нямаме добра реколта домашно производство/...та вече съм прегоряла в борбата.А,за куче и котка съм обещала,че ще вземем,като си купим къща с двор....ама като гледам как ще стане в близките години-ще си останат с мечтите/но честно,не примемат гледането на по-голямо животно в апартамент-особенно в такъв като настоящия,дето ако понапълнеем малко и някой трябва да излезе на квартира/..А,пък това за тати ще ми направи е просто култово...... Joy Joy Joy..,но аз все пак да питам-Жоро приема ли поръчки?

Общи условия

Активация на акаунт