Наистина ли са такива цените на зъболекарските услуги???

• 121 432
  • 536
  •   1
Отговори
# 105
Видях темата и се сетих последния път като бях на зъболекар.
Плащах по 165 лв. за смяна на пломба.Без лечение(нямам такива проблеми,слава Богу,засега) от сорта на вадене на нерви,лекарства,и т.н.Просто бяха стари и реших да ги сменя...Та после ми казваха,че било скъпо...Ама така леко пипаше стоматологът,че не съжалявам...

# 106
Искам да си почистя зъбният камък, но моята стоматоложка пак си е вдигнала цените ... иска ми 90лв.
Знае ли някой във Варна по-евтинко?

# 107
аз платих преди два месеца и платих 80 лв

# 108
Леле, направо се стъписах докато четох колко плащате за зъболекарски услуги.
Ако искате ми вярвайте, през май тази година си правих кариес при личната ми стоматоложка. Излезе ми само 15 лв. - бяла пломба, по касата. И други бели пломби ми е правила /тя не работи с амалгама/ - не са мръднали с годините.

Пулпит си лекувах преди 4 години /през 2005-та/, струваше ми 40 лв., с лечението, с ваденето на нерва и всичко. Не се поема от ЗК.
Корона се наложи да си направя преди около 3 години, некерамична, за 40 лв. Също не се поема от ЗК.
Откакто се помня, при една и съща стоматоложка ходя.
Не сме приятелско семейство с нея и не ни прави отстъпки Peace

# 109
Мами, според вас кризата оказала ли е влияние на цените на зъболекарските услуги? Ако имате лични наблюдения, моля Ви да споделите.  Praynig  Аз имам крещяща нужда от зъболекар и ще се радвам, ако са намалили цените.  Party 

# 110
  • Варна
Мами, според вас кризата оказала ли е влияние на цените на зъболекарските услуги? Ако имате лични наблюдения, моля Ви да споделите.  Praynig  Аз имам крещяща нужда от зъболекар и ще се радвам, ако са намалили цените.  Party  

Според мен, цените са се покачили!!!

Де да беше обратното! Но, както е казал народът - най-боли зъб и г*з. Така че, щем, не щем, като ни заболи - бягаме и плащаме...  Tired

# 111
Цените са ужасни, ама и болките също  smile3511

# 112
навсякъде ли ваденето на зъб на частно е 40 лв, а пломбата 60 лв? Вдигат си цените през няколко месеца.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 22:46 от viola2003

# 113
Сега започнах да си правя две пломби и трета ще сменя. Ще докладвам калкулацията!

# 114
При моя стоматолог са същите цените.Пломбата е 70 лева!

# 115
За пломба плащам 80лв,запълване на 3 канала,160лв-материала е някаква топла керамика доколкото разбрах.След запълване на каналите ми правят снимка да се види как се е запълнил.Обясниха ми за разликите в материалите с които запълват каналите-има такъв материал ,който се резорбира от организма и каналите след време остават празни и започват да работят и още два вида запълване има ,но не запомних.До сега ходих редовно на зъболекар и ми взимаха по 40-50 за пломба,заедно с лечението.След като разбрах реално какво ми е състоянието,реших,че по-добре по-скъпо отколкото да остана без зъби.
Махане на зъбен камък-120лв
Избелване на долни зъби-160лв
Керамична коронка-800лв
Циркониева коронка 1200лв
става въпрос за Варна

# 116
Да е вадил някой скоро мъдрец с операция в София?
Моля да ме ориентирате за цени и дават ли болничен поне няколко дни?

# 117
  • Стара Загора
И тук в Ст . Загора си е скъпичко .

# 118
tin_cheto , към момента нямам представа каква е цената на тази процедура и то в София, но със сигурност мога да ти кажа, че дават болнични за няколко дни. Миналата година моят мъж си вади мъдрец и доктора го попита за колко дни иска болничен лист.  Peace

# 119
  • Варна

Махане на зъбен камък-120лв
Избелване на долни зъби-160лв
Керамична коронка-800лв
Циркониева коронка 1200лв
става въпрос за Варна

Мамма миа!   Shocked ooooh!

Аз чакам 2010, когато пак ще имам право на приспадане по ЗК, че тази година доста ми се падна да ходя при зъбар.  Money

Общи условия

Активация на акаунт