НОЕМВРИйче се ослушва-подаръче за първи юни то надушва!!!

• 11 493
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета, много отдавна не съм писала, но за това си имаше причини, за които сега не ми се говори. Най-важното е, че с Борислава всичко е наред и проблемите не бяха свързани с нея. Пропуснала съм много теми и ще се опитам да ги наваксам. Много хубав колаж и филмче, Ноемврийските деца са просто прекрасни, за следващите колажи ще се включим и ние. Много се зарадвах, че вече си имаме и бременна мама, честито Шопи и леко бременеене.

# 31
  • Sofia
Здравейте и от нас със Дани!

Шопи-мими ЧЕСТИТО, ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМННА БРЕМЕНОСТ ТИ ЖЕЛАЯ!!!  bouquetСмело момиче си ти. Hug
ladybebi-честито ви зъбче.
Алексче- браво на Крисчо за папкането и дано скоро му се регулира коремчето Hug
Вале smile3501 за колажа. Аз си разпознах моето гардже.
И моя го мъчат зъби, защото така пищи на сън и по толкова пъти ставаме вечер smile3514И хем му се спи, хем не иска да го гушкам, в леглото пада едно мятане и се изнервя, а аз полудявам.
При нас вече и поставянето на земята , не дава спокойствие. Вече набира такава скорост при пълзене, че обикалянето от стая в стая е без проблем. Кошмара е че до каквото и да се докопа-маса,стол,секция, тръгва да се изправя, но т.к още не може, се накланя  назад, при което на мен ми се smile3511
Днес съм сама с двамата и ще пада  smile3512
utro77-да ти е жива и здрава отличничката  bouquet

# 32
Пепена, Утро , Мая, благодаря ви за честитката. Hug
Теодора, надявам се всикчо да е наред вече и да си по често в нашите редици.  bouquet

# 33
  • София
Добър ден!!!
Утро  smile3501 на твоята отличничка!!!
Теди и Мая Hug!!!!
Лейди монго ви е хубава снимката, на теб и Мишето, от подписа!!! Честито зъбче!!!  bouquet
Дали сънуват децата - със сигурност!!! Пресен пример от тази сутрин - Криси тъкмо беше заспал и си изплю бибата, и като почна да се смее с глас на сън!!!  Laughing Нещо си е сънувал и му е било смешно. Joy

# 34
Лейди -честито озъбване .Здрави и белички за напред  Peace
Утро ,честита ти отличничка .Много да ви радва и помага   bouquet

Малееее, аз ще лудна до вторник  #Crazy Mr. Green

# 35
  • София
Привети и от нас, че докато се наканя да пиша и току пак сте изписали темата Mr. Green
Ние сме добре, гадно е времето и се задържаме повечко вкъщи. В момента сме на гости при мама и тате.
От няколко дни Алекс се мръщи на вечерното мляко и го яде с 300 зора. Едната вечер към половината порция добавих каша и го омете на минутата. Явно иска повече разнообразие, но мисля, че й е рано още да го заменяме...знам ли newsm78
Иначе режима ни е следният:
8ч -кърма и АМ
11ч - плодово пюре
13ч30- зеленчуково пюре
17ч30- каша
21ч30-22ч - кърма и АМ

Между храненията изяжда по 1-2 бисквитки, купила съм й безглутенови на Плазмон и им е голям фен.

Още не съм измислила какво да й подарим за 1-ви Юни newsm78

Лейди, честито ви зъбче! Flutter Скоро да се появи другарче до него, че да не е самичко Hug
Валенце, колажа е стрЪхотИн  bouquet
Утро, браво на вас! Все така и занапред да е! bowuu
Шопко, споко ма hug Вичко шЪ е наред, шЪ зна'йш! Praynig Hug

# 36
Утро, браво на отличничката!

Колажът е много готин,  браво на направилите го!  bouquet

Мая, и аз периодично го събирам някъде Косето извън одеалата на пода, но пък пада голяма забава. Упорито се мъчи да пълзи, но засега навирва дупето  и подскача напред. Все пак успява да се придвижва и току изплаче жално, че вече не е на мекото Laughing

Мишле, строен режим имате вие Simple Smile При Косето режимът е: кърмене, кърмене, кърмене, две-три лъжици пюре, кърмене, кърмене, кърмене и така до несвяст, сигурно яде по 7-8 пъти в денонощието Crazy

# 37
И аз да се доредя до тази темичка - Ели - страхотно лятно настроение ми навя, Вале - както винаги, колажът е супер.
И аз да се причисля към невнимателните майки - и Калина вече има падане от спалнята и сега очите ми на 8. Дано Господ ги пази, че аз умрях от притеснение.
Относно гърне - и аз мисля, че е добре да почнат да се учат като започнат стабилно да седят, но и разбират частично какво е това.
Fairy, и нашият режим такъв. Преди 4 дни започнах да давам пюре от морков - е, за 4 дена постигнахме количеството 30гр и повече не щем. Аз си мислех, че после по-малко ще ядем, но имам чувството, че това пюре само й отваря апетита.
И не на последно място - Миме, лека и безпроблемна бременност и от мен и здраво бебче на финала!

# 38
Мъри, чела съм някъде, че бебетата в началото не разбират, че пюрето служи за наяждане, а по-скоро го възприемат като игра. И затова те не се чувстват нахранени, търсят си млякото. Ама няма страшно, постепенно ще стигнем и до кюфтетата Laughing

Косето също тупна на земята миналата седмица. Аз затова му помагам вече да е слязъл на земята, а не сам да се мъчи да отиде там Laughing

# 39
Утро Браво на малката госпожица.  Все така ученолюбива  Peace

Лейди честито ви зъбче. Здавички и белички  Heart Eyes

За гърнето да си призная още не съм се замисляла, струва ми се много рано. Евнтуално другата пролет  Thinking ще се учим за какво служи  Mr. Green

И при нас в началото пюрето отваряше апетита, после отказваше пюрета и намали кърменето, но сега се нормализираха нещата. Режима ни е горе - долу такъв:

8 ч. кърма
11 ч.  плодово пюре
12 ч. кърма
15 ч. кърма
19 ч. зеленчуково пюре
20:30 ч.  кърма
И разбира се едно две нощни кърмения   Tired

И аз се канех да попитам нещо по-повод 1 юни - Как мислите да го отпразнувате?

Ние  още не сме тупкали на земята и дано ни се размине  Praynig

Вие какво им постилате на земята? само на одеало не е ли студено? То, вярно, че лято, ама.... newsm78 Аз си мислех да вземем гъмен пъзел и да го ползваме за постелка  Thinking

# 40
 marojinka, само на одеало може и да е студено, но като постелеш няколко, климатът рязко се подобрява Laughing Аз слагам повечко одеала най-вече заради това, че си удря главицата, иначе не ми се струва особено студено. Peace

# 41
...При Косето режимът е: кърмене, кърмене, кърмене, две-три лъжици пюре, кърмене, кърмене, кърмене и така до несвяст, сигурно яде по 7-8 пъти в денонощието Crazy

И ние сме така, само че без пюрето- още не съм захранила  Embarassed чавето яростно бута с език храната, която му предлагам. но аз не се притеснявам, както казва Феъри, ще дойде времето и на кюфтаците  Joy

Малееее, аз ще лудна до вторник  #Crazy Mr. Green

Аааа, не така  Naughty както казва моя приятел Карлсон: "спокойствие и само спокойствие"  Hug Hug всичко ще е наред!!!

Момо не го слагам на земята заради кучето, сега му се сменя козината и малък ужас в нас. слагам го на дивана, той от тези Г-образните и има лежанка, на която се търкаля..но все пак трябва да има кой да го наблюдава  Tired

Така ми се иска да поизлезем поне за 30 мин днеска, ама явно няма да стане  #Cussing out

И да не забравя - Утро браво на прилежната ученичка!!! да продължава все така! а сега като си е вкъщи по цял ден дано да ти е от помощ  Peace

Шопи, специално за теб   Hug Hug Hug

тук има още картинки, ако ти се разглеждат

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 14:39 от didanka

# 42
  • Варна
Здравейте  Sunglasses Габи спи от 1 часа и то в леглото си- чудо! Обикновено през деня иска да спи навън в количката, как се излъга този път  newsm78
Диди  Hug ние не ставаме нощем, но пък към 7 - 7:30 се събужда и не й се спи повече. Заспива, но както казах навън и аз естествено няма как да я остава, вардя я да не я тмъкне някой гларус  Laughing Лошото е, че усеща, когато баща й се прибира от работа и се буди да го посреща- е то няма такава радост, то не са усмивки, смях, игра  #Crazy Тъй че по рано от 1 часа рядко ми се случва да си легна. С таткото се редуваме сутрин кой да я извежда на двора, та другия да  sleepuu Тъй че през ден се понаспивам  Heart Eyes

Нашето захранване не върви особено добре и като че ли няма да стане да измеся следобедното хранене. Сега взех друга каша, на Милупа, дано й хареса. Пак ще й давам всеки ден да хапва колкото успее, няма да я насилвам, но ми е гадно че си тъпча детето с буламачи  newsm11 Аз смятах да започна с пюре на обяд, а после да дам каша следобед, а педка- точно обратното, размъти ми схемата. Пък аз нали слушкам....Де да знам, не мисля че съм по компетентна от нея, верно, чета тук, ама не е същото като да си гастроентеолог  ooooh! Ако до 2-3 дена няма напредък- ще звъня да променяме нещо...

marojinka смятам да слагам 2 олекотени завивки една върку друга, да е мекичко
Първи юни не смятам да отбелязвам по особен начин, все пак от подаръци не разбираме още, така че няма да купувам нещо специално за деня- разходка+гушкане май е достатъчно  Two Hearts

Утро, браво да отличничката!!!

# 43
Благодаря , благодаря. bowuu tooth

# 44

Общи условия

Активация на акаунт