НОЕМВРИйче се ослушва-подаръче за първи юни то надушва!!!

• 11 806
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
 kaffeetrmker_2

Стягаме се за  smile3543 fingerscrossed  Praynig Педито като чуе че още не съм предложила храна различна от мляко лошо ще и стане.  Mr. Green

shhht.secret, вярно е че не сме по-компетентни от педитата, но за тях това е поредното дете, а за нас не.  Naughty  При това има различни схеми и те си избират една и карат по нея, а дали това е най-доброто за точно това бебенце?  newsm78  В повечето случай поставят всичко под общ знаменател, а бебенцата са различни.  ooooh! Това е мое мнение  Peace

Лейди, честито ви  tooth

Мими и от мен имаш  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Марожинка, на земята постилам 2 юргана(един върху друг). Опитах и с един, но  newsm32 още не е много стабилен в различните пози и като падне, ако е твърдо - лошо  Sad
За 1-ви юни мисля да му купим балон.  Mr. Green Не е нещо особено, но колкото да не е без нищо.

ТедиHug

Мишле, направо ти завидях на режима. Особено липсата на хранения през нощта.   Whistling
Аз вече реших ако имам второ бебе ще махна всички часовници поне да не се дразня колко често яде.  Twisted Evil

Утро, браво на момата! Да е все така отличничка в училище и в живота!

# 46
И моя го мъчат зъби, защото така пищи на сън и по толкова пъти ставаме вечер smile3514И хем му се спи, хем не иска да го гушкам, в леглото пада едно мятане и се изнервя, а аз полудявам.
Ей това все едно аз съм го писала. Снощи направо полудях. Никога не е плакала така.

За първи юни- нашия батко винаги го водя на карнавал. И тази година ще го заведа, но няма да го маскирам, вече нямаме костюм който д0а ни стане , задължително ще има подарък - играчка. Алексчето смятам да я маскирам като пеперудка, продават се едни много сладки крилца дето се слагат на гръбчето и смятам да и купя.

# 47
Здравейте мили мами!
Ние се позагубихме доста, но по цял ден сме навън и не смогвам да стигна да компа.
Андреа е добре. Започнахме захранването с картоф, но упорито отказва. Стиска уста и с нищо не може да я прилъжем. Вие как успяхте да дадете пюрето? Плодови пюрета и каши не сме давали още. Няколко пъти дадохме сок от готовите на Ганчев и Гербер - ябълка и ябълка и морков. Така препоръча доки, за да почне беба да ака по-често.
Ние също имахме падане от спалнята вече, но вината си е изцяло моя сложих я накрая и докато се пресегна да взема бодито тя падна. Нищо й нямаше слава Богу, но се уплаши и доста поплака.
Зъбки още нямаме, но доста се лигави и хапе разни неща.
Честито на Мими лека и безпроблемна бременност ти желая   bouquet
Ще гледам да се включваме по-често, за да не ни забравите съвсем.
Целувки на всички  Hug

# 48
  • София
Аз смятах да започна с пюре на обяд, а после да дам каша следобед, а педка- точно обратното, размъти ми схемата. Пък аз нали слушкам....Де да знам, не мисля че съм по компетентна от нея
Secret, и на мен на последната консултация педка ми каза да заменя обедното хранене с каша, а следобяд да й давам зеленчуково вместо каша, което аз лично така и не разбрах от какви съображения newsm78 Не я й питах ooooh! Но аз лично предпочитам на обяд да хапна нещо соленко, а следобяд сладичко и смятам да действам и според моя вкус. А и както е казала Юлето- за нея това е поредното, но за мене си е мое и единствено. А и аз съм майката, все пак! Crossing Arms Whistling

За първи Юни и аз май ще процедирам като Сикрет - за момента е ден като всеки друг, не смятам, че ще е по-различен. И без това през няколко дни й купувам дрешки, играчки и какво ли не- така че подаръците си ги получава ежедневно, т.е 1-ви Юни е всеки ден Mr. Green

# 49
Забравих да ви се похваля- Али вече седи седнала  bowuu

# 50
  • Бургас
ох да се оплача на обяд какъв newsm45 ревахме не е истина, не мога да и дам Молтофера направо ми вдигна кръвното. Хем знам че не трябва да се ядосвам тя е малко бебче и не разбира ама се навиках едно хубаво, то и моя ми вдига кръвното и стана комплексно.  #Cussing out

Утро  smile3501 на отличничката, ние с нашия батко май тази година няма да можем да се похвалим smile3516

smile3501 на Алито, че седи самичко, ние още сме нестабилни

# 51
Здравейте в поредния дъждовен ден  Hug
Вие пълните форума-аз пък го отдавам на мързелуване-малкия спи и аз лежа-малкия е буден и аз свършвам малко работа и на компа така и не ми се сяда  Simple Smile
Вале   smile3501 на малката-аз пък моя още не смея дълго да го държа седнал да не му стане нещо  Crazy
Утро-честита отличничка   bouquet

newsm17 newsm17 и хайде да спира този дъжд че ще гъбясаме в къщи  smile3506

# 52
привет мами!Днес сутринта направихме една разходка,но сега не става много е студено SadЛейди честито зъбче!Утро браво на момата  bouquetБраво и на Али,че седи вече сама ние още нямаме и намерение.Само подпрян с възглавнички.За първи юни смятам и аз поне едно подаръче да купя.Ние нали имаме кухня от 6 месец та ми е много лесно.Взимам му супичките и кремчета или кисела.Има и 2ро,но той е още малък.Нашият режим е следния:9 часа -180мл АМ,12,30 -половин супа(вътре с 1 сухар малък)и половин крем или кисел,16 часа-каша грис с банан или АМ с бисквитки или попара(редувам ги единия ден ден едното другия другото...)20 часа-180мл АМ .Понякога между 16 и 20 часа пие още 150 мл АМ.Супичките и кремчетата ги яде днес като взема и утре на обяд яде,защото са големи и му са множко за 1 ден.Също така вода не пие но много обича сок и когато излизаме му правя и сутрин и следобяд от ябълка и морков.Давам и плодово пюре понякога следобяд.Купените каши не ги хареса.Харесва само това което писах по горе.Зъби и ние нямаме,но и Васко много се лигави блузата цялата му се мокри.Отивам да готвя.

# 53
Мая 76, защо не говориш с доктора ти да пиеш Малтофера, нали кърмиш! Бях чела някъде че и така може. Пусни една тема в кърмаческия или по-добре пиши на лични на Хедра (ще ти отговори със сигурност компетентно).

# 54
  • София
Ванина, браво на вас! Hug Грижи се хубаво за зетко, да не се разправяме по-късно Flutter
Сега говорих с мама и й споделих, че педка е казала да сменя поредността на зеленч. пюре и кашата. Тя ми каза, че кашата е по-хранителна и по-трудно смилаема и затова newsm78

# 55
Да се запишем в новата темичка.
Лейди, честити да са ви двете другарчета-зъбчета (дано наистина са двамца, да си другаруват Grinning)
Честита отличничка на Утро! Да изкара едно весело лято и да си прочете с желание книжките от списъка (май още дават такива неща).

# 56
  • Варна
shhht.secret, вярно е че не сме по-компетентни от педитата, но за тях това е поредното дете, а за нас не.  Naughty  При това има различни схеми и те си избират една и карат по нея, а дали това е най-доброто за точно това бебенце?  newsm78  В повечето случай поставят всичко под общ знаменател, а бебенцата са различни.  ooooh! Това е мое мнение  Peace

Имах предвид, че съм склонна да се вслушвам в съветите й, разбира се че всяко дете е различно, то затова и схемите са примерни. Ако видя че не става ще реша според ситуацията как да действаме  Peace Засега нищо не променям, защото си мисля, че каквото и да дам- реакцията ще е идентична, все пак ни е 4-ти ден. Виж, шоколадче ако предложааа  Joy feeding
Между днугото днес беше малко по благосклонна, да видим докъде ще я докараме  Hug

# 57
  • Варна
А между другото, щях да забравя- за Шамс http://www.youtube.com/watch?v=1P5Zi9e1tQc може вече да са ти го пратили но все пак... и някой дуг ако не може да гледа от vbox

# 58
Благодаря за отговорите, ще пробвам и аз с одеалцА.

За първи юни - вярно, че нищо не разбират, ама... На Великден заради нея месих козунак, а сега срамота да не почетем празника  Mr. Green

Лека и поспалива от нас  Hug

# 59
Такам.Пуснахме котва в Добрич и то за добре дошли един дъжд се изваля  ooooh!
Надявам се утре да е по-благосклонно времето.
За хапването-от няколко дни мъча Анита с едни зеленчукови смеси ( различни зеленчуци, градински зеленчици на Бебивита) и чак днес хапна малко повече.Направо идея си нямам какво да й давам за обяд.Плодовите пюрета и кашите ги яде толкова лакомо.Купих днес чисто пуешко месо-да видим кога ще ми дойде музата да я почвам с него.
Целувки на всички
За първи юни не съм мислила още, но така или иначе сме в Добрич.Свекър ми има рожден ден, а в 16:30ч. имам час за профилактичен преглед при гинеколога си.

Общи условия

Активация на акаунт