НОЕМВРИйче се ослушва-подаръче за първи юни то надушва!!!

• 11 496
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Нана, ще си умориш от глад детето с това захранване отгоре-отгоре и гола кърма  Joy Joy я му дай малко кюфтнеце, да се облажи детето  hahaha гледам, щом към захарта е посегнал, вече явно ножа е опрял до кокала...
Вчера мъжа ми седна на компа, и понеже четях какво пишете във форума, и той се зачете  Embarassed и по едно време вика :"абе, тия деца ядат неща, дето аз никога не съм ги опитвал"  #Crazy е какво да му кажа  newsm78
а сега като ви чета и веднага го пробвах с малко хляб (коричка), изплю го.. еми нямам ни банан, ни картоф.. ще чака. а сега какво - само Момо и Борето ли останаха да ги баламосваме с мляко  Joy
А днес бях на козметик и мацката ми вика:"ее, вие на 7 месеца ли сте вече, мойта щерка на 7 месеца вече ядеше солети и Зрънчо по градинките" и аз ей така  #Crazy #Crazy #Crazy  

# 241
  • ВАРНА
Шопи щом сте видели че се е хванал бебока,на 17- ти и сърчице ще видите.Много вълнуващи моменти са това.Всичко ще е наред.
Да ти е жив и здрав мъжа,да те обича и глези мнооого Simple Smile
Илка,ние хапваме по около 200 гр на хапване пюренце.
Днес за първи път дадах ориз на Петьо и много го хареса-доволна съм,засега каквото му дам на детенце всичко си изпапква- явно съм добра готвачка Laughing

# 242
Диди, какъв е този състезателен характер?  Mr. Green Има време ще си хапват сладко, сладко от всичко.  smile3534
Ако знаеш колко народ се чудят как е жив още Борко като е само на кърма.  Joy Добре че бабите са ми разбрани и изобщо не ме притесняват със съвети за хранене.  Whistling

Да ви се оплача, че трети ден са ни нападнали газове и Борко се съсипва да плаче докато ги изкара. Не смея на разходка да изляза, че комбинацията от ревящо бебе и количка изобщо не ми е по вкуса.  Twisted Evil

# 243
  • София
Бреййййй, много народ на балкона се струпал -Yuliya2008, mariana__m, shoppy-мими, radost17, shemesh, Комарче, vaninha  , я да ви разпратя аз по леглата набързо smile3512
Нещо безобидно, а пък за мен е това, че днес от скитосване няма кой да ми изчисти къщата  Embarassed Mr. Green

# 244
Бреййййй, много народ на балкона се струпал -Yuliya2008, mariana__m, shoppy-мими, radost17, shemesh, Комарче, vaninha  , я да ви разпратя аз по леглата набързо smile3512
Нещо безобидно, а пък за мен е това, че днес от скитосване няма кой да ми изчисти къщата  Embarassed Mr. Green
Мишле ама мен ме изгониха от спалната  Weary
Без майтап-гледах че има и други мами със сенна хрема, ама има има ли и други дето ги задушшава като мене-току що ми се случи и понеже едва дишах а Мони тъкмо заспа и таткото ме изгони в хола с инхалатора  yu5, а без инхалатор не мога-много лошо- та въпроса ми беше ако има други като мене и да кърмите налага ли ви се да ползвате инхалатор  newsm78
Шопи-мими  Hug  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 245
  • На топло...
Въх Tired... Не знам какво да кажа... Направо си посипвам главата с пепел smile3538 (май с рафинирана захар ще е по-добре smile3537)... Благодаря ви за успокоението, милички Hug...

Айде ще попреведа малко от книжката за разните му там храни и месеци. За алергичните също допълнително...

Вие се смеете, че посяга, ама то към всичко Crazy. Хеле пък днеска като видя чинията с парчетата сладък картоф вътре и като newsm30 хукна след нея ooooh!. Исках да покажа на нашите как Йоши яде сам, но тъй като нямаме висока маса и използваме твърдата спалня и за игра, и за всичко (абе тя е като тепих направо, ма висок), та го подреждам Йоши подпрян отзад с възглавница и тъй ще го показвам. Ама не мога да сваря да му сложа лигавника и пелената под гъза (по-скоро с нея покривам възглавницата и одеалото) и нашто тръгна да гони чинията, аз я дърпам, той  newsm32 след нея, аз дърпам, той  newsm32след нея и така докато не го озаптих и подредих, а междувременно и кабели по лаптопа намествах (също любима играчка). Ама такова ядене падна ви казвам, голямо удоволствие, трябва да го филмирам някой път Joy. Родителите ми и сестра ми и те му се смяха на скайпа, голямо семейно забавление беше hahaha!

Юле, абсолютно си права, че има време, но до солети и зрънчо има мнооооооого време bowuu, виж захар може и по-рано да предложиш newsm57!

А на Диданка мъжът да вземе да си разнообрази менюто, макар че от неговото хранене няма да се улесни на Момо храненето bombs... Е не го почвай с ляба беее #Silly... На Йошката следващото ще е крем карамел - мляко яде, захар познава, само яйца ще въведем rotfImao!

Мишлета да си прибира мъжкийо харем, даже и мойто като предпочитано зло ми е много в момента, та камо ли да го smile3536, дребното направо ми взима тока да тичам след него и новите му подвизи sweating...

Тинатаня,   bouquet !

Миме, съчувствам ти Sad!

# 246
  • София
уфф, абе вие как се приспивате вечер?  ooooh!

мойто зверче напоследък не ще да заспива само и като я сложа в кошарата почват едни сръдни, едни цупни ... сърцето ми се къса  ooooh!
единственото решение е breastfeeding но това ужасно ме умаря
никакво друскане, люшкане, пеене ..... нищо не помага! биберонката я отказва вече 2 месеца, плюе с отвращение.
дайте акъл  Praynig

# 247
привет и от нас!Два дни нямахме интернет и от одеве smile3529иначе сме добре,постоянно сме навън.Утре ще пиша повече че сега мноооого ми се спи.Лека вечер на всички.

# 248
Добро утро!!! Хайде тази сутрин кафето и закуската е от нас...

уфф, абе вие как се приспивате вечер?  ooooh!

Аз от три дни съм се заинатила да ги слагам в креватите в 9 и напускам стаята...резултата първият ден мрънкаха около 20мин,вторият 10, а снощи много мъничко....трябваше само да ходя да давам бибероните от време на време, като се има в предвид, че до сега са заспивали винаги в шейзлонгите към колкото си поискат(11h-12h) Tired, мисля че е задоволителен резултат Peace пък ще видим до кога така... Whistling

# 249
уфф, абе вие как се приспивате вечер?  ooooh!

ами обикновено заспива на гърда, нo но не винаги - понякога, след като се наяде, си пее, пръхти, грухти и после заспива. ако пък започне да мрънка - айде пак на гърдата, понякога това упражнение се повтаря по 2-3 пъти, но много рядко  Embarassed мога да кажа, че поне за вечерния сън май вече си е направил режим - към 20:30-21:30 става неспокоен, започва да мрънка, следва къпането и после приспиването  Peace

Мартуша, ама твойте момчета мнооого са пораснали - пу-пу, да са ти живи и здрави  Hug Hug

# 250
 smile3511 smile3514 newsm61 утре пътувам и настинах ли, грип ли хванах - пфуууу, как ме е яд. Сега остава само да е заразно и всички да се гътнем  Cry Е как може бе, цяла бременност и дотук кърмене без нищо и баш преди да заминем да се тръшна....

# 251
а сега какво - само Момо и Борето ли останаха да ги баламосваме с мляко  Joy

Аа, Косето почти само с мляко се баламосва Laughing Хапва по две-три лъжички пюре, което собственоръчно му направих от морков, картоф и тиквичка, но то по-голямата част отива върху лигавчето Laughing Да не говорим, че му го давам през ден-два, когато се сетя Laughing Има време, гладни няма да останат.  Wink

Косето се приспива сам в леглото. Гушва едно куче, завива се до ушите и заспива. Но напоследък иска да се погушка преди да си легне в леглото, преди направо лягаше. Растат и нахитряват Laughing

Шамс, бързо да оздравееш Hug И да се обадиш като можеш да се видим на родна земя Heart Eyes

# 252
smile3511 smile3514 newsm61 утре пътувам и настинах ли, грип ли хванах - пфуууу, как ме е яд. Сега остава само да е заразно и всички да се гътнем  Cry Е как може бе, цяла бременност и дотук кърмене без нищо и баш преди да заминем да се тръшна....

Свате дръж се.Бързо да се оправиш и ви чакаме у Варната

Мартуша мерси за кафенцето.Бонбоните са ти разкошни-да ги нацелуваш.Как обичам близнациии Hug

# 253
smile3511 smile3514 newsm61 утре пътувам и настинах ли, грип ли хванах - пфуууу, как ме е яд. Сега остава само да е заразно и всички да се гътнем  Cry

Аааа, Мая какво е това черногледство  Crossing Arms Crossing Arms не бива така. Стискам палци да се оправиш по-бързо  Praynig , слагай маска като си с Фафи  Hug И те чакаме у Бугарско - ако не си се оправила, ша та лекуваме с домашна ракия и разтривка с мас  Mr. Green Mr. Green

# 254
  • София
Добро утро!
Ilka, пробвай с метода на Мартуша и ние така се научихме да се приспиваме. Аз да се похваля че явно метода на майка има резултат след спането седнала онзи ден, вчера вечерта я сложих само нацупи джуката, бутнах биберона и се  кротна. Peace Ама и аз я изморих хубаво преди това, скачахме в бънджито, после изсипах едни пластмасовми формички на спалнята и имахме акробатика за достигането им.
Феъри и моята вчера така клати дупето напред назад като мама не помага ама иначе хитруша се обръща като кебапче по спалнята за да се придвижи с търкаляне.

Искате ли да спретнем една съботна разходка в Южния парк???

Общи условия

Активация на акаунт