Италия 100!

• 20 933
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
10,Направи ми впечатление сравнението на Лейди и репликата на Карбовски Като контраст се получи. Определено разликата е голяма. Така поне твърдят наши семейни приятели, които изоставиха  Наполи и вече трета година не искат и да чуят за друга част на Италия.

# 181
е, не, извади ги от контекст нещата, дори думите не са на някоя от нас, а на карбовски, освен това, ако гледа въпросния филмчик, действието се развива в най-мизерния квартал, забравих му името..

# 182
А, Шура, не визирам никого. Но много хора като му гледат глупостите остават с грешно впечатление. Все едно да заведа италианец в Столипиново и да кажа ето това е България.

# 183
Из4етох, ей Whistling 1 4ас ми отне, ма ви преговорих съвсем Simple Smile

В клиШета неЩо май сме зациклили особено с "винаги добре обле4ените" италианки "елегантни" ... лайфстаила е разгледан основно..Склонна съм да подкрепя Холи Peace
Май ниЩо нямам да добавя, освен да кажа на Лени, 4е и аз такава пола имам, ма дюс, а и рокля подобна като на Джуф Laughing

Толкоз, лека ноЩ,
за утре ве4ер пак Ще ми отворите работа да ви 4ета Hug

# 184
не бе, джоя, аз само по тази линия съм била в милано, казах, че не се брои за посещение....
а аз се интересувам от мода и хората, облекло, излъчване са ми интересни.
определено откривам разлики в стайлинга  хората във форли от този на болоня  Mr. Green

най_вероятно това е разликата: аз не се интересувам от мода, даже избягвам да купувам модерни неЩа, т.е. униформата за сезона, а и моето спирито ди осервационе грани4и понякога с нулата....  естествено нямам и професионален интерес към въпроса

# 185
  • в едно миланско село
Из4етох, ей Whistling 1 4ас ми отне, ма ви преговорих съвсем Simple Smile

В клиШета неЩо май сме зациклили особено с "винаги добре обле4ените" италианки "елегантни" ... лайфстаила е разгледан основно..Склонна съм да подкрепя Холи Peace
Май ниЩо нямам да добавя, освен да кажа на Лени, 4е и аз такава пола имам, ма дюс, а и рокля подобна като на Джуф Laughing

Толкоз, лека ноЩ,
за утре ве4ер пак Ще ми отворите работа да ви 4ета Hug

аз пък много набързо из4етох, но и за мен бол клиШета  ooooh!
всякакви образи има, особено във младежката възрастова група. къси поли и панталони, и миналата година го коментирахме въпроса, еми носят ги даже в офисите. впе4атленията ми са и от Торино, където ни е централният офис.

пола такава нямам, ама по магазините ги гледам... на витрината на Мотиви то4но 2 подобни има, така 4е предполагам, Ще се носят.

за изборите смятам е въпрос на ли4ен избор  Laughing (пардон за тавтологията)
струва ми се по_логи4но да гласувам, където живея и смятам, и аз като Макдирокова, 4е освен ако не изкарвам 6 месеца в годината в България, не е редно да определям бъдеЩето на там живуЩите

пп. Шуре, описаните бабета са реалност, аз пък много им се радвам. дай боже, всекиму  Laughing
И, някои от предградията на Милано са много по_приятно място за живеене, отколкото самият град  Rolling Eyes

# 186
пп. Шуре, описаните бабета са реалност, аз пък много им се радвам. дай боже, всекиму  Laughing
И, някои от предградията на Милано са много по_приятно място за живеене, отколкото самият град  Rolling Eyes

За някои предградия със сигурност е по-добре от самия град. Моите съседи и приятели в нашето село са баш миланчани от централната ("аристократичната") част на града, но са 'избягали' чак при нас и сме говорили за недостатъците на голям град като Милано.
Обаче има едни квартали (май не са предградия, а са си крайни квартали), не знам как се наричат, с онези окаяни кооперации, които виждам зад бетонната стена на тандженциалето, пътувайки в посока Венеция. Ей тези квартали изглеждат много зле! Да не би да виждам Baggio? Не знам къде се намира, но за този квартал моята приятелка ми е говорила като за гето.

# 187
Привет моми4ета Hug
Много ми е интересно да ви 4ета,но за съжаление рядко ми остава време да пиша.
За полите и аз съм виждала във магазина на Мотиви,на мен в4ера ми пристигна един кашон с рокли 9 на брой които бях поръ4ала от нета,вси4ките едни шаренки Laughingкато дъгата ще съм.
За изборите,4есно казано тук не съм гласувала до сега Embarassed,ама май и този път няма да е защото във неделя ще пътуваме в Бг и ще останем до 5 юли така,4е ако някой иска да се видим да пи изпрати телефонът си на ли4ни да му се обадя Wink

# 188

За някои предградия със сигурност е по-добре от самия град. Моите съседи и приятели в нашето село са баш миланчани от централната ("аристократичната") част на града, но са 'избягали' чак при нас и сме говорили за недостатъците на голям град като Милано.
Обаче има едни квартали (май не са предградия, а са си крайни квартали), не знам как се наричат, с онези окаяни кооперации, които виждам зад бетонната стена на тандженциалето, пътувайки в посока Венеция. Ей тези квартали изглеждат много зле! Да не би да виждам Baggio? Не знам къде се намира, но за този квартал моята приятелка ми е говорила като за гето.

това обикновено е вариянт за след пенсионирането оба4е, заЩото голмият град има много недостатъци, но дава и пове4е Шансове за работа и интеграция като цяло
аз съЩо с удоволствие бих отШла в по_малък град , но ако ми е осигурена работата и средата, а панталей пътник не ми се става по влаковете сутрин и ве4ер или в задръстванията

за кое тандженциале става въпрос?

# 189
Тандженциале норд.

Те конкретно тези хора, моите съседи, не работят в Милано вече, а са си намерили работа в Лугано, което на има/няма 10 км от нас и не им се налага да са пантелей пътници.
Единственият будала, който пътува ежедневно от наше село до Милано и обратно, е моят Симоне. Laughing Но това е временно, де. Работи по един проект към КартаСи, корсо Семпионе, но не е дипенденте там, а консуленте, и би трябвало в най-скоро време да го върнат в Тичино.

# 190
  • Italia
Тандженциале норд.

Те конкретно тези хора, моите съседи, не работят в Милано вече, а са си намерили работа в Лугано, което на има/няма 10 км от нас и не им се налага да са пантелей пътници.
Единственият будала, който пътува ежедневно от наше село до Милано и обратно, е моят Симоне. Laughing Но това е временно, де. Работи по един проект към КартаСи, корсо Семпионе, но не е дипенденте там, а консуленте, и би трябвало в най-скоро време да го върнат в Тичино.

Пиколинка,тандженциале норд изобЩо не допира града Милано.Тези грозни високи бетонни 4удовиЩа,които си видяла най-вероятно са 4аст от миланския хинтерланд. Peace
За Баджо не знам колко е зле,но за мен Куарто Оджаро е дъ уърст. Sick

# 191
какво е хинтерланд?

Ани, доживяхме- Икеа апре в Римини на 9ти.

# 192
4аст от миланския хинтерланд. Peace

Да, бе, какво е това? Shocked
За Куарто Оджаро не съм чувала. Всъщност от Милано знам по име и местоположение не повече от 3 квартала.

# 193
Лени, честито! Със здраве да си я ползвате! Laughing

# 194
  • Italia
4аст от миланския хинтерланд. Peace

Да, бе, какво е това? Shocked
За Куарто Оджаро не съм чувала. Всъщност от Милано знам по име и местоположение не повече от 3 квартала.

предградия,събърб

http://it.wikipedia.org/wiki/Hinterland

Общи условия

Активация на акаунт