Лято иде вече, за море се стяга ДОБРИЧко човече!

• 17 980
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
  • Добрич
Четох някъде, че циркът бил със сцена, а не с манеж. Вярно ли е?

# 61
Цените наистина бяха европейски.........аз лично приключих за тази година с цирковете.Но мен най- ме изкефи българският на водещият  Laughing, наистина много бе забавлява  Joy и сам си вярва, че му се разбира нещо като говори...................
Диде,недей така Миро и цирк"Балкански"идват на 17 август Peaceние ще сме там задължително, Hug

# 62
Да Вела цирка наистина беше със сцена не със манеж.И аз  за първи път видях такова нещо.

# 63
Добро утро!

Ако този цирк Балкански е същият, който идва в Благоевград преди 2-3 години - определено си заслужава...Бяхме там, много културно и цивилизовано бе всичко. По принцип аз не се впечатлявам от цирк, но този тогава успя да ми грабне вниманието. И на други циркове сме ходили, но този най-много ми е харесвал. Така че дерзайте и ходете да гледате така актуалния в момента Миро от Добрич, ПР-а му работи на 200%........

Това за пуканките с различните цени - нямам думи......родна българска картинка......

И я ми обяснете какво означава цирк със сцена...Ако може и снимка......

То да ви се поФаля нескромно - ако не сте ни видяли на 1 стр. на Вестник за семейството - сега е момента - пишат за нашия клуб Пълна къща - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/Picture.jpg

Кафе не ми се сервира, защото ме мързи, но с една старичка песен ще ви поздравя - http://www.youtube.com/watch?v=rMUX_4B-Hr4&feature=related

# 64
И аз съм чувала добри отзиви за Балкански Peace
А какво е общото на цирка с Миро? Част от концерта му ли ще бъде Thinking

# 65
# 66
Турнето на Миро стартира в сряда вечерта в цирк “Балкански” в столичния квартал “Младост”. В продължение на 6 месеца певецът ще обиколи 13 града из България с песните от дебютния си албум “Омиротворен”.

Никъде не пише, че ще се движи с цирка из градовете...Аз предпочитам да гледам само цирка, щото....За съжаление на 2000 зрители под шапитото на цирка и на още към 1000 без билети отвън спектакълът стартира с близо час закъснение. Това доведе до мощно освиркване преди началото.
Миро отделно да си ходи на турне Crossing ArmsМоже и на неговия концерт да отидем Wink

# 67
Цоци, стара ама хубава  Party Party Whistling Whistling Скорпионс са ми едни от любимците  Heart Eyes

Заслижаваш кафе  Mr. Green , е и другите де

И за тези дето са си изпили кафето, чайче.

# 68
Цоци, хайде в Каварна - на 2ри юли - Скорпиънс Party

# 69
 Peaceтам сме

# 70
И аз идвам  Mr. Green .

# 71
Мазни сте.....Интригантки.....

Хареса ви на вас да се събирате, да ходите по заведенията нощно време, сега апетита ви се е отворил много.......И на форумско, колективно ходене на концерт........Да викате там и заради мен и после и снимки да направите....Вярвам за светкавица няма да използвате пиянски очи на куфеещите около вас........

А аз....ще продължаваме с ремонта у нас с пълна сила, ще си вапцаме стените и ....ще слушаме Скорпионс........За толкова сме слушали, толкова ни се полага.........

И сега...к`во...ще ми се фукате,че живеете до рок-столицата на България, че и на море ходите дори вече?????Вие сърца нямате ли......Ще видите вие като стана дърта баба и прабаба как ще се фукам как живея до зимната олимпийска столица - Банско........

# 72
добро утро на всички- то вече е добър ден, но сега ми идва ред за кафе и си мисля че е сутрин

Нашият тати ме поизмори няколко дни- само работа, и само на село,но сега ще си наваксам - дългаааа почивкаааа и сън до обяд.

А за цирка и аз се двоумях,  но щом ще идва Балкански сигорно няма да го пропусна.

Я ми кажете как да си сложа разни снимки и картинки като вашите, че още немога да вляза в настроиките Cry Много съм смотана

Събрахте ли пари за картите на децата, и аз мога да помогна и дрешки съм заделила за малкото момиченце

# 73
  • Добрич
Търси се кръв от кръвна група А1 (-).

# 74
Здравейте! Аз да разкажа набързо - ходихме до един парк на 40км от града в който сме сега много готино беше от сутринта , че чак сега се прибрахме.В тоя парк имаше зоопарк ,цирк , разни шоута и забавления и то мооого.Гого се качва  на почти всичко изобщо не го беше страх , което пък много ме изуми.А лицето му го изрисуваха като Спайдърмен .Много се забавлявахме.Като се  прибера обаче ще пусна снимки , че сега не е удобно от чуждия компютър.
За Скорпиънс незнам дали ще си дойда , ама за цирк Балкански там сме.
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт