Лято иде вече, за море се стяга ДОБРИЧко човече!

• 17 914
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
iyaneva, това правя и аз - захранвам с картофено пюре+кърма, защото доста попрочетох кой вид пюрета е добре да давам първо. После обаче нали трябва да разнообразявам, а тиква няма от къде да намеря, затова питах. Вчера накупих от зеленчуковите на Хип четири вида, така че малкия е зареден с храна. Освен това и аз ще си му правя у дома каквото мога.
Благодаря ти отново

# 91
ehooooo....

kade ste be mamiiiii

AAAAAAAAAAAAAAAAA..........

Sigorno glasuwateeeeeee..........

# 92
  • гр.Добрич
Чаках някой да дойде да ми купи гласа, но като не дадоха парички и го пуснах на воля. Laughing Оказа се, че са ме преместили в друга секция и докато разбера си обикалях града като замяна в най-голямата жега. Добре, че има ток, та климатиците бачкат.

# 93
Спинки, нашата секция също бе преместена.......Но разликата бе има няма 10 метра, та нямах твоите обиколки......

И аз чаках да ме купят, но...нъцки....Най-накрая все пак реших да си пусна гласа......Като знам как определени лица ходят под строй, яд ме хваща, та това си ме амбицира....Едни ги извозват от незнам си къде, а мен ме дели само една улица разстояние.....

Моя мъж вика - Не организира ли някоя партия изборна екскурзия до Добрич? Да идем и там да гласуваме.....За съжаление нямаше подобна инициатива и си гласувах на село.......

# 94
spinki, ти в кои месец си, че така в седмици немога много-много да се ориентирам,а кога ти казаха че са близначета, интересно ми е кога най- рано можеш да разбереш че са двечки, на мен близнаци са ми мечтата!!!!

# 95
  • гр.Добрич
Iyaneva в 4-тия месец съм, а се разбра още на първия месец, че бебетата са двечки. Даже имам снимка от ехографа, на която се виждат 2 топченца. Laughing
На всички мераклиии за близнаци, ще ви направя график като се родят бебетата, да идвате да ги гледате.

# 96
  • гр.Добрич
За толкова години във форума не мога да повярвам, че има хора, които незнаят за нашата градска тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=403128.0

# 97
Добро утро,хайде на кафето

Слънчев и прекрасен ден ви желая  bouquet

# 98
  • Добрич
ДОбро утро!!!  bouquet
Не бях в града през уикенда и съм изтървала някои важни неща. Надявам се, че сте се справили и с изпращането на детето в Разград, и с рождения ден на Марин...
Относно изборите, понеже и аз съм на нов адрес, се сетих в петък да проверя в нета коя ми е секцията.

Имам въпрос, т.е. няколко.
Къде мога да купя готови малки кюфтенца- хапки? Има едни сладкиши, наричат се мъфин или нещо такова.. дали мога да намеря и от тях някъде?
Сигурно ви се струват тъпи въпросите ми, ама .. сори. Embarassed

Хубава и спорна седмица на всички!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 10:43 от anuschka

# 99
  • гр.Добрич
Добро утро.

Geomar мерси за кафенцето.

Ани, защо не попиташ на Димят дали не могат да ти направят такива хапки, че иначе нямам идея откъде да вземеш. Всички, които се занимават с месо могат да направят, но за малко бройки трудно ще се съгласят, ако го нямат като опция.
Мъфини в Добрич надали ще намериш, поне аз не съм виждала. Ако трябва да съм честна май само в Интернет съм ги виждала. Мацките от готварския форум често ги правят. Laughing

# 100
Ани - за хапките - не мога да помогна.......

Но за мъфините погледни тази тема тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369826.0 - формички за тях има в Кауфланд. Лично в нашата къща вървят само тези с шоколад и по-точно брауниса на Блонди. По принцип съм експериментирала и с други, но само тези се харесват и одобряват у нашата къща......Момичетата са дали различни предложения. Не е трудно, бързо стават, аз съм им фен.

# 101
  • Добрич
Ох, аз рецепти за мъфини мога да намеря, но проблемът ми е, че не ми се правят Embarassed
Ама имам време до петък (Деси е рожденничка тогава), ще видим какво ще измисля.

# 102
Ани, не е казано,че трябва същия ден да правиш всичко......Напр. брауниса при нас е оставал за следващия ден(така е и по рецепта) и определено си има разлика и за мен дори е по-вкусен, шоколада е станал един специфичен....Не знам колко струват по магазините, но напр. една шоколадова мъфина в Макдоналдс е 2 лв. Не си струва...В Кауфланд съм виждала малки мъфини в опаковка(щанда за хляб), но цена така и не съм гледала.......Определено децата са много впечатлени от мъфините.......И сега от толкова приказки ще взема да си припомня какво ми трябва и довечера може да се вдъхновя да направя(и без това от време на време се появиха проблясъци на апетит при мен).

# 103
  • гр.Добрич
Цоцоланке, я вземи се вдъхнови, че едно колетче насам прати. Ние ще чакаме с нетърпение. Laughing

# 104
  • Добрич
Цоцоланке, я вземи се вдъхнови, че едно колетче насам прати. Ние ще чакаме с нетърпение. Laughing
Мда, и аз си го помислих Wink

Общи условия

Активация на акаунт