Лято иде вече, за море се стяга ДОБРИЧко човече!

• 17 912
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Аз вас не ви знам като мързеливи булки.....защо сега пишете глупости?????

Тук е ужасна жега, задушно, тежко, супер мързеливо......На всичкото отгоре точно следобед - в най-върлите Т - ще трябва да ходя на работа, от сега съм се депресирала.....

Спинки, я кажи.....онова каланхое все още ли е живо? Моето не иска да цъфти и това си е....Ще му дам още време и ако продължава да се инати - го чака кофата за боклук или най-добрия случай да иде в къщата на една съседка........

# 106
Ровя се аз из булки и младоженци и кого виждат очите ми  Mr. Green

Хапки кюфтенца, Димят предлагат  Peace

# 107
# 108
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Ани, на Панчатантра има мъфини - по 6 в опаковка - казват се Мадаленас и са около 1.60лв. - на сладкарския щанд - обожавам ги  Embarassed има с най-различни пълнежи.

А като стана дума за мъфини, някой да е виждал да се продават тук в Добрич хартиените подложки, който се слагат във формите? Проверявах в Кауфланд, но нямаше (или аз не съм гледала на правилното място)

# 109
  • Добрич
Сега стана  Peace

# 110
  • гр.Добрич
Ани, на Панчатантра има мъфини - по 6 в опаковка - казват се Мадаленас и са около 1.60лв. - на сладкарския щанд - обожавам ги  Embarassed има с най-различни пълнежи.

Тези ги има в почти всеки по-голям магазин. Мъжът ми беше полудял по едно време по тях.

Нищо не стана.

# 111
Здравейте!
Бях извън града.
Виждам много дискусии сте подкарали Mr. Green..
Утре ще съм по-подробна...първо да изчета подробно Wink

# 112
# 113
 Абе някой ще каже ли какво има в тази статия дето или става или не става, и аз незнам.

# 114
Спешън фор Ани и Спинки(Спинки не гледай, че няма нищо в наличност): 1 и 2

Синеочке, липсваше!

Арчела, бе снимка на ДидиДеми от кръщението на Алекс в съвета....

# 115
  • гр.Добрич
Цоцоланке, на кюфтенца ми приличат, особенно вторите. Laughing И при мен не цъфти тая китка.

# 116

Арчела, бе снимка на ДидиДеми от кръщението на Алекс в съвета....

Да. Ама що не се отваря  newsm78

# 117
Цоцоланке, на кюфтенца ми приличат, особенно вторите. Laughing И при мен не цъфти тая китка.

То вторите са кюфтета де....Само че малки....Кюфте - хапка....нищо че на снимката изглеждат по-големи и леко мазни....Не се научих да снимам като хората и това си е....

А първите - ами кафяви са, защото има все пак 3 натурални шоколада. И 12 мъфини ги направих за има -няма 50 мин. от началото до края. По принцип само шоколадите дето са разход.....

3 х 1,19 - 3,57лв- 3 натурални на своге, които са по 90 гр.

Масло - 0,90 лв. (взех от най-евтиното 0,78лв., но сложих още малко,че нали трябва 150 гр.)

Пудра захар - 0,49 лв. за 125 гр. (не го тъних за 25 гр.)

3 с.л. брашно - тях не знам колко са - слагам ги 0,20 лв.

ванилия - минах и без нея

шипка сол

3 яйца - моите бяха от едрите х 0,23лв - 0,69лв.

ток - разтопяването на маслото и шоколада - не повече от 5 мин на 1-2 степен, и след това на 180 гр. около 25 мин(вкл. и загряването на фурната и печенето) - не знам 30 мин. ток колко идва.

Общо за продукти - 5,85 лв. и да закръглим - 6,00лв Разделено на 12 мъфини - 0,50лв. на мъфина. Само да подчертая,че мъфината не е малка, добре сложена и като количество, за качество да не говоря - то се знае.

Така че млади булки, запрятайте ръкави и ги оставете тези готовите. Не ви познавам като мързеливи булки. А и аз моите ги правих след като се върнах от работа, така че.... Не е трудно, не е сложно, не отнема много време, цената е добра, а за вкуса - две мнения няма. Най-хубави са на следващия ден, но у нашата къща това не може да се случи - да се задържи нещо сладко за другия ден.

Иначе - добро утро! Един красив поздрав - http://vbox7.com/play:e0d6ca58 Hug

Чакам Синеочка да каже вчера защо е липсвала........Тъй де....няма да изоставаме от клюкарника, я.....

Янева, благодаря за линка за каланхоето, редуцирала съм доста цветята у нас, оставих си само няколко саксии, имам чувството,че двете саксии с това каланхое ще летят скоро от нас......

# 118
  • Добрич
Абе, на мен снимката ми се отвори  newsm78

Пък за Борито - аз знам, но ще оставя тя да каже  Wink

# 119

Общи условия

Активация на акаунт