Лято иде вече, за море се стяга ДОБРИЧко човече!

• 17 840
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
А, къде сте, бре smile3506

# 211
  • Добрич
днес голяма пустош няма никой,сигурно всички са на концерт на другаря Станишев Wink

# 212
Какъв концерт???  Аз пак нищо незнам  Laughing
Днес ходихме малко на плаж ама беше хладно, детето седя с блузка.

Спинки, стискам палци, дано всичко да е наред  Hug
Цоци, да оздравявате бързо и без произшествия.

Имам един въпрос, не съм сигурна в информацията. Днес в градската, едни жени били седнали на пейка и две змии паднали от дървото над тях, ухапали ги и едната починала, а другата е в болница май с опасност за живота. Някой да е чул нещо???

# 213
Добро утро!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

днес голяма пустош няма никой,сигурно всички са на концерт на другаря Станишев Wink

Какъв концерт???  Аз пак нищо незнам  Laughing

Е как Mr. Green...Николина Чакърдъкова. Тя е запазена марка на партията Wink

Имам един въпрос, не съм сигурна в информацията. Днес в градската, едни жени били седнали на пейка и две змии паднали от дървото над тях, ухапали ги и едната починала, а другата е в болница май с опасност за живота. Някой да е чул нещо???
Shocked Това звучи като Градски легенди...Със сигурност ако е вярно, жената не е починала от отровно ухапване...по нашите ширини няма такива твари Crossing Arms...Всеки случай ще питам свекърва ми. Тя често е в парка и може да е чула нещо.

# 214
Абе Боре, това кафе не е за толкова рано сутринта-

И аз се съмнявам да има, чак толкова отрови змии. Баба ми миналото лято я беше ухапала отровна змия, докато разберат какво е станало, чак а другия ден я закараха в болницата, но се оправи жената. А чак толкова отровни, че за нула време да умрат. Много съмнително.

# 215
  • Добрич
Боре, Боре, много вкусно това капучино бе. Wink Много ми се услади, мерси много!

Не съм чула за подобна случка в парка. И аз знам, че не са чак толкова отровни змиите при нас. Ако има някой разболял се, или недай си боже починал, най -вероятно е от уплахата.

# 216
  • гр.Добрич
Боре, ще му изгорят крачетата на горкия момък. Laughing

Другаря Станишев го засякох на центъра вчера. Симпатичен е.

Това за змията го четох преди малко за Пловдив, ама знае ли човек. Поне са се сетили малко да окосят тревата в градската.

Цоцоланке как сте денс, какво и има на РАя?

# 217
Значи така, а? Другаря Станишев е пленил мислите ви? Няма лошо, пък и щом казвате,че бил симпатичен newsm78....Концерт имало на Чакърдъкова - тази жена определено не я харесвам, не знам защо......

Гледам по кафенцата на Синеочка се заглеждате....Внимавайте, да не си изгорите езика докато гледате някъде другаде.......

Потвърдете или отхвърлете това за змията, аз си мисля най-малкото, което е, че можеха да го съобщят по новините.....Лятото е постно откъм сензации.....

Рая е мъжко момиче, издържа гадния гентамицин, дори днес ме успокоява,че не било толкова страшно. Значително е по-добре, дори започна да се храни. Спинки, не знам какво е.......Докторката казала ангина, но за мен си е жива настинка - бягат сега, изпотяват се, времето е много променливо, в петък вечер напр. си бе студено тук, а тези дни ще изгорим от горещина, то време ли е като време......Кофти е да си болен лятото.......

Пускам ви една различна Мадона, тази жена винаги ми е доставяла удоволствие с оргиналността на концертите си - дано ви хареса, защото аз трудно я смилам тази песен, но ми допадна с това,че е различна от останалите на Мадона - http://vbox7.com/play:e9d0d7f5

Хубав ден! И не забравяйте да си топнете четирибуквието и заради мен в морето.........

# 218
  • Добрич
Снощи бях в парка и имаше доста хора. Не мислите ли, че ако имаше такъв инцидент в нашия град, народа щеше да се е изпокрил и нямаше да е така оживено, особено на центъра. Мълвата щеше да се е разнесла и концерта би се провалил  Crazy

Значи така, а? Другаря Станишев е пленил мислите ви?

Е, чак пък ... Whistling
Радвам се, че Рая е по-добре  Peace Ти също се оправяй вече и без инциденти, от всякакъв род  Hug Отиди си лей куршум  Peace

# 219
Цоцоланке, какъв е тоя Гентамицин Shocked..Мислех, че не го изписват за деца, пък и за ангина Thinking...Не ми казвай, че е инжекционно, щото не съм чула да е във форма на сироп Rolling Eyes.....

# 220
Цоцоланке, какъв е тоя Гентамицин Shocked..Мислех, че не го изписват за деца, пък и за ангина Thinking...Не ми казвай, че е инжекционно, щото не съм чула да е във форма на сироп Rolling Eyes.....

Казвам ти, инжекция - 80мг./2мл., мускулно, в крака......Казаха ми,че това е била една от най-болезнените инжекции, все едно слагат сол в рана, направо сърцето ми се бе обърнало снощи като трябваше да и се бие първата ампула. През 12ч. са. Смятам обаче......когато се почувства още по-добре - да и спра инжекциите и да си остане само на аугментина. Той си е достатъчно силен АБ.....

# 221

Казвам ти, инжекция - 80мг./2мл., мускулно, в крака......Казаха ми,че това е била една от най-болезнените инжекции, все едно слагат сол в рана, направо сърцето ми се бе обърнало снощи като трябваше да и се бие първата ампула. През 12ч. са. Смятам обаче......когато се почувства още по-добре - да и спра инжекциите и да си остане само на аугментина. Той си е достатъчно силен АБ.....

Confused...Горката Рая....Бързо да се възстанови!...
Извинявай, ама тез лекари се уливат с тез АБ Crossing Arms...Разбирам Аугментин за ангина, но гентамицина Sick

# 222
  • гр.Добрич
И аз бях чувала, че Гентамицина вече се избягва въобще като лечение на разни работи. newsm78

# 223

Гледам по кафенцата на Синеочка се заглеждате....Внимавайте, да не си изгорите езика докато гледате някъде другаде.......

Потвърдете или отхвърлете това за змията, аз си мисля най-малкото, което е, че можеха да го съобщят по новините.....Лятото е постно откъм сензации.....

Че къде другаде да гледаме  Laughing

И аз търсих инфо за змията, но няма нищо. Може днес да пишат или кажат.

# 224
  • Добрич
Нищо не съм чула все още за змия, дано и да не чуя. Току-що казаха, за застрелян човек, пред блок 18 на Добротица, срещу Резиденция-та  Sad

Общи условия

Активация на акаунт