Бургаски кърмачески срещи - III част

• 19 766
  • 379
  •   1
Отговори
# 285
чухме се с Мери,
тя се извини, че не може да пише,
не е на линия сега.
утре времето не позволява, видно е вече  Confused
среща за съжаление няма да има, но по-нататък Simple Smile

# 286
  • Бургас
Добре, че се е отказала да не бие толкова път в това студено и болно време. Simple Smile
Надявам се, че скоро пак ще се стопли и да се видим Hug

# 287
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile

Едно момиче се свърза с мен след като постнах моя снимка на страницата на ЛЛЛ във Фейсбук. На снимката сме аз и бебо, кърмим се на плажа пред "Уайт Хаус" Wink
За съжаление при мен нещата не се получиха много добре. Кърмих само до 6-тия месец на бебо, въпреки че учудих 2/3 медицински лица и с това си "постижение". Имам бета таласамия, хемоглобина ми е 70-80, имам липса на един ензим и ниско кръвно 50/80. Първият път като ми дойде цикъла на 6-тия месец точно и едната ми гърда спря нацяло - нито капка. Другата се пълни 2 дни и също спря. Предполагам, че е някаква защитна реакция на организма. Изключително съм благодарна на ЛЛЛ и конкретно на Клото, че ме напътства през целия процес.  Hug
Въпреки, че кърмих много малко насърчвам приятелките си да кърмят, имам и бременна приятелка, на която също се опитвам да повлияя положително относно кърменето  Peace 
Ще се радвам да се запознаем, макар че вече не кърмя активно и ще следя срещите ви  Peace

# 288
Благодаря на Ане че писа навреме, аз чак сега се прибирам от работа. Толкова драпах за тази почивка и много исках да се видим, но явно няма да е утре. Надявам се при следващото оправяне на времето да се уговорим на време и да се видим.

Therisa възхищавам се на хора като теб! Добре си дошла винаги на срещите ни! (дай Боже да са по чести тази година)

# 289
Е, тук вятъра утихна и изпече страхотно слънце, какво да кажа ...

# 290
  • Бургас
Мери, не се тревожи. Пак ще има хубави дни.

# 291
Здравейте,
организира се Онлайн семинар за бъдещи родители с КЛЕР ЛОПРИНЦИ „Раждането – да преодолеем страховете и събудим женската сила” на 19 и 20 февруари. Как:
• да изградите връзката си с детето, което носите
• да преодолеете страховете, свързани с бременността и раждането
• да предпазите себе си и бебето и от наранявания по време на раждането
• да повярвате, че в природата на жената е заложено знанието да роди.

Програма: 19 февруари: следобед – видеолекции с Клер и дискусия между участниците
20 февруари: от 10 до 13 ч. – жива връзка с Клер, дискусия и отговор на въпроси от участниците

Вижте повече тук: http://www.facebook.com/event.php?eid=149846241739359

Има ли желаещи да се организираме и да се включим  Praynig До 17.02 трябва да потвърдим, пишете  Peace

# 292
Това не е за изпускане, страхотен човек, невероятно излъчване и безценни съвети  Peace

# 293
!

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 01:55 от ariel007

# 294
Здравейте,
в петък, 18 март, със съдействието на едно от училищата за бременни се организира среща, на която ще дискутираме всичко за кърменето. Всяка мама, бъдеща и настояща, е добре дошла, ще може да зададе своите въпроси, да потърси помощ или подкрепа.  Peace
Срещата е в бар "Нико", ул. "Райна Княгиня" 14 (намира се до кафе "Хаваи", бившият "Гролш") от 10-12ч. Ще се радвам да се съберем и да споделим опита си.

# 295
Ще се постарая да дойда, или поне за малко, колкото да донеса календарите на ЛЛЛ.
Много хубава инициатива. Кой ще води срещата?

# 296
Аз и още една мама кърмачка ще се опитаме да подкрепим и помогнем младите мами и да вдъхнем кураж на бъдещите. Laughing

# 297
Колко майки се очаква да дойдат? Да знам колко календари да предвидя?
Къде освен тук е обявена срещата?

# 298
Здравей, на 11.03 за първи път имахме среща - темата: "Развитие на детето от 0-1г.". Бяхме около 25 майки. За новата среща знаят те, бъдещите майки, посещаващи училището за бременни и всички, които са научили от тях, предполагам. Можеш да публикуваш и другаде тази информация, ако мислиш, че ще е полезна  Peace

# 299
тази информация трябва да стигне до бременните майки,
а те са в отчетните теми.
може би два реда в отчетните теми биха стигнали до тези, които имат интерес.

Общи условия

Активация на акаунт