Бургаски кърмачески срещи - III част

• 19 681
  • 379
  •   1
Отговори
# 300
А кое училище организира това събиране?
Момичета, имам график за седмицата, четвъртък и петък съм втора смяна, значи около обед мога да отскоча до Бургас за среща. Ако предпочитате да не е през седмицата, може да е в неделя, тогава би трябвало да почивам, да оставим за тогава?

# 301
УЧИЛИЩЕ ЗА БРЕМЕННИ " МАМИ "-Бургас.
За мен няма проблем кога ще е срещата. Peace

# 302
Дават преваляване до неделя, само в неделя е без дъжд. Моите момичета не спят на обед, хайде да определим часа само  Simple Smile Предиобед няма как да дойда, от обед на сетне.

# 303
  • Бургас
Ще гледам да се включа и аз. Още незнам дали през почивните дни ще съм в Бургас.
Ако пък нещо не успея, ще се радвам да вземе и за мен някоя мама от центъра календар, че да оставя при нашата докторка.

# 304
Момичета, днес само bubabo се разписа. Кажете 12 или 13ч да е срещата? По обед хем е топло, хем ще имам спокойно време да се прибера.
Какво мислите?

# 305
аз не съм в града вероятно, пък и много дъждове.
Мери, ти не разбрах, ще идваш ли в петък на сбирката?

# 306
  • Бургас
Аз съм за срещата, без значение кога ще решите да бъде. Мога да здънна на една бременна приятелка да дойде / освен ако не е родила до тогава  Simple Smile /. Ще гледам да се организирам да дойда.

# 307
И за мен няма значение часът.

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 21:55 от mgl

# 308
И аз ще съм там!
Мери, ще взема и слинга да ми покажеш нагледно как се използва, че не мога да се оправя Simple Smile.
За мен няма значение дали в 12 или в 13, когато за теб е по-удобно.

# 309
и аз ще направя всичко взм да дойда, да те видя Мери Simple Smile

# 310
Добре, тъй като в петък съм втора смяна, ще ми е трудно идването а и ще е за съвсем кратко, оставям за неделя. Да си постоя да подишам морето поне няколко часа Simple Smile
Ако някой ще ходи утре на срещата, споменете на бременните че в неделя в 13ч ще се съберем на пейките пред летния театър, да си подърдорим кой каквото го вълнува. При нашите весели срещи няма как да има определена тема  Laughing

# 311
Дано не ви сплашат облаците утре и да се видим  Hug И дано времето е благосклонно и не вали!

# 312
Ако няма дъжд, там сме! Казала съм за срещата на вчерашното събиране  Peace

# 313
Тук превалява леко и за кратко, така че тръгвам след малко, дано в Бургас е по добро времето по обед Simple Smile

# 314
Хора, времето е ужасно, пишете, за сбирка навън не става.

Мери, не тръгвай, ние дори не усточнихме място на закрито.

Общи условия

Активация на акаунт