ДЕКЕМВРИ е далече вече, но ти си тук до мама, мъничко човече!

• 13 838
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • София, в момента в любимото ми село Железница
gala_girl Честит рожден ден! Бъди жива, бъди здрава, бъди най-обичаната!
[/size]

Ейтези декемврийчета са много хубави бе!  Heart Eyes

# 151
Здравейте!
И ние днес ставаме на половин годинка! Боже колко бързо мина, направо не мога да повярвам!
Почерпете се за наше здраве:  Misc Baby Bottle pacifier newsm38 Wine Glass beer2 cook cook
Честито на всички бебчета , които честват месечинки тези дни  newsm51  love001 smile3501
Ми това е лека вечер.
Мерси за пожеланията Елис   bouquet

# 152
  • USA, Steak State
Добро утро момичета, тази сутрин кафето и закуската са от мен по американски:

Честита месечинка на бебе Стефан; бебе Мартин; бебе Албена; бебе Борис; бебе Патриция; бебе Ралица; бебе Георги и бебе Ясен

Малката  вчера прави отчаяни опити да се обръща.Цял ден, как не и писна незнам.Показах и няколко пъти като я побутвах по дупето, ама тц.. не става Simple Smile
Петък или събота ще и дупчим ушетата, че от бабите и дядовците си има вече 2 чифта обеци.

# 153
  • София
Добро утро, сладурки Hug

От днес малката Вики е вече голяма госпожица - става на цеееели 6 месеца! Още със събуждането ме подсети: "Мамо, да почерпиш сладураните от форума за мое здраве!" Wink

Слънчев и усмихнат ден на всички   Nature Sunny

# 154
Честита половин годинка на всички пораснали бебоци.Инвизибъл страхотно парти сте си спретнали, браво на вас.Моята беба вчера се обърна сама от гръб по корем, вече бях почнала да се притеснявам.Вече хапваме и пюре с пуешко месце, добре го приема за сега.Приятен ден момичета и послушни бебоци.  bouquet

# 155
Честита половин годинка на принцеса Вики. Да расте усмихната и много много щастлива. Tada

# 156
              Добро утро мами и сладки бебенца Wink
Честити месечинки на сладките- гоооолеми бебоци   ura
Ние се върнахме от доки, Александар е по- добре, но продължаваме с АБ ooooh!, докато съвсем не отшуми кашлицата.
Най- новия ни номер е да се подпрем на лакът и да се надигаме, но още не може на дупето да си седне.
     Хубав ден и много слънчево настроение!
Еми, страхотни са малките купонджии  bouquet baloni Tada

# 157
  • София
Привет мамчета.
Елис, страхотна закуска и кафенцето си го бива.  Hug
Честити месечинки на всички декемврийски сладури, които празнуваха вчера и днес. Да са здрави и много послушни.    bouquet

Инвизибъл, снимката е страхотна, а бебоците са направо като манекени.  Joy

Ние няма с какво да се похвалим, освен че от две вечери оставям Калоян сам в креватчето с бибата и заспива. Незнам дали ще продължи така или е инцидентно, но се надявам да е за постоянно  Wink
И моят юнак постоянно мрънка - по цял ден. Незнам от какво е това, но е много побъркващо. Само ако го нося на ръце е доволен и щастлив, но на мен вече доста ми тежи Rolling Eyes

Това е от мен. Лек ден и спокойни бебоци.  Hug

# 158
Здравейте,мами!
Елис благодаря за закуската!
Честити месечинки на порастващите днес!
И ние мрънкаме постоянно и само иска да го нося,ама как се носят 10 кила?Аз си мисля,че е от зъби,ама знам ли?
Лек ден на всички!

# 159
Ехеее Еми, страхотни са малките купонджии - една сладка дама и 4 кавалера! Такива сладкиши!  Grinning Heart Eyes Да са живи и здрави всички, които имат повод за празник!

Не сте само вие кисели и нервни. Аз вече давам хомеопатично за зъбите /дано е от тях/, че не се трае положението. И сега едва заспа... #Crazy Вашите деца будят ли се през нощта? Не мога да се наспя! Tired

# 160
Инвизибъл, страхотна снимка!

ninanb , благодаря ти!

Ани днес изяде 100 грама тиква с картоф, че и за още питаше, 4-ти ден от захранването ни е. Малко бързичко вървим, но ако няма реакия...няма лошо. Мисля да не замествам хранене още поне 2 месеца. Ще вкарвам нови вкусове и видове храни, но по максимум 100 грама на хранене, после ще се кърмим след храненето.

И нас ни мъчат зъби, дано избиват вече, че аман. Неспокойна е, дъвче всичко което докопа, суче нощем понякога по няколко пъти. Недоспиването е постоянно, но аз съм свикнала, на тоя режим съм вече 5-та година.

# 161
  • Пловдив
Привет ,

Еми страхотна снимка , но още по страхотни са моделите на нея - сладкишчета  Heart Eyes !

Честита месечинка на Вики на мама Зина !Честити месечинки и на останалите бебчета   bouquet !Да са здрави , весели и игриви и да носят радости на мама и тати  Heart Eyes !

Ние не се будим нощем , заспиваме си сами , обръщаме се и в двете посоки , но сме по нервни осезаемо , а няма изгледи за зъби и според педи също.Захранването при нас върви добре , след кашата сме опитвали само тиква и ги харесваме и двете.Със зор пием малко чай.

Много слънчево настроение на всички   bouquet

# 162
Аз да почерпя символично днес Раличка става на половин година!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44  :party013
 и да честитя на всички бебоци които стават или вече са станали на половин годинка да са здрави и са радват своите мами! smile3501

# 163
току що си полу4их май4инството за двата месеца дето не ми бяха превеждали  newsm44

# 164
  • София
Здравейте и от нас  Simple Smile

Честити месечинки   bouquet

Инвизибъл, страхотна снимка. Как сте ги подредили само. И те стоят  Simple Smile

Да ви се оплача. Марти много повръща. Обадих се на педи и тя каза да намаля кашата да не би да е от нея. Аз си мисля, че се получава и защото се напъва, за да ака. И е много неспокоен. Постоянно иска да хапе нещо. Чудя се и аз дали не са зъби, четох дори, че е възможно и да повръща от тях. Ама нищо не напипвам. Ще го следя, да видим какво му става. Толкова кротичко си беше.

Общи условия

Активация на акаунт