Чаено момиче на Little Bee кашите не съм ги пробвала, но от пюретата определено съм доволна. Никола вече два пъти ми отказа зеленчукови пюрета на Хип, докато от тези на Little Bee имам чувството, че и две бурканчета да му дам ще ги излапа.

И на мен не ми се иска да запарвам малката с памперса, но като си помисля какво мазало е понякога и какво пране на гащички и чаршафи ще падне ........ 
Естествена - това добре, бебешка - това означава безпомощност, хигиена - това е нещо, наложено от опит, възпитание и т.н. Първото и последното се взимоизключват

), пащърнак и ябълка. Вчера взех и оризова каша и елда и мисля другата седмица да ги почвам, но не съм решила с коя. Най-вероятно ще ги сменям, че от оризовата ще се запече.
Аз мисля, като започне да сяда и то стабилно да започвам да го слагам по-малко на гърне, за да свиква. Но да пера пелени
няма да стане. По принцип съм "ЗА" разделното събиране на боклука, пестенето на електроенергия, вода и т.н. все "зелени" неща, като някои от тях практикувам, но за памперсите не.
Малка мадама е тя!
Аз съм такъв пример! Много съм злояда и винаги са ме насилвали да ям. Тази грешка не мисля да я правя с Ивайло