ДЕКЕМВРИ е далече вече, но ти си тук до мама, мъничко човече!

• 13 838
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Сбъдваща, и аз така мисля з а храненето - никога не съм го карала да яде нещо, което не желае. А като се поднася с усмивка и мляскането на майката , то някак си мисли, че това, което лапа е вкусно. Това помага. И ако все пак откаже - спираш.

Гледам столчетата за кола - тук ги има също, само където нещо не сами по джобааааа... Като се замисля колко мноо деца ги водят в Бертони, Чиполино и Кенгару, Мони и разни съвсем без марка  ooooh! Ама така е - едните са 100-150 лв, другите 450-500, това е нечовешко.
На Тони сме купили едно 2 ръка Чико, много е удобно за детео 0-18, има лягане. Сега обаче трябва на баткото да купи м ново, а това да остане за бебо и ще видя как ще стане.

# 256

И още нещо: някоя от вас практикува ли ЕБХ. Аз мисля да пробвам от днес, но незнам дали ще имам някакъв успех.  Wink

Мира, ние имахме доста успешно начало с ЕБХ, когато Никола беше на 2-3 месеца. Но от 2 1/2 месеца той е с диария и се изхожда буквално по всяко време ( средно 6-7 пъти на ден) и вече е почти невъзможно да следя и да го хвана. Работим усилено по решаването на нашия проблем и когато всичко се нормализира ще продължим (започнем отначало) с ЕБХ. Още повече, че почти могат да седят човечетата, разбират много и с гърненцето ми се струва ще е по-лесно. Въпреки, че тук във форума на тази възраст се счита, че сме закъснели много, но винаги е по-добре, отколкото на 2-3 годинки.
Използвай това, че си при майка си - тя ще ти помогне много (както стана при нас), защото нашите майки знаят много номера от времето, когато са се справяли без памперси и са ни приучавали към гърне преди навършване на годинката и най-вече имат почвече търпение.
УСПЕХ!!!
Чаена, никакво пране на пелени и гащи (е, може няколко при тренировките)wash - всичко трябва да отива в гърненцето/в канализацията.

Ние претърпяхме пълен неуспех с картофчето (домашно приготвено БИО) под каквато и да е форма и хитрини на поднасяне. Разбира се, че ще го отложа за по-късно, защото взе да се гнуси от всичко в лъжичка покрай него, но съжалявам, защото за нашия проблем картофа щеше да е от голяма полза за затягане на стомахчето.

Момичета, благодаря ви, че всяка сутрин се грижите за кафенцето на послпалани като мен.

Елис, страхотни покупки. Чак съжалявам, че такива сладурести красоти не са подходящи за момченцата.

Честита 1/2 годинка на бебе Димитър, бебе Никола и бебе Андрея.   ura

Днес май пак ще е голяма жега sweating

Лек ден на всички  Hug

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 10:33 от nucaHa

# 257
http://media.snimka.bg/3267/012788491-big.jpg
Ето я и нашата принцеса, май не съм я показвала.

# 258
Добро утро!
Сбъдваща мечти,    bouquet  !Много харесвам постовете ти! Peace

Мамче на Мелиса,замислих се какво ли ти се налага да хапваш дето не ти харесва?!  Wink Забрави за ината,деца се гледат с търпение! Hug Приятелско съветче от една много инатеста мама!  bouquet

Нашите столчета са на Макси Кози - Приори и Роди! Peace

Много се радвам за Харем Стайл! Grinning

Моята щерка още спинка,а Диман стана в 10ч,сега кротува на шезлонга,а аз се чудя от къде подхващам домакинсктвото  Crazy ...мдааа,и без малко да ми загори кус-куса  Whistling ...а как ми се излизааа,но май няма да е скоро! Tired

Айде,чудничък ден ви желая! Grinning

# 259
  • София
Стиснати палци и от мен за Харем Стайл. Този път всички ще е наред  Peace Hug

Сбъдваща мечти, страхотни бузки има Ани.  Grinning

Писана, благодаря за споделения опит. Преди малко Калоян се изходи в леген, но пишкане още не съм успяла да хвана. Надявам се да имам успех. Laughing Все още обаче няма да бързам да махам памперса, защото не се знае какво ще стане.  Mr. Green

# 260
Ето това е от Харемчето за всички нас.
Цитат
.Никога няма да забравя вас декемврийките.Все пак си бременеехме заедно.Не смея да се похваля още,защото все още нямам закъснение и не е потвърдена бременноста от лекар.Надявам се след около 2 седмици да ви се похваля.Предай целувки на всички декемврийки от мен и ще ви помоля да ми стискате палци. Love
Нека всички се помолим за нея. Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 261
да ви кажа и аз вчера проследих как са харемчето и николина-пиколина, са каспър не ми остана време та и аз видях че харем може би е бременна
дано е

# 262

Ехееееееее, колко са порастнали бебоците! Приличат на хора вече  Laughing

Здравейте прекрасни майчета!

Ние с Алекс се върнахме вчера от Варна. Много ни липсвахте  Heart Eyes  Там изкарахме страхотно! Има и снимков материал, веднага щом ми остане време ще ви покажа. Благодаря на всички за поздравите и пожеланията за рождения ми ден   bouquet  Благодаря и на варненските мами за времето, което прекараха с нас   bouquet Много ви целуваме!

Страшно се радвам за Харем! Дано всичко е наред! Пожелавам една спокойна и безпроблемна бременност!  Heart Eyes

Зиги, страшно неприятна история...Имаш моята морална подкрепа!

Пречтох по диагонал само тази тема и все още незнам какво се случва с вас, но бебешкия купон е бил страхотен! Дано вече и болните бебоци да са оздравели!

Алекс яде зеленчукови пюрета на обяд. Още не съм давала плодови и сок. Седи самостоятелно след като й помогна да стане. Лапа си крака. Все още се буди нощем. Утре сме ДК и ще пиша повече.

Слънчев дне от мен!

# 263
Новината за Харем е страхотна! Направо настръхнах като разбрах! СТИСКАМ ПАЛЦИ И СЕ МОЛЯ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД! Praynig Hug

# 264
                                            Честити месечинки на днес празнуващите baloni
 Чудесна новина Харем Hug
Аз вече дохранвам с АМ, но никак не го харесва малкия глезльо, а и захранването  доста трудно върви...Но търпение!
Мира- поздравления за ЕБХ  bouquet
     И да се похваля, че от вчера Александър сам се обръща по корем. Толкова много му харесва новото упражнение, че в 4.30 ни събуди- пак по корем и се хили, а на нас Tired ни се спи....
Сега Сашко спи, а аз имам малко време да ви чета

# 265
  • София
Честити половин годинки на
бебе Никола
бебе Андрея
бебе Димитър

Харем Стайл дано всичко е наред с бременността  Flowers Four Leaf Clover много стиснати палци от мен  fingerscrossed и успех  Hug

Елис много сладки дрешки...Готина мадама ще я правиш ти  Wink

Ние със захранването вървим добре....Яде почти всичко, без зелените пюрета   Sick Кашата много си я обича, давам му я вечер преди да си легне, като си дояжда с АМ и спи от 21:30 до към 7:30 сутринта без да се буди. Местни пюрета още не съм давала, мисля да ги започна от другия месец...

Вчера бяхме по магазините и видях това столче където Елис беше купила на Мелиса, та реших да го сложа да видя как стои....На кутията пишеше, че било тренировка за гърне...Хареса му много и столчето е доста стабилно, но се чудя дали не е още рано да го държа толкова седнал, при положение, че не може да стои сам  newsm78
Та ето го въпросното столче  Grinning  http://www.bebealbum.bg/images/bebe_albums/picture_78144.JPG

# 266
Много се радвам за Харем, дано всичко е наред този път - здраве и щастие за нея!
Днес ние ставаме на 1/2 годинка, почерпете се за наше здраве:

Благодаря на petya_ , че се е сетила да ни поздрави. Честито и на другите бебчета, който днес имат месечинка!

# 267
  • USA, Steak State
yoyoana Съжалявам, че ще те разочаровам, но ти през цялото време си давала минерална вода на бебето си.Когато превариш изворна вода всъщност вдигаш минерализацията и, а тя е ниско минерализирана.Сетила си се добре иначе.Ползвай си изворна, но не я преварявай.
Петя Перфектно е, учи го да седи... не се тревожи купувай смело... а и нали знаеш... 3 месеца срок на връщане има при нас Wink
За Харем не познавам девойката, но аз самата съм губила бебче в 5-ти месец и знам колко е тъжно и гадно.Разбирам ,защо не се е похвалила.
Аз за столче съм харесала това:
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2908500
Както виждате цената е уникална  Shocked Иначе столчето е до 3 годишна възраст и пасва перфектно на интериора на колата Simple Smile Става да се сложи и в посока на движението и в обратна посока на движението.

# 268
Елис, не ме разочароваш.. Simple Smile
Преди да започна да давам розов Девин (от 1 месец) изчетох всички материали в мрежата.. Simple Smile
Аз изварявам в ел.кана - тя се самоизключва при завиране на водата, а това не се отразява на минерализацията.

Хубава вечер  bouquet

# 269
  • Пловдив
Много се радвам за Харем  Hug !Стискам палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig и съм сигурна , че този път всичко ще е наред !

Йоанка освен посочените от теб и изчетени факти  Wink , добавям , че това е чешмяната вода на хората в града и компанията е взела на концесия водата на местното ВиК.Аз използвам същата и също я преварявам след четене и разговор със служител на компанията.

Елмина добре дошла  Hug !

Петя страхотен аватар   bouquet !

Сбъдваща мечти страхотна бузанка  Heart Eyes!На мен лично са ми изключително полезни постовете ти  Wink , дори и нещо да се повтаря и вече да съм го чела !

Общи условия

Активация на акаунт