ДЕКЕМВРИ е далече вече, но ти си тук до мама, мъничко човече!

• 13 838
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Честит 1-ви юни на всички деца!
Дано детството им е изпълнено с радост, веселие, игри и по-малко стрес от забързаното и напрегнато ежедневие!

Invisible, страхотна си както винаги с твоето поетично вдъхновение   bouquet

# 76
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!
  ura  bigdance2Нека бъдат здрави, усмихнати и много щастливи. А ние родителите, дано успеем да им осигурим безгрижно детство.

# 77
Честит първи юни на нашите прекрасни бебоци! Да са ни живи и здрави, много усмихнати, щастливи и безгрижни!
Честит празник и на всички нас, които сме запазили детското у себе си! Аз много обичам този празник и винаги празнувам, а тази година ще бъде незабравимо с Макси!
Честити месечинки на всички бебоци, които днес ги изпълват!
Честит рожден ден на Будапеща! Бъди здрава, щастлива, влюбена и много обичана!
Ние се захранваме от 4 дни, но без особен успех. Започнахме с оризова каша, която Макси не харесва. Мисля да я давам още ден-два разтворена в млякото му колкото да свикне стомахчето с новата храна и да нападаме пюретата.
Скачаме в бънджи вече около месец. Знам, че ортопедите биха ни погледнали с лошо око, но да ви кажа честно това е най-успешната бебешка джаджа, която сме купували откакто Макси се е родил. Бънджито е на Fisher Price и Макси всъщност е по-скоро седнал на столчето и само пръстите на краката му опират пода. Ластиците създават ефект на подскачане без особено усилие и мисля, че крачетата му не понасят почти никаква тежест. Аз бях противник на бънджи идеята в началото, но после се запалих /благодарение на abel/ и съм много доволна. Макси вече е над 9 кг. и иска да подскача като го гушнеш така, че вместо да използва нас за бънджи го слагаме по малко в играчката.
Ето снимков материал:

# 78
  • София
Чесит празник на всички дечица - да са здрави и усмихнати, да имат весело и безгрижно детство, да ни радват и обичат!  Hug
Честит рожден ден, Будапеща - пожелавам ти здраве и много обич!   bouquet

Аз бях 1 месец с децата извън София - ходихме до Варна, Бургас, Русе, при познати, по вили ....Изкарахме неповторима почивка. В края на този месец пак ще изчезнем при майка и татко във Варна.

Бебка Албена расте, обръща се, вдига се на лакти от леглото и иска само седнала...От 2 седмици яде зеленчуково пюре на обед и много й харесва. Останалите хранения е на кърма само. Педиатърката каза да й давам и каша следобед. Не знам дали ще започна, защото гърдите ми ще се пръснат - изцеждам се по малко за облекчение, ама май няма ефект. Чакам да се регулира кърмата, нали вече пропуска беба едно кърмене. Да видим.

Честити месечинки на всички порастнали бебци!

# 79
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА!

# 80
  • Пловдив
Честити месечинки на бебчетата празнуващи днес!Да са здрави , щастливи и послушни    bouquet !
Будапеща честит рожден ден да си здрава , щастлива и обичана съпруга и мама   bouquet !

wondergirl за това щастливо личице всичко си заслужава.Много е доволен Макси  Party !

# 81

Честит празник на всички дечица!И малки и големи и на всички които все още съхраняват детското в себе си!С пожелания за здраве,милион усмивки и сбъдване на всички мечти! Wink

# 82
 Hug Hug Hug   ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛЧОВЦИ И МАЛЕЧКИ    Heart Eyes

Аз влизам на бързо, за да се похваля, че днес Йонас хапна пюре от морков    bowuu   благодаря за подкрепата, Пупинка     bouquet

# 83
  • Кърджали
  bigdance2
честит празник на всички малки и големи дечица, а също така и на тези, които все още се чувстват деца
 newsm59 на будапеща,а също така на бубабо желая ви да сте най-щастливите съпруги и мами на света

bouquet

# 84
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ НАС;) Two Hearts  ura  Party Time  costumed034 Tada

Да са ни живи и здрави дечицата и всяка година от тук нататък да правим за тях този и не само този ден изпълнени със смях и незабравими Simple Smile

И ние днес се захранихме - пюре от моркови и картофи-голям кеф беше-чак ми се обиди като му взех лъжичката:) Дано ми е все така "апетитен"Simple Smile

# 85
Честит 1 юни на всички мили сладки дечица - малки,  големи и още по-големи!
Нека щастието никога не напуска душите ви, усмивката - лицата ви, а обичта - сърцата ви!!! Пожелавам ви безгрижно детство и безкрай добри приятели Simple Smile

Димана също започна пюренца - тиква на Хип, но без особен ентусиазъм  newsm78 Ще видим занапред как ще е. Също така седи сама от време на време и от 3 дни се обръща от гръб по корем  Heart Eyes

# 86
  • Пловдив
Честит празник  на всички дечица !Нека растат весели и безгрижни !

# 87
  • USA, Steak State
Честит 1-ви юни на всичките ни бонбончета!
Честитити месечинки и лични празници също!Ех много празничен е днешния ден за темата ни, 1 страница ми се нарадваха очите на шаренко и детско Simple Smile

wondergirl Аз точно това бънджи съм си харесала.Искам да те питам намираш ли му някакъв недостатък?
Снощи пак си правихме барбекю и този път комарите не ме изядоха, а направо си направиха угощение с мен  #Cussing out
Обичам да съм на маса, ама в домашни условия... Тия пикници и барбекюта сред природата не са ми по вкуса Simple Smile

# 88
ЧЕСТИТ ПЪРВИ  ЮНИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА (и на тяхните каки и батковци)  bigdance2
Да са живи,здрави,много щастливи и да папкат пюренца с охота и да растат безгрижно и весело!
Честити месечинки на всички пораснали бебоци и ЧРД на Будапеща newsm51

# 89
  • София
Честит Рожден Ден на budape6ta3! Много здраве, щастие и само хубави неща да ти се случват !

Общи условия

Активация на акаунт