ДЕКЕМВРИ е далече вече, но ти си тук до мама, мъничко човече!

• 13 838
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, влизам да почерпя, че днес ставаме на 1/2годинка!

Честита 6-та месечинка и на всички декемврийчета, които са навършили или им предстои да навършат половин годинка скоро (за да не пропусна някой)!

... И разбира се на всички наши дечица ЧЕСТИТ 1 ЮНИ!
Да са ни живи, абсолютно задължително здрави, умни, послушни, жизнерадостни и само положителни емоции да ни носят!
На всички, които все още носят детското в себе си - също честито! А и за татковците също е празник - те, както си знаем са си цял живот деца, само дето по някое време си сменят майката от свеки с нас. Те да ни слушкат многоооооооо.

Не съм писала има-няма 2 месеца  Blush и за разказване има много.
Ама на кратко липсата ми се дължи освен на прекрасното време навън и на разни стомашно-чревни проблемчета, които доста се обостриха (друг път ще пиша) и които ми отнемат страшно много време и енергия.

От 10 дена се храним с кашичка с лъжичка - най-любимото ни време през деня (освен банята, може би). имаме запас от всички видове пюренца за първоначално захранване на ХИП, ама все още не ни позволяват, докато не ни приключи диетата.

Преди 3 дни открихме първото зъбче с безотказния "детектор за зъбчета" - металната лъжица. Сега обаче сме по-криви от всякога.
Тази седмица ще ходим на консултация при детски зъболекар.

Предстои ни и ДК с изследвания. Как се взима стерилна урина с колекторна торбичка от момченце?
Иначе си качваме килца доста сериозно - вече сме над 8 кг. Колко точно ще се отчета в края на седмицата.

Не седим, защото искаме да сме прави! Ама и това не можем. Няма да купуваме проходилки и бънджита.
Тъкмо да пролазим и открихме колко е лесно да се придвижваме като валяче настрани. Прави го с уникална скорост и се търкаля по няколко метра - истинска подочистачка. Разбира се от самосебе си, че вече не се оставяме на легла и дивани.

...И вече си имаме Ангел Пазител - на 09.05 кръстихме Никола. Мина добре, ама и добре си поревахме в църквата и с тая акустика...., но беше забавно, а на купона след това - още по-весело.

Отивам да си дочета, че много съм изостанала  Blush

Прегръщам ви всички  Hug

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 10:01 от nucaHa

# 61
  • София

Всички дечица да са много щастливи и игриви!

gala_girl, bg_desi, budape6ta3, Елис    bouquet  Мъжо не се е оправил напълно, но се лекува...Дано се оправи по-бързо, че да не прихванем и ние с бебо нещо....

писаНа да се оправяш бързо...а зъбчетата на Никола да се показват безпроблемно - белички и здравички  Hug

Честити месечинки и половин годинки на сладките бебчета! Да са здравички и много усмихнати!    ura

# 62
Добро утро
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  на малките ни слънчица. Нека растат здрави и много весели.   Heart Eyes
Мили мами нацелувайте от мен мъничетата  Heart Eyes

# 63
Честит ден на детето на всички малки и малко по-големи дечица.

Пожелавам им безгрижно детство изпълнено само с усмивки!

# 64
Привет, кукли Hug

Честит празник на малките ни съкровища! baloni
Да са здрави, закачливи и игриви и да не спират да ни раздават неустоими беззъби усмивки

Чаена, Тони е страхотен. Добре се посмяхме аз и всички около мен с бънджи изпълненията Laughing
Колко е голям на тези видеа?

# 65
Добро утро и от нас  Hug

Честит 1ви юни на малките ни слънца! Нека винаги да им е слънчево в живота и бъдат много щастливи и усмихнати

Ние сме добре, вече се захранихме с тика и с морков, сега предстои комбинацията картоф + тиква. За сега много й се услаждат пюренцата, особено моркова  Party

Чаена, кога беше този протест и къде? Ако не е много рано може и ние с Криска да дойдем, че малката спи до 10-10:30 и докато се оправим то станало обяд  Embarassed

Диди, май ти беше питала раждалите в Токуда за ортопеда - ние ще отидем тези дни, влязохем в шестия месец и смятам най-късно до края на 6-ти месец да отидем на ортопед, че да ми мине това от главата. Насочила съм се към Драганов, чета добри отзиви за него

Хубав и слънчев ден на всички!

# 66
Честит първи юни на всички деца! Нека да са здрави и щастливи и да имат най- безгрижното детство  Hug  Hug  Hug

# 67
Момичета да почерпя че днес ставам на цели 32 години.

Честита месечинка на бебче на мама Писана.На много хубав ден е родено.
Честит празник на всички дечица да здравички за радост на мама и тате.Приятен ден.  bouquet

# 68
Току-що съобщиха по новините на БТВ за протеста - в 10,30 започва, поне час и половина ще бъде, пред църквата Св. София, Столична Община е там. ?До "Александър Невски" е базиликата/. Даже ще си запалим по една свещичка ние  Peace
Дано не завали!

Тони на тези клипчета е около 7-8- месечен някъде, бънджито ни го подариха на Кръщенето, значи е на толкова, на 8 месеца. Ползвахме го дълго време, хубаво беше, но касите на вратите трябва да са с профил отгоре за този модел, а нашите мъже му сложиха 2 летви над касата, имитирайки широк ръб горе.

# 69
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит празник на всички малки и пораснали деца!

budape6ta3 Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много обичана!
 Само хубави неща да те преследват!

Честити месечинки на Мартин, Никола, Рая, Ажда, Енислав, Румен и Дария!

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 09:24 от ninanb

# 70
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!
Да сте ни живи и здрави и много да ни слушкате Blush
Ние днес ставаме на 6 месеца newsm68
Целувки на всички Heart Eyes

# 71
  • София
Честит празник на всички деца!
Честито и на всички мами, които все още чувстват детето в себе си  Grinning
budape6ta3 честит рожден ден! Много щастие любов и незабравими мигове с любимите хора!

Канех се да ви се пооплача малко, но ще го оставя за утре. Днес е празник!

# 72
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА!!!

# 73
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!

Бъдете, здрави мили дечица, много игриви и засмяни, по малко палави, по малко и послушни. Растете спокойни и щастливи, радвайте майките и бащите си, бъдете обградени с много приятели и весели игри и нека като пъстроцветната дъга са разнообразни вашите дела!

Честити месечинки на всички малчугани   bouquet

# 74
  • София
Честит първи юни на всички малки и големи дечица. Да са здрави, весели, засмяни и много игриви.

Честит роджен ден на Будапеща. Да си много обичана майка и жена.

Общи условия

Активация на акаунт