Честита 6-та месечинка и на всички декемврийчета, които са навършили или им предстои да навършат половин годинка скоро (за да не пропусна някой)!
... И разбира се на всички наши дечица ЧЕСТИТ 1 ЮНИ!
Да са ни живи, абсолютно задължително здрави, умни, послушни, жизнерадостни и само положителни емоции да ни носят!
На всички, които все още носят детското в себе си - също честито! А и за татковците също е празник - те, както си знаем са си цял живот деца, само дето по някое време си сменят майката от свеки с нас. Те да ни слушкат многоооооооо.
Не съм писала има-няма 2 месеца
и за разказване има много. Ама на кратко липсата ми се дължи освен на прекрасното време навън и на разни стомашно-чревни проблемчета, които доста се обостриха (друг път ще пиша) и които ми отнемат страшно много време и енергия.
От 10 дена се храним с кашичка с лъжичка - най-любимото ни време през деня (освен банята, може би). имаме запас от всички видове пюренца за първоначално захранване на ХИП, ама все още не ни позволяват, докато не ни приключи диетата.
Преди 3 дни открихме първото зъбче с безотказния "детектор за зъбчета" - металната лъжица. Сега обаче сме по-криви от всякога.
Тази седмица ще ходим на консултация при детски зъболекар.
Предстои ни и ДК с изследвания. Как се взима стерилна урина с колекторна торбичка от момченце?
Иначе си качваме килца доста сериозно - вече сме над 8 кг. Колко точно ще се отчета в края на седмицата.
Не седим, защото искаме да сме прави! Ама и това не можем. Няма да купуваме проходилки и бънджита.
Тъкмо да пролазим и открихме колко е лесно да се придвижваме като валяче настрани. Прави го с уникална скорост и се търкаля по няколко метра - истинска подочистачка. Разбира се от самосебе си, че вече не се оставяме на легла и дивани.
...И вече си имаме Ангел Пазител - на 09.05 кръстихме Никола. Мина добре, ама и добре си поревахме в църквата и с тая акустика...., но беше забавно, а на купона след това - още по-весело.
Отивам да си дочета, че много съм изостанала

Прегръщам ви всички

Мъжо не се е оправил напълно, но се лекува...Дано се оправи по-бързо, че да не прихванем и ние с бебо нещо....