ДЕКЕМВРИ е далече вече, но ти си тук до мама, мъничко човече!

• 13 838
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте  Stop
Нашата шарка вече отмина, останаха само засъхналите пъпки и сега падат коричките, надявам се да изчезнат напълно, та и ние да забравим , че се озорих здравата.
Нинка и вашата да приключва вече  #2gunfireизмъчиха се дечицата.
Ние отново се захранваме, че нали заради шарката спряхме ,е какво да ви кажа пак със същия "успех" не ще и това си е ,голяма мъка едвам набутвам в устата й със сила 40гр., а мислех вече да почваме мръвката.......
Все пак ходихме на бал в Гоце Делчев и изкарахме добре, малката макар и болничка в ресторанта се държа прилично и стояхме до 10 и30  часа  / да поясня бяхме на открито та си поспа, после я поносиха близки и познати и така.../
Зиги  Hug Peace с теб сме
Аз съм навита за протеста, само да е хубаво времето .
Ми това е лека вечер и спокойни бебчета  bouquet

# 46
  • Пловдив
Благодаря на всички мами за пожеланията.Да се връщат многократно на дечицата и семействата Ви   bouquet Hug !

Нинка за втори път благодаря за честитката  Hug !В старата също го видях - Благодаря  bouquet !

Днес по случай месечинката почерпихме Габи с нещо различно от АМ - каша  Laughing !Прие я учудено и не беше много щастлива от почерпката , но се надявам да свикне !

Чаена сега видях баткото страхотен сладур  Heart Eyes !

Зиги много е сладка принцесата   bouquet !Как се казва ?

Лека и спокойна нощ на мами , татковци и малките слънца !

# 47

добро утро момичета.
Чаена голям сладур твоето момченце.Много се забавлява в бънджито.
Анисъс закъснение честита месечинка на твоето бебче.
Зигикак се казва Зиги младша, голяма сладурка.
Аз мисля да дам на моята бебка месни пюрета от 05.01,  тогава прави 6 месеца, а и ще е минал точно един месец от захранването.
Приятен ден момичета и здрави бебоци.

# 48
При нас ... почти нищо ново.
Оказа се че вече втори пореден месец Жорко наддава само по 140 гр и се наложи да започна да дохранвам.
Утре ще му пускаме изследвания и във вторник сме пак на консултация.

# 49
  bouquet   Привет мами и бебоци!

Ние днес се пробвахме със захранването. Направих на Йонас пюре от пъщарнак и се подготвихме у нас за първата хапка и...аз както си мислех, че той е вече голям и понеже ни гледа ние как ядем ще салапа пюрето като Диди...и...както си го представях така и той ни изненада. Разсърди се...не искаше да яде. Тогава отворихме и бурканче с пюре от моркови на Хип, но за съжаление и това пюре не бе оценено, та на края се кърмихме    Simple Smile   и това се възприе без забележки    Joy
Сега се чудя дали утре пак да го пробвам или да изчакам седмица-две и тогава да видя какво ще стане    Thinking

Сега ще да се порадвам на нови филмчета и снимки, които сте качили    Wink

Хубав ден и послушни бебчета    Hug

# 50
Момичета , благодаря за отзивите за Тото.
Будапеща, от кога ще даваш месно пюре? Laughing
Чудех се като навърши Дидо 6 месец и нещо, дали да не вкарам попара за закуска - със сухар, обезсолено сирене и чай, и ако му понесе да лапка и това. Или всъщност, ще трябва да е към 8-ми месец някъде. Днес следобед ще му дам отново ябълки с йогурт, на Овко съм взела едно такова, дадох веднъж и не видях да има някаква лоша реакция.  Сега яде картофІморков, ама излапа 30 гр  и започна да циври, сложихме му го в шише и го изцока.

# 51
  • На брега на реката
Диво цвете, не се отказвай толкова лесно. Дай и утре, пробвай още някой друг ден. Все пак е нещо ново, ако и тогава не се получи поизчакай.  ние бяхме така, и все още от време на време ми отказва, но понякога се получава и цяло пюренце да изяде. Те са шефчетата, те командват  Joy
Хайде, ние отиваме да папаме кащички. Че днес стачкува на пюрето, да видим с кашата какви ще ги тръшкаме  Laughing

# 52
  • София
Мами, кажете ми някакъв бабешки лек за болно гърло, или някоя билка....за мъжа ми е и гърлото е вече доста зле ...

Благодаря ви  Hug

# 53
  • Кърджали
Да ви се похваля и ние скоро чакаме да пробие зъбче ама мноооого ни е се е подул венеца направо ми става лошо като го видя направо е
вече сме и месоядни и много му харесва на Владинката пуйка с тиква на Хип
незнам дали да се притеснявам, но като го кърмя и се поти много има ли други бебенца така то може и от жегата да е, но е само като го кърмя се поти

Петя за мъжото ти е добре да пие чай от мента с мед и 1 лимон и вит. Ц

# 54
Здравейте, мамита!  Hug

Не съм влизала отдавна във форума, но с това хубаво време само скитаме из парка и не ми се сяда пред компютъра. Чета ви от сравнително рядко и много ми липсвате, но приоритетите са ясни - разходка и спане на прохладна сянка, че иначе вкъщи не става.

Много се посмях с последните клипчета на Чаената и се порадвах на снимките на всички сладки бебочета, леле, колко сте пораснали! Е, и ние растем, и при нас е цирк - Марти лази, но назад  Laughing И оставя лигава диричка след себе си като някой гол охлюв  Laughing, защото някой ден ще му поникнат зъби, но още този ден не е дошъл.

По въпроса за бънджитата и сядането да ви кажа какво ми каза д-р Драганов, детският ортопед и травматолог от Военна болница: "Оставете детето и не го насилвайте - всяко нещо с времето си. Ако ми го дадете на мен, аз нито ще го слагам да сяда, нито ще го водя за ръчички, и Ви гарантирам, че то пак ще проходи". И ми каза, че ако се намесваме при прохождането с бънджита и т.н., детето свиква с една фалшива сигурност и не се научава да стъпва, пада и става правилно, а това е свързано с правилното прохождане по-нататък. И аз нищо не правя - МАрти се научи сам първо да се обръща от гръб по корем и доста дълго можеше само на едната страна, а сега е като червейче - върти се и на двете и лази ли, лази назад Simple Smile

Чаена, захранвам Марти с пюренце, смесено с кърма 1:1, и ползвам бибите на Авент за по-гъсти течности - никакъв проблем.

Петя, за болно гърло винаги вземам една лъжица мед с лимонов сок 1:1 по няколко пъти на ден.

Мимина, обяснението за вземане на урина от момиченца е супер, а при момченцата как става?  newsm78

Хайде сега да поизчета малко стари темички.

TadaПожелавам весел празник утре на всички малки слънчица!  Tada

# 55
  • USA, Steak State
Ние вчера бяхме на барбекю и ни изядоха комарите  Mr. Green
Иначе беше  забавно, но незнам от бирата ли от месото ли цяла вечер вардих тоалетната Embarassed
Днес пак ще ходим на барбекю, но този път искам месото аз да го приготвя.
И да се похваля, днес си сожих една къса лятна поличка, която бях купила преди да забременея и сега ми ставааааааа.Замоя радост ни целулит ни 5лв   smile3502
Вече съм си 52кг, но искам да съм поне 50-51кг за да съм спокойна.Иначе никва диета, вчера изплюсках 2 шоколадчета, а на баребкюто 3 бирички с доста месо Simple Smile

# 56
 ooooh! Чаена объркала съм сеееее 05.06
Петя повечко чай от липа и лайка с мед и лимони, и някакви бонбони за смучене с евкалипт например.
Лека вечер и спящи бебоци.

# 57
Я като много се смеете да ви кача и още едно, да видите какво ви чака, като започнат да бъркат насам-натам Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=_clUYLZS6fg&feature=channel_page
И още едно, на което не само свири на пианото, ами и пее.
http://www.youtube.com/watch?v=NP9Tcztq9Gc&feature=channel_page

Сега вече при нас в къщата нямаме пиано, понеже го оставих а апартамента. Нямаше начин - да го свалим от 8 етаж, направо е нечовешко тежко, а и тук в къщатра няма къде да го сложим. Sad

Утре го дават до обед времето хубаво, няма ли да се видим на протеста? /аз пак ръчкам/

Гледахте ли музикалните награди на БгРадио? Sunglasses

# 58
  • USA, Steak State
 moresmile

Мноооо яко, сега гледах и с бънджито.С мъж ми умираме да се смеем и резултата е "Ще купим на Мелиса такова"

# 59
  • Пловдив
Честит празник на всички малки и големи деца    bouquet   bouquet   bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт