ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 446
  • 452
  •   1
Отговори
# 270
  • Луната ни пази
Ще разбере ли Андрей, че Марина е правила секс с Пецата?
Да, Марина ще си признае    - 29 (18.8%)
Да, Маймуната ще се издаде    - 34 (22.1%)
Да, ще чуе как Маймуната признава на Марина, че знае    - 51 (33.1%)
Да, ще се досети сам, че има нещо от поведението на Марина    - 34 (22.1%)
Не    - 6 (3.9%)

# 271
Някой може ли да разкаже,че пропуснах?
  bouquet

Емилия припадна, свести се и отказа да викат бърза помощ, така започна, цялата серия ходи замаяна и бледа като платно и свърши как София я намери просната на дивана. Андрей се сдърпа с Мартин, че иска да прави парти с модели без да го предупреди. Юри се обади, че им изпраща някой да ги наглежда, този някой се оказа Буби, Андрей и Мартин категорично не очакваха да е тя. Филип и Яна спореха за ромчето Тони. Яна и Тони се срещнаха и Тони и показа къде живее, но не я покани, макар и тя да настояваше да види къде живее. Марина си била припомнила жест на похитителя, но това го каза на родителите си чак на следващия ден. Светльо така се спече вечерта, че още на полувремето си тръгна. Надето искаше да заведе Марина на шопинг, но тя отказа.
В общи линии е това, ако съм пропуснала нещо съществено да ме допълнят.
Аз очаквах доста повече в тази последна серия, но уви.

ред. изпревариха ме, но и аз ще оставя преразказа ми  Simple Smile

Сега да не се окаже,че трябва да й преливат кръв и тази на Явор да е подходяща  Grinning

# 272
Между другото вижте какво пише за Мартин в сайта: "Арогантността и самочувствието му са само маска. Маска, която той слага още като малък, когато майка му умира, когато Борис няма време за него, когато трябва да свикне с новите си мащеха и сестра."
Той би трябвало да знае, че Ана не му е истинска майка, а Елица истинска сестра... До сега си мислех, че не знае.

Ето и нещо, което ми направи впечатление в образа на Емилия: "Но дори и Димитър не знае, че някъде дълбоко под нейната усмивка и очарование се крие трагична тайна."
Интересно какво ли крие. Дано не спрат сериала точно сега като стана толкова интересно.

# 273
В крайна сметка, сигурно ли е, че снощи бе последната серия?

# 274
така излиза. Щом не дадоха анонса  newsm78
От понеделник не почва ли Д-р Хаус в 22часа на мястото на филма?

# 275
така излиза. Щом не дадоха анонса  newsm78
От понеделник не почва ли Д-р Хаус в 22часа на мястото на филма?

Хаус ще е от 21часа
Но сигурно Господари на ефира ще е от 22
Но пък май щеше и да има час и половина Господари на ефира понеделник или вторник, свързан с изборите

# 276
Сегааааа.... някой пак може да каже, че съм ненужно груба, обаче не ви ли прави впечатление, че писателите станаха повече от читателите?
Ето последните постинги от 18-та страница:
Днес май няма да има сериал Confused
и аз имам такива подозрения  newsm78 Снощи не видях да дадат анонс след филма
И аз чаках, но не дочаках, та щях да питам имало ли е...
не, нямаше. И аз чаках, но ....
А в програмата за днес го няма  #Cussing out

Големи питанки, голямо нещо...
А на 16-та и 17-та страница има 15 постинга даващи предварително отговор на въпросите.... ако има кой да ги прочете, разбира се.... все пак става въпрос за две страници назад, не за тема от сто и нагоре страници....

Не обвинявам никого в нищо, самата аз не следя редовно всяка серия (понякога си наваксвам след седмица дори), нито пък целите теми от начало до край. Но може поне малко да се уважаваме като прочитаме поне няколко постинга назад. Има достатъчно услужливи дами, които снабдяват с новини, преразказват сериите и т.н. Ако всеки чете само себе си и отговорите на собствените си въпроси, какво става...

# 277
това са само предположения.
И дори някой да е пропуснал да прочете нещо, това означава ли, че трябва да е нападнат?

# 278
И дори някой да е пропуснал да прочете нещо, това означава ли, че трябва да е нападнат?
Не Simple Smile ама то всеки втори като пита и вече.... Close

# 279
попаднах на това и реших да го споделя с вас: http://almatearadio.com/site/index.php?option=com_content&ta … 4189&Itemid=2

# 280
Аз не мога да го прочета,при мен излизат само йероглифи

# 281
Аз не мога да го прочета,при мен излизат само йероглифи

Натисни "цитат" и го прочети, че да не слагам голям чаршаф тук (то пак голямо излезе)

Т.Танчев:"Времето ще покаже дали "Забранена любов" е звездният ми миг"    | Печат |
петък, 20 февруари 2009

Новите епизоди на сериала „Забрана любов” започват да се излъчват  по Нова телевизия от началото на месец март.Във филма пазарджишкият актьор  Тодор Танчев играе ролята на Борис Константинов-собственик на водеща строителна компания.Героят му е …   последният джентълмен, съвършеният мъж за съвършената жена….  Тодор Танчев изглежда по-различен от Борис Константинов  няма неговото строго излъчване на сериозен бизнесмен ,но споделя, че може би някъде дълбоко в себе си носи качествата на този герой.” Аз в живота  мисля, че съм по-весел,по-често се усмихвам, тананикам си, пея си,докато героят ми е по-обран, по-затворен”, откровен е актьорът.

-Какво се случва с филма „Забранена любов”?

-Първо искам да поздравя и да благодаря на нашите зрители, почитатели, фенове за това, че намериха сили да отстоят своя интерес и своя вкус.От 19 януари започна повторението на сериите, а  от началото на март ще започнат новите серии, които в момента се снимат.

-Защо се оказа така, че в началото филма  получи доста критики, а  после започна да липсва на публиката?

-Ами всяко начало е трудно, но засега наистина рейтингът на филма е много висок.Нещо което е прецедент за България .Филмът се гледа може би от всички възрасти.Имах дори случай в една детска градина с един приятел ходихме да взимаме дъщеря му, която е на 6 годинки и след малко като дойде майка и каза:”Видях бащата на Мартин” т.е. аудиторията е много голяма. Не знам може би имаше и някакви неизвестности покрай филма, защото по програма трябваше да  започне  някъде след 5 януари.Имаше някакво забавяне, но сега всичко е наред.

-А изобщо спирало ли е снимането на епизоди, както се появи такава информация, че  има проблеми с финансите и не се снима филма?

-Не,не, не .Ние сме царе на слуховете преди всичко.Проблеми с финансите не съм чувал да има. Филмът не е спирал да се снима. Ние излязохме  само в коледна ваканция и заедно с нашата ваканция и филмът излезе във ваканция и спря да се излъчва.Иначе това не би трябвало да се тълкува като спиране.Ако беше продължил да се излъчва може би нямаше да смогнем да  заснемем новите серии, защото все пак и ние имаме нужда от малко почивка.

-Как протича сега времето на снимките?

-Пети януари ни беше първия работен ден и досега продукцията работи с пълна сила.

-Как успявате да съчетавате работата си във филма и другите участия в  театъра?

-Да ви призная филмът поглъща почти цялото ми време.За театъра аз в момента съм  в неплатен отпуск и си идвам само за представления.Засега успявам да ги съчетавам.

-Допада ли ви вашият герой Борис Константинов?

-Определено-да, защото  досега не ми се беше случвало да играя точно  такъв тип герои.В театъра обикновено  колегите знаят съм играл  повече комедиини, ярко характерни роли, много далеко от мен самия и това засега е доста интересна професионална провокация да се сблъскам с точно такъв тип герой.

-А как се чувствате в ролята на бизнесмен?

-В началото анонса към филма бяха едни билбордове, на които героите бяха с маски и никой не знаеше кой се крие зад тях и мотото на  моя герой беше-„последният джентълмен”. Може би сигурно има и такива бизнесмени,понеже в България думата бизнес е обагрена малко с други нюанси.Опитвам се да изградя /и естествено зрителите да ми повярват/ образът на герой, който в днешна България  би могъл да просперира с почтеност, с честност и единствено с труда си.А дали успявам това вече  зрителите ще кажат.

-Изглеждате по различен от самия герой.Той е малко по-строг на външен вид.Вие какъв сте в живота?

-Вижте може би някъде дълбоко в себе си нося качествата на този герой.Не знам, но иначе като излъчване наистина е доста по-различен от мен. Аз в живота  мисля, че съм по-весел,по-често се усмихвам, тананикам си, пея си,докато героят ми е по-обран, по-затворен,интровертен в себе си,пресмята , премисля.В живота аз  много често тръгвам не първосигнално, но воден преди всичко от емоцията , а след това от разума.Това е разликата.Имаме и общи неща, но  имаме и доста различни.

-А общи неща с вашите колеги?Допадате ли си в работата и изобщо как се работи в екипа?

-Екипът е както знаете повече от млади хора, няколко са само участниците на моята възраст.Много добре се работи.Това  също беше една интересна провокация 12 години след работата ми в пазарджишкия  театър да попадна на ново място, с нови хора, с нови колеги и да се занимавам с  работа , която е доста по-различна от тази в театъра.Засега се разбираме много добре.Мисля, че се сработихме вече и  много по-бързо успяваме да заснемем сцените, които ни предстоят.

-Станахте ли приятел с някой от другите актьори?

-Ами приятел е  доста отговорно нещо.Да има няколко човека, с които съм  в по-близки отношения, с които си споделяме не само професионални, но и лични неща.Надявам се ако филма продължава да се сближа и с още повече хора, но иначе като партньорство, като колеги се разбираме много добре, няма пререкания, няма търкания, няма някакви зад кулисни или как да го кажа зад кадрови ситуации.

-Как попаднахте във филма”Забранена любов”?

-Имаше един доста дълъг кастинг, който продължи няколко месеца.Аз се явявах първо за една роля, после ме извикаха за други две и накрая  хората от които зависеше това нещо, доколкото разбрах  май пробите за тези  основни  персонажи -18 човека , които са от начало до края на филма са били одобрявани  в Англия. На кастинга имаше  представители на компанията, която продава  формата „Фриментал” медиа. Мисля, че са се спрели може би  на хората, които според техните разбирания отговарят  най-добре на персонажите, а вече нали успяваме да  оправдаем доверието дано да успеем.

-А според вашите разбирания  дали това е един от вашите звездни мигове в кариерата, защото зрителите са на мнение сте един от  актьорите, които се справя най-добре с ролята си и не преиграва?

-Благодаря ви, приемам го като комплимент.Не знам дали е звезден миг .Това времето ще покаже чувствам само, че някакво птиче кацна на рамото ми  и дано да не излети безславно.

-По улиците спират ли ви хора, искат ли ви автографи?

- Да това е хубав момент,  макар че понякога  малко натежава.Съвсем случайни хора ме спират, поздравяват ме било на улица , било във влак , автобус  в София, Пловдив, Пазарджик-градовете, в които обикновено пребивавам.Как да кажа добрата страна на славата е, че  понякога ползваш някакви малки привилегии.Например нямаше билети за един влак, а  исках да се прибера от София до Пловдив. Имаше табела:”Билети няма”, но продавачката , която ме видя ме извика, намигна ми леко. Явно имат някакъв резервен фонд от билети и ми даде билет и ми пожела и занапред да  правим филма и да ги радваме. И други, други много такива неща.Човек вече след едно такова участие  е трудно да бъде анонимен.Дори понякога да се опитвам  така да се прикривам с някакви  атрибути като шалове, шапки успяват да ме разпознават.Дори таксиметрови шофьори е имало случаи, в които карат, карат и по някое време  попитат:”Абе какво става с вашия филм?Защо го спряха?”.Такива неща.Това е как да ви кажа вид признание за труда, за работата.В крайна  сметка ние работим за хората и това ни радва по някакъв начин .Може би  и леко четка егото.

-Освен филма и театъра за какво друго намирате време?

-За всички други лични неща. Не е много свободното време, но не бих казал,че е и малко.Ако човек има желание надявам се, че намира време за всичко, което го интересува.

-Когато разговарях с режисьорът Крикор Азарян той си пожела вие като един от неговите най-добри ученици да намерите по време на  този филм вашата половинка?

-Кога го е казал моя професор това?Благодаря му макар  и със закъснение.Пожелавам му преди всичко да е жив и здрав.Друго не му пожелавам, защото той всичко друго си го има  особено таланта само да е жив и здрав, за да продължава  да прави театър.Много бих желал някога да се срещнем и на сцена, защото да си призная след завършването ми не съм имал  възможността да работя с него до този момент и много бих желал.А за половинката-дано, дано, дано.Надявам се ако е рекъл Господ.

-Търсите ли я?

-Как да я търся?/смее се/ .Да се оглеждам по улиците?

-Вече се заформиха няколко любовни двойки между актьорите от сериала…

-Това е нормално.Обикновено  то не само във филми, но и в пиеси, навсякъде се случват такива неща.Нови хора като се съберат обикновено припламват пламъчета кога за по-кратко, кога за по-дълго.А това с половинката е сериозно нещо. Има сега до мене един човек, на когото много вярвам и ми е скъп.Надявам се това да се окаже моята половинка, но времето ще покаже.

-А какво мислите за забранената любов?

-Не би трябвало да има забранени неща. В крайна сметка  правилата ги създаваме ние хората , така че от нас зависи дали нещо да е забранено или не.А пък на зрителите като финал бих пожелал филмът „Забранена любов” да се превърне  в най-голямата споделена любов между зрители и изпълнители.

# 282
  • София
ОООО,стига, не е липса на умствен багаж да не гледаж даден сериал! Моля ви се, без обиди! И на мен не ми харесват турските сериали! Не искам и тук да  се разправям за тях! Имат си теми!

megelinka в случая има конфликт, който е тръгнал в друга тема. Поразрових старите публикации и затова не коментирах повече за да не стават скандали. Това, което е казала Трайкова не е базирано само на това мнение на ДМария!

Елси, понякога човек попита нещо съсем невинно и отсреща го захапат. Хич не е приятно. Особено, ако си по чувствителен. Най-често това се случва с новаците. Верно не е кой знай какво, но когато и в реалния живот нещо си се разстроил и изведнъж и от екрана те жегне нещо...пак боли нищо, че е виртуално. Лошите думи се забиват в подсъзнанието и там си стоят, дори и да не ги усещаме. Затова моля нека бъдем толерантни и да си запазим темата все така хубава!

# 283
Тази вечер ще има ли серия ???

# 284
Не, разбира се....нали тва го говорихме вече.

Общи условия

Активация на акаунт