ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 451
  • 452
  •   1
Отговори
# 255
Тъз пък Яна
 "Няма ли да ме поканиш. Дай да вляза."
дето вика на ромчето
Егати детето    ooooh! ooooh! ooooh!

# 256
Да, много го преиграва това положително отношение към ромчето. Опитват се чрез Яна да покажат анти-расизъм и позитивно мнение, обаче малко прекалено... Rolling Eyes

# 257
  • София
Яна с целия си позитивизъм преиграва. Друго си е Норчето, малката кобра Сартори.

# 258
На Янчето май са и в повече белите мишки в главата.Много дразнещо поведение имаше снощи.
-Ауу,какъв вълнуващ живот водиш! ----казваше на Тони.
Тя нещо май живее на друга планета.

# 259
Янчето май ще забегне в цирка, а как мислите?

# 260
Янчето май ще забегне в цирка, а как мислите?
Joy Joy Joy и в пряк и в преносен смисъл...

# 261
  • Варна
Възможно е и да се опита да забегне в цирка. Crazy Като гледам Тони е по-разумен от нея. Според мен тя се чувства близка с него, защото и двамата са без родители. Обаче поведението и е меко казано странно, може би просто е объркан тийнейджър.

# 262
Чудя се каква още "политически коректна" тема ще вмъкнат в сериала след хомосексуализма и етническата търпимост  newsm78

# 263
  • с/у ОколоМръсТното
Чудя се каква още "политически коректна" тема ще вмъкнат в сериала след хомосексуализма и етническата търпимост  newsm78

за изборите и правото ни да гласуваме  Joy

# 264
Днес май няма да има сериал Confused

# 265
и аз имам такива подозрения  newsm78 Снощи не видях да дадат анонс след филма

# 266

за изборите и правото ни да гласуваме  Joy

Като гледам с каво темпо дават сериала, сигурно за следващите избори след 4 години ще вмъкнат тази тема Laughing А уж трябваше в реално време да го дават. А то там сега едни снегове, едни виелици,а ние сега сме по плажовете вече Grinning

# 267
  • Луната ни пази

Е как какво ще гледаш, ще  купят поредната  турска помия Sad

Ей, момичета днес сте много негативни! Защо помия? Какво общо има единия филм с другия?
Ако визираш 1001 нощ, можеш да го наречеш помия само, ако не си го гледала!
Ааааа не,dmaria не е негативна Naughty Тя просто няма достатъчно умствен багаж,за да проумее смисъла на един турски филм Rolling Eyes
Ако наистина спрат Забранена любов,това си е чиста подигравка с феновете Confused
ОООО,стига, не е липса на умствен багаж да не гледаж даден сериал! Моля ви се, без обиди! И на мен не ми харесват турските сериали! Не искам и тук да  се разправям за тях! Имат си теми!

# 268
и аз имам такива подозрения  newsm78 Снощи не видях да дадат анонс след филма
И аз чаках, но не дочаках, та щях да питам имало ли е...

# 269
не, нямаше. И аз чаках, но ....
А в програмата за днес го няма  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт