ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 412
  • 452
  •   1
Отговори
# 360
Абе, какви големи пари играят? Актьорите зарязват сериала един по един и на сценаристите им се налага да убиват или изчезват героите им.

Пълни глупости!

И къде са тези 200 епизода? Щото ние сме видяли 111!!! При това последния сниман някъде зимата - най късно февруари! Да не говорим, че информацията за Елен Колева, че напуска се появи март а още я дават в сериала, кой знае в двеста и някой си епизод дали още не е там! Така че думите в статията имат логика, още повече, че нормално телевизиите излизат в почивка ЮЛИ!!! А сега гледам, "ВЕЛИКАТА" Нова телевизия спря само сериала, "Господарите" - не са спряли, да разлаем кучетата, сделка или не, стани богат и т.н. си стоят!!!!! Просто съм ужасно възмутена!!! Някой някъде има интерес сериала да не съществува.

# 361
Забранена любов ще съществува! напук на всички завистници!

# 362
Аз също мисля, че някой има интерес да не се излъчва. Иначе няма логика, да е с такава гледаемост и да не го пускат. Коя медия бяга от рейтинг? Познавам хора, които работят в медии и като ги питам, дали е нормално това, а те казват че не е. Всяка една уважаваща зрителите си телевизия, гледа да си спазва програмата и да няма издънки, та дори малките кабеларки се стараят, само убавците от Нова си праат квот си сакат.

# 363
  • Плевен
Първо четете, после пишете!  Naughty

Добре де,не се разстройвай...

# 364
Според мен Нова ТВ ако са медия на място биха дали адекватно обяснение на хилядите възмутени зрители, а не само да се чудим и маем.  Peace
Ама...не се учудвам.

# 365
Според мен Нова ТВ ако са медия на място биха дали адекватно обяснение на хилядите възмутени зрители
Но не са Crossing Arms

# 366
И на мен ми писна от спирането без никакви обяснения!
Няма ли начин да пуснем някакво писмо-запитване до Нова ТВ? newsm78

# 367
http://www.novatv.bg/forum/ Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Давай, народе! Регистрирайте се и да питаме!!!
Аз вече го направих, но явно вече спят и няма кой да ми изпрати потвърждение за регистрация.  Mr. Green

# 368
Днес в дневен труд пише че сериалът ''Забранена любов'' е запазена марка на Нова телевизия и че ще го излъчват през силните сезони. Слуховете обаче вещаят, че тази есен медията ще заложи предимно на музикалното шоу докато сериалът се появи чак през 2010 г.

# 369
Нова ТВ не спряха да се подиграват със зрителите си!!!!
Много съм възмутена. Дори по време на сезона на ВИП Брадър, който според мен беше изключително безинтересен, въпреки благородната си кауза, писах писмо до програмния директор на Нова ТВ, за да се оплача, колко съм разочарована от неспазването на обявената програма. Е, разбира се, не получих отговор, а и нищо не се промени. Факт е, обаче, че съм погнусена от тази телевизия и категорично отказвам да я гледам по какъвто и да е повод. Те прекалиха. Използваха рейтинга на любимия сериал на толкова хора, за да си пробутват скучния сезон на Вип Брадър, а когато това отвратително предаване, за радост навсички, най-накрая приключи и въздъхнахме с облекчение, взеха, че спряха Забраненан любов  ooooh! Е, да си се гледат сами, аз съм до тук.
И няма да им пиша повече, явно писмата ми са глас в пустиня. Те ще загубят от тази работа и без това вече медии и зрители поголовни ги оплюват  Peace

# 370
  • Плевен
........ докато сериалът се появи чак през 2010 г.
А стига бе......не може да е истина.... Tired

# 371
Добре де, тези хора чужди ТВ не гледат ли? Американските ТВ да вземем. Хванат ли се с даден сериал, имат твърда поитика, обикновено практиката е по един еп. на седмица (говоря за по-дългите епизоди, които са по час време), като всички сериали биват яростно рекламирани. Единствената дълга пауза, която аз помня, беше по времето на стачката на сценаристите. Иначе няма ала-бала и заиграване със зрителя, просто е недопустимо. Не мога да си представя, че в 21-ви век, пък дори и в България (знам, че този век още не е настъпил у нас  Tired) не може да има свястна конкуренция и Нова ТВ си пра'ят квот си искат.  Crossing Arms Какво значи "силен сезон", някой да ми обясни, моля! Аз всички сезони си живея у дома и през всички сезони гледам ТВ. Ако ида на почивка, то обикновено там също има ТВ приемник и пак мога да гледам. А и не се губя по почивки 6 месеца, все пак... Пуууу, че тъпунгери!  ooooh!

# 372
  • Абсурдистан
Не може ли сериалът да се премести в друга медия.
Или Нова ТВ има абсолютни права над него.
Не е ли външна продукция

# 373
Не е ли външна продукция

Стига де, на 3 страници поне се обяснява, че е вътрешна и сами си решават.

# 374
И аз мисля, че хората от нова се взеха мноооого на сериозно ама ще им излезе не през носа ами през г.... щото хората вече са бесни и изобщо не ги гледат. ХЕЙЙЙ АКО ИМА НЯКОЙ ОТ НОВА ДА ЧЕТЕ ТУКА - ГЛЕДАЙТЕ СИ СЕ САМИ!!!!! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт