ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 421
  • 452
  •   1
Отговори
# 345
При Гала казаха, че серияла излиза в заслужена почивка hahaha hahaha hahahaза зрителите

# 346
Мария Статулова е в момента при Гала.Каза,че сериала е в почивка,но не почивка на артистите,а почивка на зрителите Shocked
Не знам защо са решили,че зрителите искат да си почиват от сериала ooooh!

п.с desisladka писали сме заедно

# 347
  • София
Момичета,снощи имаше ли серия,ако да ,дали я има качена някъде? newsm78
Slansed нямаше серия Sad/няма и да има сигурно скоро/

Я пък ти,що??? Rolling Eyes
Пропуснала съм нещо явно..... newsm78

НИКИ КЪнчев, горкия човечец, загуби едното си детенце...
Това пък какво е сега????

Първо четете, после пишете!  Naughty

# 348
Мария Статулова е в момента при Гала.Каза,че сериала е в почивка,но не почивка на артистите,а почивка на зрителите Shocked
Не знам защо са решили,че зрителите искат да си почиват от сериала ooooh!

п.с desisladka писали сме заедно

Ами поредната българска простотия ,затова.Истинските причини май само те си ги знаят

# 349
Гледах Емилия в НА КАФЕ Simple Smile Гала я питаше за нейната трагична тайна,но тя умело избягваше да отговори...ясно е,че не иска да казва.Каза,че си партнира най-добре с Димитър.Добре с Надежда и София и напоследък с Анастасия.Иначе нищо кой знае какво не каза и не издаде от сериала...Пуснаха отрязък от сцената,където й става лошо и припада и Гала я попита дали тайната й не е свързана с някаква неизлечима болест и затова припада,но тя отрече.Каза,че в началото на снимките на сериала се е притеснявала,защото е трябвало по сценарий и по текст да нарече Диана Любонова (анастасия) змия  и чудовище,а не не са се познавали. При сцената,в която Анастасия отива в дома на Емилия да я попита дали Явор е нейн син,актрисата така я е изгледала (по сценарий разбира се),че Диана се оплашила хаха.Снимат всеки ден,без Събота и Неделя иии това беше общо взето.

# 350
Ама що за простотия, да вземат да спрат сериалчето......
Поне да бяха предупредили... И сега какво? Чак наесен ли ще тръгне отново?

# 351
Ама що за простотия, да вземат да спрат сериалчето......
Поне да бяха предупредили... И сега какво? Чак наесен ли ще тръгне отново?

Е този въпрос си задаваме всички.Никой не знае кога точно ще го пуснат пак Tired
Естествено  и от Нова тв нищо не казват!

# 352
МОМИЧЕТА...

Ето какво открих от много ровене из нета - не знам дали е статия или нещо друго, но има много верни неща вътре!

""""ИСТИНАТА ЗА “ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ”!!! Най-успешния сериал за всички времена в България, беше спрян без предупреждение или каквото и да било обяснение 30 епизода преди края на сезона. Хилядите фенове заедно с екипа от около 100 души работещ по сериала, останаха втрещени от абсолютно нелогичната постъпка от страна на НОВА телевизия. Фактите: 1. За месец май + седмицата от юни - сериала “забранена Любов” прави най-високия рейтинг за цялата НОВА телевизия. На моменти дори бие БТВ. 2. Заснети и напълно готови са около 200 епизода от сериала, като беше предвиден за края на месец юли - финал на сезона с епизод 143. 3. НИКАКВО обяснение от ръководството на НОВА, медиитие търсят безуспешно връзка и обяснение от шефовете на телевизията, но такова им е отказвано. 4. Усилено се говори, че изненадващият успех на сериала е подразнил гладните външни продуценти, както и конкурентни медии. Никой не е допускал, че може да бъде създаден толкова успешен НЕЗАВИСИМ продукт. 5. В ръководството на НОВА телевизия от няколко месеца управялват хора които демонстрират близки отношения с определени продуцентски компании и настървено подкрепят техни продукции. Оказва се обаче, че извън успешните изцяло форматни “БИГ/ВИП брадър”, “Сделка или Не” и “Стани Богат” нито една продукция на телевизията не може да се похвали с успех измерим със сериала. Средната гледаемост на “Забранена Любов” е 700 000 души всяка вечер, като се наблюдава устойчиво повишаване на интереса. 6. Съдбата на сериала проследен от самото начало би потресла и най-нелогичния и безпринципен ръководител на медия. Сериала беше систематично тъпкан а феновете редовно унижавани от останалите продукции в телевизията, като: Промяна на часа на излъчване, промяна на продължителността, редовно анонсиране и след това отсъствие от ефир. Нелогични и неоснователни паузи и принудителни ваканции и още безброи слухове за скандали и проблеми. И въпреки това, след всичко сериала НЕ ЗАГУБИ верните си фенове а напротив - увеличи ги. Е тогава питаме ние, кой и защо има интерес сериала “Забранена Любов” да бъде спрян."""""

Как после да не се нервирам??? Прав е човека, а като гледам по форумите е лудница, онези от нова да си погледнат сайта на сериала и да се сетят каква глупост са направили.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 353
Ще полудея,честно! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 354
  • София
На мен сериалът много ми липсва.

# 355
Ох, снощи не си бях в къщи по-това време и реших, че съм го пропуснала, а то какво било. Ми БЪЛГАРСКА РАБОТА,пак ,пффф!

# 356
Нова не се наядоха на пари! Полакомиха се от успеха на сериала и сега правят въртели да се шуми около него и така интереса да нарасне още повече. Да, ама екипът страда от това, защото как се работи добре под постоянно напрежение. Или и те са в играта. Не знам. Когато играят големи пари всякакви скрупули се изключват!

# 357
  • Варна
Какво излиза? Продуцентските компании ги е яд , че не са направили те сериала. А в ръководството на НОВА са хора, които обслужват техните интереси, а не тези на телевизията. newsm78
Не мисля , че сериала печели от спирането, по-скоро губи.

# 358
Абе, какви големи пари играят? Актьорите зарязват сериала един по един и на сценаристите им се налага да убиват или изчезват героите им.

# 359
Аз си мислех, че съм изпуснала епизоди, а то нямало изобщо.  Tired
Тая Нова ТВ, поне да даде обяснение, защо, какво и т.н. Те наистина се подиграха с аудиторията си. И ще стане така, че ще имат зрители, когато пуснат сериала и няма да имат когато не го излъчват. Уф, тииииииит тииииииит. Дано да им угасне тока и да не им се включи агрегата. Да им изгори харда на сървъра и като се сетя още и то да ги сполети.

Общи условия

Активация на акаунт