ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 395
  • 452
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Да не обиждаме маймуните така  Naughty Joy

# 392
Не сте й сложили пръстена с брилянт, но иначе намирам прилика  Crossing Arms

# 393
Свалях си прилежно всяка серия, не съм в БГ, но не можех да пропусна и един епизодец на ЗЛ. Heart Eyes И от няколко дена - нищо. Tired Добре, че влязох тук, за да разбера лошата новина. Rolling Eyes Е, бива ли подобна гавра с всичките фенове на сериала?! #Cussing out #2gunfire
На анкетата гласувах с третата опция.. Все пак за БГ става дума, друго едва ли може да се очаква.. #Cussing out

# 394
Вчера прочетох в последния брой на в-к "Уикенд", че Яна от Сървайвър взела участие в няколко серии, които ще видим през лятото.  Shocked....

# 395
Вчера прочетох в последния брой на в-к "Уикенд", че Яна от Сървайвър взела участие в няколко серии, които ще видим през лятото.  Shocked....

Дано да е това лято Mr. Green

# 396
Аз го попрехвърлих,но не разбрах дали ще продължи този сезон или пак по старому...2010
Е, то ние ще го забравиме до тогава.

# 397
  • Варна
И аз чакам новите серии с нетърпение.

# 398
Скоро ще се питаме: Ама вие за кой сериал говорите?  Laughing

# 399
  • Луната ни пази
E, хайде де, не бъдете толкова черногледи. ако ви е харесал сериала, пак ще го гледате. Иначе и аз съм БЯСНА на Нова. Писах в СЕМ!

# 400
Само съм разочарована, но ще го забравя. Не е свършил света без един сериал.

# 401
следя темата, за да науча новини около филма

# 402
E, хайде де, не бъдете толкова черногледи. ако ви е харесал сериала, пак ще го гледате. Иначе и аз съм БЯСНА на Нова. Писах в СЕМ!

Joy Joy Joy Стига де, чела ли си какви са задълженията на СЕМ изобщо? Нали не си представяш как пускат нареждане на "НОВА" - пуснете този и този сериал  Joy Joy Joy

# 403

Стига де, чела ли си какви са задълженията на СЕМ изобщо? Нали не си представяш как пускат нареждане на "НОВА" - пуснете този и този сериал  Joy
Стига де...прави нещо и се опитва да помогне,дори и да е грешно... Sunglasses

# 404
Засега във форума на Нова,наща тема е най-дълга, с най- много отрицателни коментари. Дано не я заключат. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт