ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 380
  • 452
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Направи ми впечатление, че сайта на забранена любов при общата снимка на всички актьори зад Анастасия има един силует с въпросителна. Все ми се струва, че това може да е истинската дъщеря на Ана, а Елица да не е нейна.  Thinking

# 406
Направи ми впечатление, че сайта на забранена любов при общата снимка на всички актьори зад Анастасия има един силует с въпросителна. Все ми се струва, че това може да е истинската дъщеря на Ана, а Елица да не е нейна.  Thinking
Laughing
ти да не си видяла това за новата игра. Иначе наистина в общата снимка няма такива неща, за които говориш Mr. Green

# 407
  • Варна
Мда, май в играта беше.  Tired
Пфуууу, тъкмо мислех, че съм разплела сюжета. Outta Joint

# 408
Мда, май в играта беше.  Tired
Пфуууу, тъкмо мислех, че съм разплела сюжета. Outta Joint
тази игра е много смешна ахаха. Някой пробва ли се. Аз изиграх няколко демо версии.
 Laughing

# 409
1 минута и 15 секунди в моето време   Grinning

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 14:27 от Поли`

# 410
  В родословното дърво,до Константинови има една жена-Каролина.Коя е тя?Да не би да е майката на Мартин?
  И в началната страница има анкета"Какво ще правите докато го няма сериала?",но моя отговор го няма-няма да гледам Нова  Crossing Arms

# 411
В родословното дърво,до Константинови има една жена-Каролина.Коя е тя?Да не би да е майката на Мартин?
Да това е майка му,която е починала Simple Smile

# 412
  • Перник
Да това е майка му,която е починала Simple Smile

Дали пък няма да се "съживи" newsm78

# 413
  • Варна
  И в началната страница има анкета"Какво ще правите докато го няма сериала?",но моя отговор го няма-няма да гледам Нова  Crossing Arms

Хаха и моя отговор е такъв, затова писах - ще плача. Whistling

# 414
И аз писах, че ще плача, по същата причина.

# 415
Поне не са спрели "Разрешена любов"  hahaha

# 416
Защо ли сайта на Забранена Любов не работи Thinking

# 417
Защо ли сайта на Забранена Любов не работи Thinking
само не може да се влезе през адреса на сайта, иначе оттвътре животът си тече все така тихо и спокойно Mr. Green
клик: http://zabranenalubov.bg/forum/search.php?search_id=active_topic … eed52b2e17574d0e9

# 418
А кога отново ще се излъчва...?

# 419
А кога отново ще се излъчва...?
А де,и ние това искаме да знаем  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт