ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 410
  • 452
  •   1
Отговори
# 375
  • Перник
Май ще обявя стачка на нова тв Close

# 376
Само да вметна, че официалният отпуск на ТВ-тата е август Peace
И съм сигурна, че от НТ четат Mr. Green

# 377
Тъкмо се зарибих по филмчето и те го спряха.

# 378
Само да вметна, че официалният отпуск на ТВ-тата е август Peace
И съм сигурна, че от НТ четат Mr. Green
Абе, те хубаво четат, ама какво от това... Щото явно на никого не му пука какво мисли драгият зрител.

# 379
много се надявам БТВ да използва момента и да направи друг български сериал, който да пуснат сега. Да видим тогава дали някой ще гледа НоваТВ.
Аз повече няма да съм зрител на Нова телевизия. Откакто смениха ръководството стана отврат. Когато и да включиш НТВ, гледаш само Кънчев  Sick

# 380
  • Варна
НОВА са си направили чисто нов форум . Гледам, че пак за Забранена любов е писано, ама май пак само ще си чешем езиците там. Twisted Evil
http://www.novatv.bg/forum/

# 381
И ние се отказваме от НТВ Mr. Green,то и без това нищо друго не дават което да си заслужава да се гледа  doh

# 382
И аз се отказвам от тая глупава телевизия.
Как може такова неуважение  #Cussing out
Месеци наред киснехме пред екрана да следим дали аджеба ще свърши вип брадъра навреме, че да ни пуснат сериалчето.
Незнаехме от колко часа ще го пуснат, дали въобще ще го пуснат, а сега незнаем кога пак ще го има, ще го има ли въобще и защо го спряха  Tired
Отказвам се и от сериала. Ще забравя кой кой е докато го пуснат отново!!!
ФРЪЦ Crossing Arms

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 16:20 от stefinka

# 383
И аз се отказвам официално от сериала!  Crossing Arms #2gunfire

# 384
  • София
И аз умишлено спрях да гледам НТВ. Тотално си промених отношението, а преди почти само нея гледах.
Още не мога да проумея как можаха да направят подобна глупост. ooooh! То не един, не два, ами цели 7 месеца, ако е верен този слух. Tired

# 385
Аз предлагам да отидем и да скандираме пред телевизията  Mr. Green

# 386
Йеееееееееееес, ПОБЕДИХМЕ!!!!
ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ИВАН ЮРУКОВ- ВАЛЕРИ- ОНЛАЙН-ИНТЕРВЮ!
 Heart Eyes
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТУК:
http://zabranenalubov.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=799

# 387
И каква е победата, че нещо не вдявам?  Thinking

# 388
  Аз го попрехвърлих,но не разбрах дали ще продължи този сезон или пак по старому...2010

# 389
Преди гледах само Нова и почти всичко, което даваха, е сега прехвърчам и изобщо не гледам какво дават. Ще спра да гледам любими предавания по тази телевизия, само защото не го заслужават. А сериала ще си го дърпам от нета и пак няма да ги гледам. Ми да го продадат, щом няма да го излъчат. Харесвах Кънчев, но взе да ми втръсва да ни го навират така.
Пак ще ни пишат по вестниците, но то не се търпи вече, но нали сме в Абсурдистан и всичко е възможно.
Че и форум си направиха, да може да ги плюят хората там.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт