ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 35 011
  • 452
  •   1
Отговори
# 75
  • В най - голямото село
А аз си мисля, че Андрей и тя ще се досетят.
А мислите, ли че ще му каже, че прави секс с Пецата? newsm78

Аз мисля, че няма да издържи дълго и ще му каже.

# 76
А аз си мисля, че Андрей и тя ще се досетят.
А мислите, ли че ще му каже, че прави секс с Пецата? newsm78

Аз мисля, че няма да издържи дълго и ще му каже.

Мисля, че първо ще поизтрещи доста, да поизнерви обстановката около себе си максимално... Хайде да видим сега, като караше Андро да ходи на лекар, дали сега самата тя така охотно ще отиде... Харесвам Марина, харесвам и Андро, по особен начин обаче им развиват образите, да видим докъде ще ги докарат...

# 77
И аз тук - фенка  Crazy
3 опция съм аз.

# 78
Най-вероятно е да чуе някакъв разговор м/у Марина и Маймуната. М/у другото мисля, че може да се получи нещо между тях. Някак си Маймунчо адки много ме кефи, а Андрей още от началото ми е мега скучна.
Относно дискусията ви за онразованието на сем. Константинови си мисля, че Елица май учеше по едно време... Ама не съм сигурна. А Мартин е с няколко години по-голям от Елица и може пък да се окаже, че е завършил нещо... Знае ли се? Съмнява ме Ана и Борис да са ги оставили така без образование. Пък от Сартори само Нора ме кефи. В нея има нещо интересно. Може да се развие по много начини героинята и и това я прави непредсказуема понякога.
Белеви са ми много скучни. Като започнем от флегматичната Надежда, минем през хакерчето, отвлечената и близнака и стигнем до алкохолизирания Димитър всички са безинтересни.
И малко не съм съгласна с мнението Ви за еколожката. В интерес на истината до преди да убият баща и и майка и да полудее тя си мислеше, че живее в нормално семейство. Вечното и желание да спасява дървета показва за някакъв вътрешен проблем. Чувства се неразбрана, самотна и затова изглежда толкова добричка...
М/у другото някой знае ли къде се изгуби Станислав, онзи съученик на Нора? Момчето беше интересен пресонаж.

# 79
  • София
Момичета и аз ви чета с голям интерес  Simple Smile и да не е само запис, да споделя едно инфо от петъчния вестник 168 часа, че в сериала ще участва Яна Маринова /актрисата от "Хотел България" и участничка в "Сървайвър2"/. Аз лично много я харесвам. А относно ролята и в "Забранена любов" пише, че ще е тип жена-мръсница, покоряваща мъжките сърца  Crazy

Тя наистина ще участва. Днес попаднах на заснемането на  сцена от епизод  на филма(ха , завиждайте ми сега:) ) действието се разиграваше в градинката на "Шипка"  .  Марто и  тя- Яна Маринова  леко, бавно си ходят и си говорят- това беше сцената . Явно  Софи вече е напуснала , така че скоро ще  разберем какво се случва с нея.

# 80
  • на пистата
а пък една приятелка ще участва в сериала, е верно ще я дадат 2мин ама пак е нещо.ще бъде статистка,слизат от самолет от италия май беше newsm78сори може да бъркам държавата.

# 81
  • Луната ни пази
ООО, явно Васко ги е Видял Крисчо и Валери, обаче е скрита лимонка.....

# 82
  • Варна
Mr. Green аха, много се изкефих аз
тогава с нищо не показа че ги е видял, опасен тоз Васил

# 83
Но и да каже на Cилвия,какво? Неговата дума cрещу тази на cина й...ЕХ колко интереcно cтана Shocked

# 84
Въйййй, даскалчето хитряга го раздава.  Laughing Силвия адски ме дразни- прическа, грим, облекло, поведение- всичко!  Sick
Норчето голяма въртиопашка ейййй, такива са днешните ученички. Фичо горкия ще се раздвои накрая.  Mr. Green
А Димитър ми става все по- противен с всяка следваща серия.

# 85
  • София
Крисчо е разкрит  Mr. Green
А този Димитър да не докосва Анастейша.  #Cussing out
Брей , че и самоуверен ! Знаеш,че ти ще ме потърсиш !
Ами така е Надето като го търпи и готви супички , а не му потропва с крак ей тъй, превантивно.  Sunglasses

# 86
Eххх този Васил.Много ме кефиии!!!Почна да го раздава готинооо. Party

# 87
 Аууу,много ме дразни тоз Кристиян.Седнал да ми разправя как един мъж трябвало сам да се оправя,да се грижи за семейството си...дрън,дрън.Ми къде живее той в момента,заврян зет. Ми да беше наел квартира ли,що ли.Пък и да тропне с крак,я в къща "Сартори" при свеки.
  Старата любов ръжда не хваща.Няма да е последна тази среща между Димитър и Анито. И пак тя ще го потърси,защото и липсва страст,не просто секс.

# 88
Даскала много хитър се оказа. "Видях те да се целуваш с мъж"  Grinning Педе***чето е разкрито. Много ме дразнят двамата с Валери...
Норчето голяма съблазнителка го раздава. Явор май и хареса.  И все без да иска дъни ту Ана, ту майка си, ся и Явор за Елица.
Тоя Димитър ми е противен вече... Някъв шмъркащ и диша като астматик. Можеше някой по-готин актьор да изберат за тази ключова роля, но както и да е. Личи си обаче, че Ана не е безразлична. Малко глупаво се получи разговора с Елица, тя реагира много спокойно сякаш. Нямам търпение да видя развитието в отношенията на Ана и Митко.
А и искам да го разкрият тъпото ченге. Ама на промото за следващия епизод ми се стори, че си  поглежда часовника и сигурно ще изменти нещо и повече няма да го видим.

# 89

А и искам да го разкрият тъпото ченге. Ама на промото за следващия епизод ми се стори, че си  поглежда часовника и сигурно ще изменти нещо и повече няма да го видим.

Нищо чудно изведнъж да му изникне неотложен ангажимент.
А какво каза Ана на Елица за целувките с Димитър, че изпуснах началото на епизода?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт