ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 35 011
  • 452
  •   1
Отговори
# 90
ООО, явно Васко ги е Видял Крисчо и Валери, обаче е скрита лимонка.....
ахахахаха, браво на Васил. Знаех си, че ги е видял!!!!! Mr. Green Joy Laughing
Крис му се приходи до едното място.

# 91
Припомнете ми, кога Васил видя двете гълъбчета да се целуват?

# 92
  • Луната ни пази
Те се разхождаха из парка близо до къщата на Сартори и даскалчето и той, ама уж блееше нанякъде! Тед го видяха и се скриха,а  той се направи, че не ги вожда, ама явно е...

# 93
след като Валери беше отишал на свиждане при Елица се срещнаха в парка с Валери. Бяха близо до къщата на Крис, когато Валери го награби. Крис изведнъж замръзна, защото беше видял минаващият в този момент Васил. Валери така и не разбра какво става.

# 94
  • Варна
малко недовършен ми остана в началото диалога между Анастасия и Елица  newsm78

# 95
Те се разхождаха из парка близо до къщата на Сартори и даскалчето и той, ама уж блееше нанякъде! Тед го видяха и се скриха,а  той се направи, че не ги вожда, ама явно е...
Мерси, уж не пропускам серия, но явно тази съм я пропуснала.

# 96
На либофните сцени с Митето и Ана, смених програмата. Щях да повърна  newsm61

# 97

А и искам да го разкрият тъпото ченге. Ама на промото за следващия епизод ми се стори, че си  поглежда часовника и сигурно ще изменти нещо и повече няма да го видим.

Нищо чудно изведнъж да му изникне неотложен ангажимент.
А какво каза Ана на Елица за целувките с Димитър, че изпуснах началото на епизода?  newsm78

Ми нещо от рода, че Димитър и давал нещо, което Борис не можел и някви такива, а реакцията на Елица беше супер тъпа. Каза, че било план да ги раздели с Явор. Тая или е адски тъпа или егоцентрична или и двете, което е най-вероятно.

М/у др има един лаф "На два пъти отлагаш, на третия гориш" Сигурна съм, че Ана ще потърси Митко и ще изгори до края на този сезон и да ни е гадно да чакаме развръзката чак есента

# 98
  • край голямата локва
Момичета, тази вечер пропуснах серията,че  beer2 Прочетох какво сте писали да се ориентирам. Този Васил бил  Joy, а се прави на голям сухар. Нещо друго важно стана ли, че го няма още замунда?  Flutter

# 99
# 100
  • край голямата локва

Багодаря  Hug Hug Hug

# 101
Oще се усмихвам - хареса ми сцената между Крис и Васил  bowuu

# 102
  • Варна

Ами така е Надето като го търпи и готви супички , а не му потропва с крак ей тъй, превантивно.  Sunglasses

Ааааа, тази вечер беше капамичка  Joy. Убива ме с тези умалителни на манджите  ooooh!

# 103
Верно,че този Димитър е доста неприятен-Надето как го търпи Sunglasses То не беше сопкане,нервничене,подсмърчане,сумтене.. Close.Рядко съм го чувала да говори нормално и спокойно май ooooh!

На мен Крис ми е малко антипатичен,в началото си го харесвах,сега ме дразни нещо-все много знае Thinking
Васил се оказал много наблюдателен  Whistling Време беше някой да разбере за  сексуланите предпочитания на Крис Twisted Evil Mr. Green
Силвия не ме дразни,може би,защото не ми се струва да играе пресилено или изкуствено като Надето,Яна,Елица..

# 104
Може ли линк от замунда, на еп.108?

Общи условия

Активация на акаунт