ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 437
  • 452
  •   1
Отговори
# 285
Пфууууууууууууу Crossing Arms ooooh!

# 286
Аман от НОВА вече.... Twisted Evil

# 287
Най-хубавото, което може да се случи със сериала, е да го пуснат по друг канал.  Thinking Явно е, че Нова не го искат сериала, би било чудесно да тръгне по БТВ дори и от септември след Сървайвър и да е по 1 час. Жалко, че са само мечти.  Crossing Arms

# 288
   Благотворителността е хубава кауза,необходима,но вече ми прилича на парадиране.Наистина прекаляват.

# 289
  Благотворителността е хубава кауза,необходима,но вече ми прилича на парадиране.Наистина прекаляват.
Споко , предизборно е . Wink
Като минат изборите ще забравят за благотворителност.

# 290
Сега започват да се въртят пак старите епизоди и така до есента. Аз разбрах, че спират сериала заради летния сезон.  Rolling Eyes Снимат се още епизоди.

# 291
Сега започват да се въртят пак старите епизоди и така до есента. Аз разбрах, че спират сериала заради летния сезон.  Rolling Eyes Снимат се още епизоди.
да, снимат се. Нали някой е видял анскоро Никито с новата актриска. Както ид а е, чуйте моята версия за ромчето:
Видяхте ли, че държеше един златен античен джобен часовник? И как къта кутията, не даде на Софи да я докосне. И не говори за баща си.
Тук ще излезе нещо. Да не се окаже синче на прегрешил депутатин?

# 292
да, снимат се. Нали някой е видял анскоро Никито с новата актриска. Както ид а е, чуйте моята версия за ромчето:
Видяхте ли, че държеше един златен античен джобен часовник? И как къта кутията, не даде на Софи да я докосне. И не говори за баща си.

Аз пък си мисля,че тази къща,която показа въобще не беше неговата, а най-вероятно спи някъде навън

# 293

Аз пък си мисля,че тази къща,която показа въобще не беше неговата, а най-вероятно спи някъде навън
Много са му чисти дрехите за да спи някъде навън. И виж, че го раздава интелигентен. Има нещо тук Simple Smile

# 294
  • с/у ОколоМръсТното
айде "чао" на сериала, до незнайно кога  Tired
Аман  Close

# 295
  • у дома
Някой може ли да ме светне този Тони откъде се появи и по-точно Яна откъде го познава?

# 296
Янчето май щесе влюби в тоя Тони Peace

# 297
Някой може ли да ме светне този Тони откъде се появи и по-точно Яна откъде го познава?

Когато Марина беше отвлечена с Филип се скараха заради едно дърно, което ще отсичат. Яна отиде сама с някакви брушури при дървото, но то беше отсечено. И там се появи Тони и й каза, че брошурите били много хубави. И  после май се разкарваха и така Wink

# 298
Според мен идеята е да се покаже невъзможната любов между българка и ром. Искаше ми се Тони да имаше малко по-нормални условия на живот, защото тогава можеше да се дискутира различността им на основа култура и оттам да произхожда невъзможността на любовта им. Но сега Тони е чак просяк, според мен такава любов не може да се зароди, защото Яна от една страна го съжалява , а от друга й е интересен, но когато тя си даде сметка за истинските трудности произтичащи от бедността му, надали ще й харесва. За една любов трябват елементарни условия на живот,които Тони няма. Може би Яна ще се опита да му намери работа и ще покажат трудностите на интегриране на ромите. Според мен Тони няма да участва дълго във филма, а ще присъства кратко.
Не вярвам баща му да е друг освен беден циганин, защото иначе се губи смисълът да е любов на две култури, на различните.

# 299
Не видях никъде в темите, и реших да ви покажа:

Heart Eyes Много е хубава Ели тук

Общи условия

Активация на акаунт