ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 422
  • 452
  •   1
Отговори
# 315
  • В царството на мечтите
еее стига как ще го спрат еи така без нищо. Това е много тъпо

# 316
А в понеделник изобщо ще има ли серия, не видях да има реклами за следващ епизод newsm78, така от раз е много тъпо, винаги нещо гледано се прецаква Confused
Не, то и в петък нямаше Sad

# 317
  • В царството на мечтите
ама не може така искаме си сериала  Crossing Arms Naughty #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 318
Чудя се по този начин дали не целят всъщност да подклаждат интереса  newsm78 Ако е така - супер тъпо.  Sick
Интерес не се подклажда с няколкомесечна пауза. Аз до януари 2010 ще съм забравила основната сюжетна линия, кой герой за какво се бори и т.н. Може и да не ми е интересно вече да им следя интригите, особено като се има предвид от колко ТВ шоута изобилстват торентите. Да са живи и здрави от Нова, ама ме загубиха като фен. Те отдавна де.  Tired

# 319
Тия от Нова са абсолютни тапири, особено ако е вярно това за януари. Grinning Все едно нарочно саботират собствената си успешна продукция и се опитват изкуствено да смъкнат рейтинга, за да могат с него да се оправдаят и да спрат сериала. Ясно е, че им е по-изгодно да купуват чужди продукции. Но така никога няма да се развие нито българското кино, нито като в случая телевизионните сериали. Този сериал е началото, което може да доведе до вълна от българска продукция и постепенно качеството и на сценариите и на актьорската игра да се вдигне. С тия лайнарски номерца, с нищо не помагат на родните кадри, а показват, че само парите са от значение за тях. Българина е зажаднял да гледа български актьори и филми и би могло такава продукция в крайна сметка и да се окаже печеливша. Просто трябва малко повече смелост и желание. Mr. Green

И понеже тоя форум претендира, че е много четен и посещавам, няма да е зле някой от сериала, който чете тук да напише поне малко обяснение какво точно се случва. Ясно е , че ще го направи анонимно, скрит зад някакъв ник, но това няма никакво значение. Но да се стои така, без да знаеш точно кога ще подновят излъчването му и изобщо какво става в главите на някои празноглавци, е мега изнервящо. #Cussing out

# 320
Наистина е тъпо, пак се почва одисеята ще има ли не сериал. То в петък нямаше, предполагах заради концерта, нали бе последен, но пък в четвъртък нямаше реклама за "В следващия епизод на ЗЛ очаквайте..", да пишем във Фейс бука на Здравей България??

# 321
  • София
Офффффф...Точно свикнах да си го гледам, стана ми интересно и тука да си го коментираме и да го спрат. Е писна ми вече #Cussing out

# 322
Я някой от екипа да се вмъкне тук и да разкаже какво ще стане  - един сериал да започна да следя и те какво - решили са да ме отказват (пък и не само мен).

# 323
  • Бургас
Някой от екипа?!? Няма да стане! Да застанеш с позиция и да обясниш истинските причини се иска смелост, почтеност и разни други качества.

А те са мишоци, с главни букви!

Жалко за добрата идея и добрата (вече) игра на актьорите. Сигурна съм, че и на тях не им е лесно. Поклон пред работата и труда на всички актьори!   bouquet

# 324
Някой от екипа?!? Няма да стане! Да застанеш с позиция и да обясниш истинските причини се иска смелост, почтеност и разни други качества.

А те са мишоци, с главни букви!

Ами да го направят анонимно.  Mr. GreenПък ако толкова ги е страх, не е нужно да е агресивно към ръководството на Нова, ами просто чисто разяснително. Mr. Green Ние после ще добавяме цветущите изрази... Laughing

# 325
  • Варна
http://-spam082-/news.php?id=11416
Наистина си е топла новината. Нито намек обаче дали ще се спира сериала. Tired

# 326
  Не актьорите и сценаристите са виновни.До колкото разбрах те си снимат епизодите,ама като няма кой да купи продукцията! Програмните директори или който там отговаря от екипа на НОВА трябва да се изкажат.Рекламират някаква филмова лятна фиеста всяка вечер,та ми се струва,че тя ще замести сериала.Нищо чудно БТВ да ги изиграе и да откупи правата Simple Smile

# 327
Какво да купуват?Това си е тяхна продукция,на Нова тв.Не ми се вярва БТВ да купят техен продукт Naughty

# 328
Всъщност наистина не коментирайте тук професионализма на екипа Peace
От тези, които работят за сериала нищо не зависи Peace
Всичко е от ръководството на НТ и продуцентите... кой на кого и какво - един Бог знае Peace
"Мишоци" не е определение за тези хора Peace Бих ви предложила други Wink Mr. Green Ама ще им ги кажа насаме Mr. Green
Така или иначе те вина за спиране на излъчването нямат.
Ако се прави нещо трябва да е към ръководството на НТ... предния път писахме мейли..., подписки... давайте да видим сега дали ще можем да организираме нещо Peace

# 329
Всъщност наистина не коментирайте тук професионализма на екипа Peace
От тези, които работят за сериала нищо не зависи Peace
Всичко е от ръководството на НТ и продуцентите... кой на кого и какво - един Бог знае Peace
"Мишоци" не е определение за тези хора Peace Бих ви предложила други Wink Mr. Green Ама ще им ги кажа насаме Mr. Green
Така или иначе те вина за спиране на излъчването нямат.
Ако се прави нещо трябва да е към ръководството на НТ... предния път писахме мейли..., подписки... давайте да видим сега дали ще можем да организираме нещо Peace

Че кой е казал нещо лошо за сценаристите и актьорите? Naughty Единствено се предложи, някой да внесе някаква яснота по въпроса. И да има прекъсване заради лятото, би трябвало ясно да се знае, кога започва новия сезон. Thinking Защото така доста махленски изглеждат нещата. В сайта на сериала са махнали всякакви новини и нищо не се разбира. Абе кретения до шия. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт