На море в Турция - all inclusive, тема 6

• 51 549
  • 437
  •   1
Отговори
# 255
Здравеѝте!Ние след дълго умуване,наѝ-накрая избрахме и резервирахме хотел!Ще почиваме през август в Crystal Family Resort & Spa в Белек.Едната от причините,поради която избрахме него е пясъчния му плаж.Има ли някоѝ,коѝто да го е посещавал?Туроператора ни е Алфатур.Смятате ли,че са коректни и може да им се има доверие?
Здравей, ние заминаваме на 22.06 за този хотел с Алфатур  Laughing Като се върнем ще разказвам  Wink

О,чудесно,ще чакам с нетърпение впечатленията Ви!Приятно прекарване и лек път! Simple Smile

# 256
Здравеѝте!Ние след дълго умуване,наѝ-накрая избрахме и резервирахме хотел!Ще почиваме през август в Crystal Family Resort & Spa в Белек.Едната от причините,поради която избрахме него е пясъчния му плаж.Има ли някоѝ,коѝто да го е посещавал?Туроператора ни е Алфатур.Смятате ли,че са коректни и може да им се има доверие?
Здравей, ние заминаваме на 22.06 за този хотел с Алфатур  Laughing Като се върнем ще разказвам  Wink

О,чудесно,ще чакам с нетърпение впечатленията Ви!Приятно прекарване и лек път! Simple Smile
Благодаря Simple Smile С нетърпение чакам да свърши тази седмица. За първи път ще сме в Белек - чувала съм много хубави отзиви за там, но ще видим  Wink

# 257
stela78,и на нас ще ни е за първи път!И аз чух хубави неща и за Белек и за въпросния хотел,въпреки че бил разположен на малка площ!Единствено не ми хареса това,че на плажа няма чадъри,ами е с общи тенти,което е страшно неудобно.Също така и предната линия на плажовете в Белек са заградени с въжета заради костенурката с име "карета карета",която там снася яѝцата си! Sad Вие каква стая сте резервирали,с гледка към морето или обикновена?Аз все още се чудя дали да доплатим и да се прехвърлим в такава с гледка към морето!И един съвет,вземете си спреѝ против комари,защото една позната ми каза,че ги имало в изобилие.

Знае ли някоѝ,дали има междуградски автобусчета Белек-Анталия или Белек-Кемер,в случаѝ че решим да се поразходим?И каква е цената горе-долу на билетите?Иначе разбрах,че може и да се наеме кола,но струва около 50евро на ден.

# 258
  • България
stela78,и на нас ще ни е за първи път!И аз чух хубави неща и за Белек и за въпросния хотел,въпреки че бил разположен на малка площ!Единствено не ми хареса това,че на плажа няма чадъри,ами е с общи тенти,което е страшно неудобно.Също така и предната линия на плажовете в Белек са заградени с въжета заради костенурката с име "карета карета",която там снася яѝцата си! Sad Вие каква стая сте резервирали,с гледка към морето или обикновена?Аз все още се чудя дали да доплатим и да се прехвърлим в такава с гледка към морето!И един съвет,вземете си спреѝ против комари,защото една позната ми каза,че ги имало в изобилие.

Знае ли някоѝ,дали има междуградски автобусчета Белек-Анталия или Белек-Кемер,в случаѝ че решим да се поразходим?И каква е цената горе-долу на билетите?Иначе разбрах,че може и да се наеме кола,но струва около 50евро на ден.
Миналата година бяхме в Белек, хотел Астериа Белис. Имаше автобус до Кадрие, 1 $ на човек. Вторник е пазарен ден. До Белек отидохме с такси, отиване и връщане - 20$. Ние бяхме октомври.

# 259
Alisa,благодаря за отговора,но нещо не разбрах!Вие нали сте били в Белек,как така сте отишли до там с такси?А в Кадрие хубаво ли е?Като казваш пазарен ден,имаш предвид зеленчуков пазар или за всякакви стоки?А автобус за Анталия чувала ли си дали има?Аз маѝ цяла анкета ти спретнах! Embarassed

# 260
  • София
Аз бях миналата година в Белек, в хотел Папилон Айша. По този повод:

- общите тенти са по-удобни от отделните чадъри, много ми харесаха - пазят повече сянка.

- на предната линия при нашия хотел не е имало заграждения за костенурките, може да не им е било сезон за снасяне - бях края на май, началото на юни

- комари изобщо нямаше, нито каквито и да е други буболечки

- взехме кола под наем за 1 ден, излезе ни към 100-140 долара /със столчето за детето и застраховка/ наем, отделно си плащаш бензина /а той в Турция е доста по-скъп от България/.

# 261
  • България
Alisa,благодаря за отговора,но нещо не разбрах!Вие нали сте били в Белек,как така сте отишли до там с такси?А в Кадрие хубаво ли е?Като казваш пазарен ден,имаш предвид зеленчуков пазар или за всякакви стоки?А автобус за Анталия чувала ли си дали има?Аз маѝ цяла анкета ти спретнах! Embarassed
В Анталия/Белек има много хотели. Нашия хотел беше на 6 км от Белек. гр. Анталия беше на 50 км. При нас също нямаше заграждения за костенурките. Комари нямаше. Дори се чудехме, че в басейните нямаше нито едно насекомо. В Кадрив пазарен ден, всичко, целия град е в сергии. Доста скъпо. Аз съм ходила в гр. Девин, там всяка сряда е пазарен ден. Стоките бяха същите, но в пъти по-евтини в България. Да автобус до Анталия има.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 17:18 от Alisa

# 262
На мен пък тентите не ми харесват,защото си целия на сянка и си много близко до другите хора,докато с отделен чадър,можеш да си печеш само краката,а главата да ти е на сянка.Да не говорим,че ние винаги сме с различни предпочитания,единия иска на сянка,другия на слънче,3-тия на слънце и сянка,а с тентите това няма как да стане,освен ако не успееш да се вредиш на първия ред!
Костенурките снасяли юли,август и до средата на септември.Поне така пише в уикипедията.
Що се отнася за комарите и колите под наем,вече прочетох няколко различни мнения по въпроса и не знам на какво се дължи разликатата.......!Странно!Може би комарите има там,където не е пръскано или зависи за коѝ месец става дума!А за колите,може да зависи от това,каква марка и колко е годишна колата,както е в България!

Alisa,благодаря ти за изчерпателния отговор!

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 17:23 от Golden Queen

# 263

Резервирахме стая с изглед към морето- разликата беше 50 лв  Laughing

# 264
Момичета,имам един въпрос newsm78
Моля ,някой от вас който е пътувал с нощия полет на тез тур от терминал 1.Нека каже имали още магазини за цигари на летището,и дали работят през ноща?
Отдавна не съм летяла от там.
Приятна почивка на всички,който им предстой!!!
А аз ще продължавам да ви чета,докато дойде и нашето време Laughing

# 265
Незнам кога е нощния полет на Тез тур, но миналият месец като летяхме до Рим от терминал 1 в 06.00 часа сутринта  магазините не работеха. В самолета задължително ще продават цигари така, че може да си купиш от там.

# 266
Фрии шоповете не работят толкова рано. Нито на отиване, нито на връщане има шанс да са отворени. Миналия път, когато пътувахме с Атласджет, не продаваха цигари на борда. Имах поръчение от шефа си да купя цигари и се видях в чудо - тук магазините бяха затворени, а в Анталия цените бяха по-високи, отколкото в България.

# 267
Благодаря ви  bouquet
Значи ще се заредим от Бг.

# 268
  • край Дунав
при нас пък на връщане магазина беше отворен, но сигурно зависи от това дали има повече полети-върнахме се към 6.30 часа и ролетната решетка на магазина лбеше спусната около половината, моя мъж се мушна отдолу и попите и продавачката я вдигна, та влязоха доста хора...
 относно зареждането -определено в анталия са по-скъпи  Peace

# 269
  • София
Не работят нощно време фришоповете, то нощем почти няма полети, само някой и друг чартър Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт