Идва време НОЕМВРИйското мъниче да зарадва мама с някое ритниче - 19

• 11 912
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
Искам да попитам тестовете за токсоплазмоза и СПИН наблюдаващите ви лекари ли ги пускат или е само ако вие проявите желание?
Или няма значение,защото така или иначе не се поемат от ЗК,защото имам чувството,че моята гинеколожка гледа все да не ме оръси Money и ми пуска само изследвания ,които са по ЗК и все трябва да я подсещам като например сама изявих желание да ми пусне за хламидия!

# 61
  • София, Борово
Комикс и Биляна, успех за утре и вярвам, че всичко ще мине леко Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 62
Ето ме и мен в новата тема!
Повече от три дни дни не бях ви чела и сега доста се озорих.
Вече много искам и аз да усетя бебка...  Praynig Така ви се радвам на всички, които сте почувствали ритничета! Зная, че има време, но не съм от търпеливите. Иска ми се да щракна с пръсти и вече да е ноември.

И аз стискам силно палци за Комикс и Биляна.

Аз съм изключително доволна от моята доки. Вика ме освен за ЖК и за по един извънреден преглед. Всеки път задължително ме гледа на ехограф, а както бях споменала - последния път ми записа диск като подарък... Аз не мога да си позволя частни прегледи, но и не са ми необходими. При нея има около 150 бременни и се чудя как смогва да обърне такова внимание на всяка... Единственият минус е че не изражда и най-вероятно ще разчитам на щастлива случайност да ми се падне добър екип.   

# 63
Добро утро ,мили дами!
Благодаря за подкрепата ! Обадих се на доки и  каза че ако искам може и по рано да пусна изследването   за IGm,но според нея нямало проблем и затова ми казала след месец на другия преглед.Днес ще отида до го пусна.
Bibo,и тук тези изследвания не ми се покриват от здравната ми осигуровка ,но лекарката сама ми препоръча да ги направя ,но явно ми в спестила едното за Igm -аз ако знаех щях да направя и двете още в началото да ми е мирна главицата.
Слънчев и усмихнат ден всички!  bouquet

# 64
Добро утро от мен!
Честит 1 юни на всички,запазили детското в себе си!

Лека успешна седмица!

# 65
Добро утро!

Честит 1-ви юни!!!

bilyanka  Миличка, спокойно! Вярвам, че всичко ще е наред! Аз ще ти звънна по някое време.... Силно те прегръщам!!!

Комикс  Успех и стискам палци и на двете ви!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 66
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит 1 юни на всички дечица,да са живи и здрави и много послушни бъдещи батковци и каки!  bigdance2
На всички вас майчета пожелавам по един здрав и щастлив ноемврийски бебок! stork-boy stork-girl

# 67
Чeстит празник на всички: и на вас, и на дечицата    bouquet
Аз го празнувам, имам и подаръци (вчера ги купихме, за да е сигурна работата: една пола с ластик (подобна на тези, които повечето от Вас си бяха купили от Тера Нова) и 1лятна рокля )
Слънчев ден, изпълнен само с усмивки и положителни емоции!!!
Стискам палци на всички, които са по болниците днес 
Praynig

# 68
Честит 1-ви юни и от мен!
Момичета нямаше ме 2 дни и вие сте изписали толкова много, като се зачетох за това БХС и Даун и косата ми настръхна. Моят резултат  е 1:270 почти на долната граница, макар че доки ми каза че няма от какво да се притеснявам, но нали знаете за психозата на бременната жена. На 10 съм на консултация и ще питам пак дали наистина няма от какво да се плаша.
Стискам палци на всички , на които им предстои амнио и на тези които чакат резултати.
Що се отнася до раждането иска ми се да е естествено, но много ме е страх. Аз ваобще не издържам на болка Sad  Embarassed но пък имам и 2 лапароскопии и знам как опъва шев и си мисля че и секциото не е за мен. Май още не са измислили подходящия начин моето бебе да излезе  Joy Joy
Хубав ден момичета!

# 69
  • София, Борово
Честит 1-ви Юни!
Весел ден на всички  bouquet

# 70
  • София
честит празник на децата ни!
да са ни живи и здрави!
лек ден на всички и приятна седмица!

# 71
Весел празник за всички дечица:))))

На всички очакващи резултати - стискам ви палци момичета. Изчето всичко и съм съпричастна на всички за проблемите им. На тези които нямат оплаквания- също.

Мен започна да ме гони параноята и мисля, че ще ида на един ехографски преглед да видя бебео. Така като не го усещам и ми е терсене.

А как ми се спи тази сутрин......

Да добавя, нали миналото изследване на урина показа + белтък. Сега повторих - няма нищо. МНого се радвам. Аз с нетърпение чакам феталната, другата седмица ще е. Дано се види пола.И дано всичко е наред разбира се.

# 72
Привет и от мен!
Честит празник на всички малчугани, да са живи, здрави и много послушни Grinning
Ние след 5 дена у дома отново сме на работа и детска градина.Хич не му се ходи на милия вече на градина,иска ваканция, ама още малко и ще го пращам при бабите.
И аз горе-долу си починах, уж де, ама хич не ми се ходи на работа, хич, хич Rolling Eyes И отпуската не съм решила още кога ще си я взимам....ще поумувам
Приятен ден ви желая, слънчев като гледам няма да бъде, но все пак Simple Smile

# 73
Добро утро.
И честит 1 юни.
Да пожелая късмет на всички , които чакат изследвания и да знаят че им стискам палци.Аз утре съм на ФМ и после ще дам и кръв за бхс,И мен ме очаква същото чакане като вас.Много мислех да ен правя БХС, обаче след една случка преди 2 седмции на мои приятели се стреснах и си казах да ида.
Хайде хубав ден.

# 74
Честит 1 юни на всички дечица. Да сте здрави и много щастливи. Пожелавам ви безгрижно детство Tada  costumed034  Party Time.
Няколко дена не съм ви чела и вие чудеса сте сътворили. Аз нещо не можах да си почина събота и неделя, добре че излизам отпуска другата седмица  Grinning.
Връщам се да ви чета назад момичета и ще ви пиша пак.
Да ви се оплача вчера какво ми се случи- вчера отидох да проверя дали има свободни места не един паркинг при нас, че трябва да приберем една кола на наши роднини и ме нападнаха кучета. 3 големи и едно малко като се нахвърлиха към мен с едни озлобели физиономии smile3518. А пазача погледна ме и си се обърна да си гледа телевизия.  smile3527 smile3511. Ако можех да стигна до него щях да го набия. Не знам как се измъкнах, но като видях вече че няма опасност изведнъж ми стана лошо заболя ме корема и кръста. Едвам стигнах до нас и легнах. С кои акъл тръгнах на там не знам, но яко се изплаших.

Общи условия

Активация на акаунт