Идва време НОЕМВРИйското мъниче да зарадва мама с някое ритниче - 19

• 11 913
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
nana5kova  Нямам избор, трябва да ги търпя...

Klodia - Аз нямам против да обучавам някой, да ме замества, нямам намерение да работя докато съм майчинство, но те искат да ме натирят вкъщи от сега..... Някак си не го приемам... При това не съм защитена... Договора ми е в полза на работодателя още 2 месеца, а и ибез друго с едно разрешение от инспекцията по труда съм аут... Въпросът ми е, че ме боли от факта, че за тях аз съм човека, който е най- малко полезен и върши най- малко работа, само зашото получих контракции и си бях седмица в къщи и веднъж месечно излизам от работа за преглед... Това е в общи линий

билянка     Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 91
Хелоу, мацки Hug

И аз имам голям страх от улични кучета и гледам да не минавам по места, където знам, че има.Около работата има глутници и винаги се движа с колеги.Представям си как сте си изкарали акълите... Sad
Но по повод силната емоция - мен мъжът ми в събота така ме нервира, че ще ми държи 1 месец сигурно, но резултатът е, че започнах да усещам бебето съвсем осезаемо и по няколко пъти на ден - явно предадох емоцията и на него Thinking

Стелету,бях написал друго, но го изтрих, като ти прочетох последния пост Shocked
Твоите работодатели нормални ли са? #2gunfire Да не си получила контракции по желание? #2gunfire

# 92
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!
С пожелание ние възрастните да им създадем по-добри условия за живот тук в България!  bouquet
Анитка неприятна случка. Мене много ме е страх от кучета. Най-много се дразня, когато някой стопанин каже "то не хапе не се притеснявай". Абе аланколу това е куче, от къде знаеш какво ще направи. Тук в България никой не слага намордници на кучетата, разхождат ги пуснати, но все пак това са животни. Те са непредвидими. То закони и правилници има безброй. Но няма кой да ги изпълнява, защото няма кой да глобява. А българинът само като му бръкнат в джоба може да се стресне. Иначе е господар на всички.
Съжалявам за уплахата, която си изтърпяла.  Hug
Svetla_nka8305 почивай си повечко и мисли положително! Peace
Sunny0586 съжалявам и за твоето изживяване. Кошмар направо! Всички обичаме животните, но те са си животни. Сега не се ядосвай, мисли само за бебчо. Hug
Момичета весел празник на всички мамчета! Peace и татковци де Embarassed!

# 93
Хрисси  Laughing много се радвам че си усетила бебка   Rolling Eyes аз вече нямам търпение.
При мен това с ядосването не помага защото и мен оня ден ме изкара от релси (заедно с майка си) ама бебка явно ще е по-непукист от мене  Laughing
Какъв кошмар са тези кучета много се радвам че в благоевград не са чак толкова много бездомните, защото както си ме е страх не се виждам  ooooh! ама това е българия все пак
Нещо в последно време съм станала такъв мързел че... направо сама не се понасям, всичко ми коства голямо усилие.
Утре ще ходя да си вадя медицинско че съмн психически здрава и мога да се омъжа -  newsm78 Та нашата държавица с нейните бюрокраций по повод дребните неща  Crossing Arms не ми се говори. Както и да е и да се бракува човек не е лесно

# 94
Да ви се похваля, днес се обадих в майчин дом и ми казаха, че резултатите са добри Simple Smile УРААА
Иначе се притесниявам, че някаква настинка ме е хванала със някаква смотана температура 37,2 и от четвъртък съм си в къщи и усилено пазя леглото да не избяга. Тъпча се с лимони и мед ама може би ще трябва да взема нещо по-солидно за температурата

# 95
Утре ще ходя да си вадя медицинско че съмн психически здрава и мога да се омъжа -  newsm78 Та нашата държавица с нейните бюрокраций по повод дребните неща  Crossing Arms не ми се говори. Както и да е и да се бракува човек не е лесно

А тази глупост се и плаща - поне на мен ми искаха по 10лв на човек преди 3 години.

# 96
Steletu  - Ей това не обичам, а бе ревът за деца, а като стане никаква защита на майките,  да не говорим за това как ни тормозят с плащания, които трябваше здравната система да поема...

Имах една колежка, която винаги щом имаше повод казваше: ЩЕ ИМА ДЕЦА АМА НА ЧЕРВЕН СНЯГ" - да да ама не, ние сме съществата които ще ги раждаме, обичаме  и гледаме малките човечета.
Държавата и фирмата в частност някак егоистично постъпва към работещите  newsm78 newsm78 newsm78 ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и ще се оправят нещата  Laughing Laughing Laughing

това на майтап.
Да са живи и здрави бебетата ни...И ние да им се радваме  Simple Smile

# 97
  • Варна
Утре ще ходя да си вадя медицинско че съмн психически здрава и мога да се омъжа -  newsm78 Та нашата държавица с нейните бюрокраций по повод дребните неща  Crossing Arms не ми се говори. Както и да е и да се бракува човек не е лесно

А тази глупост се и плаща - поне на мен ми искаха по 10лв на човек преди 3 години.
А във Варненския обреден дом толерират една частна лаборатория за изследвания и мисля медицинското излизаше 40 лв на човек #Crazy
Аз отдавана не съм се включвала - ходих на лекар миналата седмица в петък, но бебчо си беше кръстосал краката и колкото и да го мъчихме отказа да ги отвори и да покаже какво има между тях... hahaha Важното е че всичко с бебчо и с мъничките органчета изглежда се развива добре Praynig
Така че оставам в очакване на 4Д ехографа чааак на 11.06 - както казва една моя приятелка моето бебоче още от сега ми показва характер Joy

# 98
  • Пловдив
Честит 1-ви юни!       party006

Да са ни живи и здрави дечицата на всички настоящи и бъдещи майки.

Sunny - това с кучетата е ужасно. Нямам коментар, просто не знам как е възможно такива неща да продължават да се случват...

Steletu - мисля, че не трябва да се притесняваш, тегли им по една майна и да са живи здрави. За теб сега най - важното е да си спокойна и да си мислиш хубави неща за бебето.  Hug

# 99
  • София
Хелоу   bouquet Ние бяхме на сватба през уикенда, много беше весело  #Silly

Анитка, наприятна случка. И аз имам страх от улични кучета, просто са непредвидими за мен. Затова гледам да ги заобикалям отдалече, макар че и това си е въпрос на късмет.

Медицинското за брак и ние си го платихме  ooooh!

Билянка, мисля, че правилно си се ориентирала към МД, и според мен там са най-добри в това изследване. Стискам много палци  Hug

Светле, и аз бих отишла на доктор, просто ей така, за лично успокоение  Peace

Стеле, каквото и да ти казват и да искат работодателите ти, не забравяй, че и ти имаш своите права. Не разрах точно дали ти си още в пробен период т.е. на непостоянен договор. Ако е така, наистина си в по-уязвима позиция. Ако имаш притеснения дали ще ти продължат договора е добре да се застраховаш с болничен от един момент нататък. Ако договора ти обаче е постоянен, няма от какво да се притесняваш. Инспекцията дават разрешение за уволнение на бременна жена или майка при 1 на 1000 случая, и то ако тя има тежки провинения.

И аз да се похваля, че вече усещам бебето, макар и доста леко и плахо. Надявам се по-бързо да почна да го усещам по-осезаемо, че това подритване ми дава спокойствие  Heart Eyes

Да ви попитам, вие смятате ли да правите отделно фетална ехокардиография на бебчето си? аз още се чудя дали една добра фетална морфология не е достатъчна  Thinking

Стискам палци на всички за хубави новини и добри резултати!

ааа, и ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НАВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА  Crazy

Петя, и аз съм на 4Д на 11.06 и се надявам да видим пола, че и мойто се криеше предния път  Heart Eyes

# 100
Честит празник на всички настоящи и очаквани малчугани!   bouquet

Момичета аз малко се притесних вчера от съвсем безобиден инцидент и днес като се обадих на моята гинеколожка и тя ми каза да се изстрелвам при нея.  Tired
Много глупава ситуация, но ме удари ток от фурната у дома... усетих го, не беше силен, но премина от едната към другата ми ръка, в която държах лъжица оказала се проводник...

Ще тичам надвечер към болницата да видят бебата, сега не мога да изляза от работа, но според вас има ли реална опасност за бебчо?  Sad

# 101
Cantariny, за съжаление и представа нямам колко би могла да навреди тази случка на бебчо  newsm78. Казваш, че ударът не е бил силен, стискам палци на ръцете и краката да е фалшива тревога  Praynig Но все пак на твое място щях да направя всичко възможно да изляза от работа и да отида на преглед. Пиши после какво е казал док.

# 102
Момичета благодаря за успокоителните думи. Аз ако бях успяла да стигна до пазача щях да му извия врата, ама не успях. Дано на никои не се случва  Hug Hug Hug

# 103
За налитащите кучета - навеждам се , вземам каквото има за мятане, повечето се плащат ; приятелка от Родорите ме беше посъветвала да нося пиратка в чантата, но  брутално ми се струва.

И мен ме е страх от момента на оценка статистическата вероятност за малформации. И после тази плашеща амнио ... Защото не мога да си представя аборт ...

# 104
Само внимавай с навеждането  Laughing че като ни се измести центърът на тежеста какво ще правим  Laughing
Да не се обидиш само, ама на мен ми е забавно и ме е избило да се заяждам добромерено де с всички около мен Simple Smile
направо немога да се позная, аз дето съм толкова толерантен човек, сега само се бъзикам с всеки и всичко и такова удоволствие изпитвам..........  Hug

Общи условия

Активация на акаунт