Зима иде в Австралия и Нова Зеландия - 5 тема!

• 22 565
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Ох, от няколко дена ми е едно такова подтиснато.. да не навлизам в подробности и да не ви занимавам с тъжни новини, но в един ден ми се струпаха няколко, свързани все с близки за мен хора. И не мога да се отърся изцяло от това чувство на тягостност и подтисната мъка. Добре че времето е хубаво и позволява разходки и работа из градината, та ми става малко по-ведро. Радвам се, че можем с децата да се отдадем на любими занимания - хубаво ми е като ги виждам щастливи! Белинда се научи да кара и тя колело без помощните колела и сега няма слизане!  Hug
Кейт нещо все се оплаква от болки в едната страна на кръста. Лекарката я гледа, пуснахме бърза урина - не е бъбрек. Според нея е мускулна болка - препоръча физиотерапия. Не ми е ясно как ще правим физиотерапия като Кейт казва, че я боли като се опитам да я масажирам. Та съм в чуденка какво да правя.
Децата са ваканция вече и идната седмица имаме планирани мероприятия за всеки ден. Дано са здрави, за да не ни се провалят плановете!

мама_Т, с голямо закъснение честити рожденни дни на теб и половинката! Много здраве, успехи и късмет!!!!  Hug

МАЙКА, а вие ваканция ли сте вече?

# 181
МИли, наистина е много тежко, когато има тревожниновини отблизките ни, и ние сме толкова дале4 ... Знам, от опит. Дано скоро получиш по-добри вести и нещата да се оправят!  Hug Praynig Hug
Не сме във ваканция още. Другата седмица.
Браво на Белинда за колелото!

# 182
 Здравейте, момичета! Извинявам се, че нахлувам в темата ви, но ми стана интересно и някак си мъчно, че има българки, които пишат в този форум от толкова далеч. Ако не ви затруднява разкажете нещо за Австралия и Нова З. Ако може пуснете и някоя снимка от градове или природни забалежителности. Поздрави и много усмивки!!! Grinning

# 183
Снощи имахме гости и стана въпрос за тегленето на информация от нета. Тук в Бг има сайтове, от където можеш да си изтеглиш филми, програми, каквото ти е необходимо - безплатно. Обаче в чужбина май било доста по-строго  newsm78 Та, питанката ми е как е в НЗ? Ще мога ли да си тегля от торентите филми, програми, музика? Че има разни сериали, които искам да гледам, а ще мога само от нета да ги тегля вечe, за да ги гледам.

# 184
Дион, нямаш проблеми Simple Smile

# 185
Здравейте, момичета!
Ники има вече зъбче. Изобщо не е плакал и не е вдигал температура, просто тази сутрин го видях.
Ние се готвим да организираме едно голямо пътуване с кола до Канбера и обратно. Нямам търпение, сигурно ще е мноо забавно Simple Smile

# 186
Такаааа... нашата къща днес късно следобяд се превърна в сцена за изпълнения на Хана Монатана  ooooh! . Както можете да предположите, "наложи се" да ходим да гледаме Hannah Montana the Movie, в резултат на което главата ми е бръмнала да слушам за планове за диско парти за рождения ден на Кейт (след 7!!!!!!! месеца). Незабавно беше открит сайта на Хана Монтана, беше и написано писмо-покана, в което се казва, че може да доведе и 2-3 приятелки, както и уверение, че баща и (на Кейт) ще построи сцена в задния двор, за да могат САМО те двете да пеят и танцуват (в резултат на което Белинда се разрева защо няма и нея да пуснат на сцената). Писмото съдържа и молба: би ли могла Хана да научи Кейт да танцува като нея! Белинда веднага се преоблече в лъскава парти блуза, върза косата на две небрежни опашки и хвана микрофона. В момента и двете спят с коси навити на хартийки!  ooooh! Laughing Ей т'ва е положението, мили мои другарки, с две дъщери  Mr. Green . Пу-пу да са ми живи и здрави и все с такива "тревоги" да ме "изморяват"! Много си ги обичам  Hug  Heart Eyes .

П.П. "Австралийките" знаят, че тази вечер се тегли тираж с джак-пот над 100 млн. Кейт каза, че ако спечелим, иска ние (с все поканени деца) да идем при Хана Монтана на концерт, защото и обясних, че Хана сигурно няма да може да дойде заради ангажираността си.

П.П.П. След някой ден съм планувала да ходим да гледаме Ice Age - 3; но не вярвам плановете да се променят за динозавърско парти.

# 187
рикк, честито първо зъбче! Браво на момчето, че не е създавало проблеми!
Вземете си мнооооооого топли дрехи, ако ще идвате към нашия край. В момента бушуват бури с ветрове над 100 км/ч и преминава студен фронт. А Канбера си е студена и без бурите.

# 188
Честито зъбче, малък сладък НИКИ!!!  Hug  bouquet

Мили, голяма еуфория при вас!!!  Grinning
Дано спечелите милионите, че иначе Хана Монтана в задния двор ... не знам  newsm78 Mr. Green

# 189
  • Там някъде......
Здравейте!По емейла си получих някаква реклама за някакъв джакпот (става дума за Автралия).Аз го изтрих,защото е нещо като спам.Не зная дали съм постъпила правилно.Да ви се похваля днес получих колет от Австралия и моята приятелка ми изпрати продукти за тяло.Давам ви и сайта на магазина от където го е купила. www.thebodyshop.com.au  Кажете  ми тия продукти според валутата скъпи ли са за нашия стандарт,не зная как върви австралийския долар.Иначе много хубаво ухаят и се надявам да са качествени. Целувки към всички вас от България !  bouquet

# 190
Rikk, честито първо зъбче на Никола. Слагай барбекюто и кюфтетата  Simple Smile Вие как сте му изписали името на английски със "с" или с "к"? За колко дни мислите да вземете разтоянието Бризбън - Канбера? Не е много  - 1200 км, но за един ден ще ви дойде нанагоре, пък и нищо няма да видите по пътя. Никола обича ли да се вози в кола. Александър само да го сложим в столчето му в колата и вече е заспал.
Милич, имаш ли план Б, защото явно не сте спечелили милионите от снощното лото? Пък и след седем месеца, тя вече ще е забравила? Много скъпи желания тези деца бе. Хана Монатана - не иска колело, Барби.... Ех, деца.
Аз вчера уточнявах плочки със строителя. Трябваше да ходя до магазина, от където ги поръчвахме. Нищо не си спомнях, какво съм избрала. Пък той иска да му обясня по телефона... Мъже, какво да ги правиш. И пак ще отида да ги гледам, като почнат да ги слагат, да не ми объркат нещо,че като се знам каква съм, после ще ми е като трън в очите.
Утре ще ходим в библиотеката, имат 30 минути за майки с бебета, където пеят разни бебешки песни. Не знам нито една на английски, пък и на български не знам много де. Мъжът ми също не знае - майка му и баща му немски песни са му пели.
Поздрави от студена Тасмания

# 191
Привет от мен !!!
mili46 -благодаря за поздравите....
Днес пак съм малко в почивка,работих до обед и сега съм решила нещо сладко да забъркам на мой те мъжлета в къщи..не зная напоследък какво ми става,но ми се яде страшно много домашно приготвено сладко и то все такива по прости неща...обикновени курабийки..кекс...печена тиква....абе луда работа Simple SmileПрипомням си рецептите на баба ми и се вихря.....

# 192
...не зная напоследък какво ми става,но ми се яде страшно много домашно приготвено сладко...

Хм, аз се досещам какво може да ти е  Hug Grinning Peace

Катилиас, късмет с плочките!  Wink

# 193
Ееех, и аз незнам как ще се справя с липсата на български ястия   ooooh! Отсега ми се яде баница, ще си правя тия дни  Mr. Green  Вие какво правите като ви се дояде нещо българско? Има ли възможност да се приготви, продават ли се такива продукти?
Rikk, честито ви зъбче и от мен! Дано така да продължава и със следващите и да нямате проблеми,че си е главоболие иначе.
mili46, много се забавлявах на разказа ти! Какви момичета имаш, браво,да са ти живи и здрави! Така ще е, сега са във възрастта на многото желания. Но нека, ще имат хубави спомени един ден.

Иначе почнахме да стягаме багажа. Прегледах дрехите на мъжо,отделих каквото ще вземем, моите довечера, че ще е по-сложно там.Днес и лекарствата ще огледам, ще купя каквото трябва. Документи сме взели цяла папка, дано да не ни направят проблем някъде. Козметика почти няма да вземам, че с тези мерки на летищата ... само по-основните неща. Другото от там ще си го купя.
Довечера съм на фирмен банкет, последно да се съберем с колежките, да се изпратим, дет' се вика  Grinning

# 194
Та както стана ясно, милионите не ги спечелихме; нито хилядарките; нито стотарките  Mr. Green С две думи - нищо  Mr. Green! Здрави да сме! От това по-хубаво и по-важно няма! Grinning Кейт днес се сдоби с концерти на Хана Монтана. Изгледа един и после много тъжно каза: "Нали Хана Монтана ще дойде за рождения ми ден?" Личеше си, че самата тя не си вярва, но нали надеждата умира последна... Много разочаровано звучеше. Стана ми мъчно за нея, но не искам да и пълня главата с празни надежди. Хубаво е, че тя сама стигна до правилния извод.

Кatilias, кукли отдавна не я привличат; съвсем скоро се сдоби с ново колело, просто защото старото беше вече малко. Игри - трудна работа. Изобщо навлизат и двете в една възраст, която ще е много трудна за подаръци. Сега си е заплюла ролкови кънки; то не бе прегръщане, не бе чудо оня ден в Таргет. Само дето не ги нацелува  Laughing А аз като ги гледам виждам само обелени колене и други по-лоши картини  ooooh!. Рано ни е да мислим за подаръци, но като гледам - трудна задача ще имаме за Коледа. Макар че с големите разпродажби и намаления в момента болшинството хора отсега купуват големите подаръци за Коледа.. Мен обаче слабо ме вълнуват точно сега.

dion, с това събиране тази вечер ми напомни за моите верни дружки в БГ и как излизахме през вечер през две на почерпка и приказка. Ехххххх... и как се пръснахме после. Успешно приготвяне на багажа и приятно изкарване довечера!  Hug А българските манджи и специалитети и тук ги правим.
Да се похваля, че от 3 дена ми вкисва една голяма тенджера зеле  Mr. Green

мама_Т, и аз се присединявам към хубавите мисли-пожелания на МАЙКА  Hug Peace

Сладка Капка, TheBodyShop предлагат хубави, качествени и не за всеки джоб продукти.

Общи условия

Активация на акаунт