ПЛЕВЕН - 103

• 21 922
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен (то направо ден си стана). )))

Снощи се киснахме в смрадлика, сварих една тенджера с чай и после я изсипах в легена та я поразредих. Пиоктанина повече няма да го слагам, той направо и изгори кожата (а пък тя си е достатъчно вече). Днес намазах пак с другият крем, утре ще тичам за изследванията.

plamsi, направо е отвратително това, а и на детенце не му е добре.
За играчките и аз преди седмица напълних 2големи торби с плюшени играчки, а има и още за прибиране.

Константина, браво, явно те е налегнала музата. ))))

Дикси, хубаво е че Калин се е оправил, и на теб бързо да ти минава. )

# 241
Браво,Муза  smile3501

Мирама,явно кожата вече е станала много чувствителна и раздразнена от това мазане с най-различни кремове,кортикостероиди и т.н.
Може би да смениш козметиката за известно време,има една нова френска био-козметика Babylena,продава се по аптеките или немската Веледа-дават ги,че са без синтетични консерванти,оцветители,парабени,ароматизатори.Само с натурални био съставки.
http://babylena.fr/fla/babylena.html
Мисля и аз да сменя измиващия гел на Мустела и А-дерма с тях щом нямат парабени  Thinking

# 242
За това веледа ми каза Ася. И другото - облепиховое олио някакво от Русия.

# 243
Момичета,да ви питам някой има ли идея от къде може да си купим дунапрен за матраци? Нашият татко е започнал да прави детски легълца ,но не си дават пари за матраци,че ще излязат по-скъпи от леглото.

# 244
  • Плевен
Oт "Химснаб-Русе". Намира се срещу вас, някъде зад блока (около М-тел). А ти ще облечеш с плат дунапрена, така ли? Ако вземете, да кажеш колко струва и какъв размер е. На мен ми трябва дунапрен голям колкото за единично легло (но да не е на парчета, а цял).

# 245
Джина,на Хриси матрака е дунапрен-135 на 65 е,10см дебел-по поръчка,че е нестандартен-40лв излезе.От бебешкия магазин под Стоматологията го взехме.А тия дни като търсихме матрак за новата спалня видях на Тед детски матрак за 65лв същите размери,идеше ми да плесна сама 2 шамара.Но Ивайла и Здравко са по-големи,за тях вероятно ще са съвсем други цени.

# 246
Привет, вчера си купих спирала на Лореал, в Максито на партера има един магазин, в който има промоция и я взех с два-три лева по-евтина от магазина в бившето кино Благоев, не че нещо, но да кажа, ако някой се интересува
С една такава огромна четка е, иначе и аз съм ползвала на Буржоа и бях доволна помня

Иначе да ви кажа в козметичен магазин се чувствам се едно са ме пуснали в магазин за електротехника - едно и също неориентирано ми е
Исках да си взема комплект сенки, но всичките бяха с по два-три цвята, а аз искам да има поне 4-5 и така, чудех се, блях, зяпах, нищо не купих, освен спиралата  Laughing

И друго - има женски фитнес до у-ще Иван Вазов, в една нова кооперация до детската площадка срещу училището, Дикси ти там някъде ли живееш?
Предлагат и масажи за бременни и програми за възстановяване след раждане, изготвяне на хранителен режим и тн, цените са като навсякъде, например фитнеса е 30лв за 15 посещения, иначе е 4лв еднократно  newsm78
Ходих сутринта да го видя, вътре всъщност няма силови уреди, има само колелета, пътеки и други за кардиотренировки, тренажори някакви, също и гирички и от тези огромните топки за гимнастика
Играе се и степ аеробика, правят групи, мацката е завършила май медицина, тя и още една правят масажите
Готино и чистои ново е вътре, но доста мъничко, не прилича на типичен фитнес

Някой има ли впечатления от този зад МВР-то, където е басейна? Защото ми е най-близо, решила съм да се хващам на хорото, понеже вчера мерих дрехи по магазини и се ужасих от себе си, вкъщи нямаме огледало все пак, нужно ми беше  Laughing Да знаете, че и компания си търся

# 247
  • Плевен
Деси, и аз все мрънкам заради шкембето. Като решиш да ходиш,може и аз да дойда. Зад полицията ми е много близо. Имам познати,които са ходили там,доволни са. Не съм разпитвала подробно за уредите обаче.

За матраците - аз поръчах латексови.Голямо четене изчетох по случая. Ето новото легло на децата http://plamsi.multiply.com/photos/album/11#17

Стълбата е адски неудобна. Ще я сменим най-вероятно с дървена.

А сега вижда ли се?

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 14:47 от plamsi

# 248
Пламси,аз не виждам снимката. За двуетажните легла и аз не съм много навита,та затова таткото ще ни направи такова,на което второто легло се прибира под горното като шкафче,ако се сещате какво имам предвид.Като стане готово ще се похваля Simple Smile
Тес,да се оправя бързо баткото,гадно са тези болести,особено пък като тръгне човек на почивка.
Аз да ви питам някой давал ли е капки Биогая и доволен ли е? Имам предвид за този летния грип с разстройството. От друг форум момичетата ми казаха,че се давал преди и по време на почивката и има ефект. Ще взема да го пробвам.И да не помогне няма да навреди.

# 249
  • Плевен
Да, вижда се леглото. Много е хубаво. Виждала съм някъде такова, но не помня къде. newsm78 Стълбата наистина не изглежда много читава. А и стаята е весела, ремонт сте правили сигурно.

# 250
 Здравейте, момичета, извинявайте, че нахълтвам в темата ви, но имам спешен въпрос.

Аз съм от Ловеч и след 20 мин тръгваме към Плевен. Може ли да ми помогнете- търся магазин, по центъра и в близките околности, за детски обувки, по- точно си търся обувчици за прохождащо дете.

Благодаря ви   bouquet

# 251
Здравейте, момичета, извинявайте, че нахълтвам в темата ви, но имам спешен въпрос.

Аз съм от Ловеч и след 20 мин тръгваме към Плевен. Може ли да ми помогнете- търся магазин, по центъра и в близките околности, за детски обувки, по- точно си търся обувчици за прохождащо дете.

Благодаря ви   bouquet

Днес видях едни в пазара на Манеца - зелен покрит пазар в центъра на Плевен, до Макси центъра, има и паркинг до него, абе до хотел Ростов
Вътре има няколко магазина за детски обувки и за бебешки също, търсете. Тези, които видях са меки, малко като полузатворени сандалки, струваха девет и  петдесет

# 252
Аз те съветвам направо в магазинчето в Дом на книгата д аидете-най-голямото разнообразие е там.

# 253
 А сега, къде е този Дом на Книгата, моля  Hug
 ДеЩо  Hug  bouquet

# 254
в дома на книгата не съм сигурна дали има бебешки

редактирах си и горния пост, допълних

Общи условия

Активация на акаунт