Машина за хляб - 17 част

• 101 609
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 510
Уртре смятам да направя първият си опит с машината за хляб .Ако някой има търпение да даде рецепта за нещо елементарно  ще съм благодарна.

# 511
Ердинч, smile3525!
Iliana_, сигурна съм, че все някой ще ти пусне рецепта Peace. Аз не мога в момента, защото бързам да готвя, докато домочадието спи. Успех! Ще се справиш Peace!

# 512
  • София
Iliana_, ето я моята основна рецепта за хляб, надявам се да ти свърши работа.  Hug
- вода - 300 мл
- пр. мая -15 гр.
- брашно -500 гр.
- олио - 2  суп. лъж.
- захар - 1 к. лъж.
- сол -3 к.лъж.

# 513
Гелева ,благодаря ще дам отчет какво съм направила  Laughing

# 514
Уртре смятам да направя първият си опит с машината за хляб .Ако някой има търпение да даде рецепта за нещо елементарно  ще съм благодарна.

Илиана, тука има много изпитани/изпробвани рецепти,  пробвай смело   Peace

# 515
  • София
БУРГАС ДШ, поздравления за казанчето! Кажи моля те, как направи заявката. Аз поръчах в същия сервиз, но в София и чакам вече повече от месец #Cussing out

# 516
Iliana_, ето я моята основна рецепта за хляб, надявам се да ти свърши работа.  Hug
- вода - 300 мл
- пр. мая -15 гр.
- брашно -500 гр.
- олио - 2  суп. лъж.
- захар - 1 к. лъж.
- сол -3 к.лъж.
Изключително тъп въпрос със сигурност,но маята в топла вода ли да я размекна newsm78

# 517
  • София
Извинявай за късния отговор, но сега влизам. Маята я разтварям в студена вода, като оставям чашката десетина минутки настрани, после разбърквам и изсипвам в машинката. Не е хубаво да е в топла вода, защото може да ти превтаса тестото, понеже и машинката си затопля допълнително тестото. Peace

# 518
Благодаря !Действам  Laughing

# 519
БУРГАС ДШ, поздравления за казанчето! Кажи моля те, как направи заявката. Аз поръчах в същия сервиз, но в София и чакам вече повече от месец #Cussing out
Здравей mariyka .Пуснах заявка с имейл ето тук Mihail Kirov <kirov@dir.bg> .Уреда струва 35,00 а доставката 9,00.Напиши точно марката и модела на машината,адрес,име и телефон.

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 13:22 от БУРГАС ДШ

# 520
  • София
Iliana_, стана ли хлебчето?  Simple Smile

# 521
  • Географският център на България-Габрово
Приятели ако може някой да ми даде  рецепта за хляб за тост в машината за по голямото количество обаче.Ще ви бъда много благодарна.

# 522
Iliana_, стана ли хлебчето?  Simple Smile
На външен вид стана и се изпече добре ,но на вкус е доста солен.
Понеже нямам кантарче предполагам ,че съм сложила по-малко брашно.
Следващия опит ще е след като си купя кантарче.

# 523
Илиана колко сол сложи newsm78.Слага се не повече от една с.л за хляб от 1 кг.На нас пък все ни е безсолно - то въпрос на вкус де.
Ето последния ми хляб измишльотина с пълнозърнесто, бяло брашно и овесени трици.

Криво ляво стана.Очаквах по лош резултат Mr. Green

# 524
Ами на 500гр./приблизително/ 3л. сол от мерителните на машината .Те са две супена и кафена .
Въпрос на вкус е , но аз си падам по соленото тъй ,че наистина съм прекалила със солта . Laughing

Общи условия

Активация на акаунт