МАРТенските майки сутрин се прозяват,още им се иска да се излежават!

• 13 246
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте!Нещо напоследък не получавам известие в пощата че някой е писал и затова не се включвам по темите.Ние сме добре,всеки ден едно и също,като се започне с ранното ставане,ясла,работа и после пак вкъщи.Добре поне че времето е хубаво.Малката говори много,всичко разбира,прави изречения вече от по пет думи и е много смешна като почне да ги реди едни Laughing може да се каже че през деня сме без памперс вече,до скоро заспиваше със шишето с мляко вечер но и това го махнахме...за което сме много доволни Mr. Green абе порасна детето и това е  Rolling Eyes малко ми липсва старото време когато беше мъничка  Rolling Eyes та това е за сега от нас
целувки за всички  Hug Hug Hug

# 76
hahaha hahaha hahaha направете си още едно бебе, да си върнеш купона  newsm08 smile3532 newsm48

# 77
  • София
 Crazy има време за всичко  Laughing

# 78
Момичета,ровя из Нета,но нищо не намирам. Rolling Eyes
Скапа се механизма на столчето ни за кола.Това в което се пъхат коланите,между крачетата.Мъж ми 2 дни го лепи,но ми се иска ако има да купя ново.Столчето ни е Бертони,имат склад в Шумен,но никъде не мога да намеря телефони да звънна,и да попитам дали нямат това чудо.А още можем да си го ползваме столчето,и не ми се иска ново да търся.Но все пак това си е проблем!Трудно се вадят металните скоби,а Не дай Боже да трябва да я вадя бързо от столчето,и това заяде,направо не ми се мисли! Tired

# 79
  • Пловдив Белащица
Момичета, моля ви бързо за акъли. Ние летим утре сутринта в 6,30, да ама малката е с гнойна ангина. Изписаха ни антибиотик вчера, но ефект още няма, температурата е висока. Много ме е страх да не ни направят проблем по летищата с този свински грип  Confused. Какво да я правя? Нещо за бързо справяне с гнойта? Аз се замислям да й обера сливиците със сода, ама дали ще успея!?

# 80
Васе, за съжаление не мога да помогна за изчистването на гнойта newsm78 Дай й нещо много силно температуро понижаващо преди полета, те май само детектори, които отчитат температурата имат newsm78 Например хексалгин, но се консултирай с докторката каква доза, защото се изчислява по теглото на детето.

# 81
  • София
Мери, в Дружба имаше склад на Бертони. В този район, зад бензиностанцията Шел някаква ниска сграда има спомени че я описваше мъж ми: http://bgmaps.com/map.aspx?sid=2e3561364124b9af0d9aed39c5023c1a& … &initsearch=1
Ще се опитам да ти намеря телефона.
От там сме  взимали колелета за проходилка
Не намерих нищо в бг-мама, аз лично съм писала адреса тук, но не го видях, ще си потърся бакалския тефтер в къщи.

Попаднах и на това

"Количките Walt Disney са на Бертони/Хаук така че би трябвало и колелетата да са техни
вносителя е Дидис - Шумен, в Дружба имат склад пусни търсачка за адреса (нещо бл. 82-83 ми се върти, имам една бензиностанция Шел някъде зад нея - по пътя за летището този дето е успореден на Брюксел) има и телефони там, питай тях."

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 10:57 от Desem

# 82
Васе, хексалгина/аналгина е капка на килограм, а аз мазах с Йодасепт-мас. Макър, че има противоречиви мнения за това дали трябва механично да се махат налепите. При Наско имам чувството, че помогна. Педиатърката ми даде една дълга пръчица, като клечка за уши, пласjмасова и много лесно се справих. Мисля, че с тези взимат гърления секрет.

# 83
  • София
Васе, аз си спомням, че братовчед ми го мажеха с йод (течен), на пръчка с навито памуче.

# 84
  • София
Ето: http://www.bertoni-bg.com/18.php.

Мери, а защо не помислите за следващия размер стол Бети е висока.
http://maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=14&tn=2 Мити и Ели (вече) са с такива, над 15 кг са, но и 1-2 да е отдолу, ако на височина е ок значи е добре. Тества й я в някой магазин.
Ели стои кротко в стола и няма проблем, че е вързана с колана на колата, много беше смешна като установи колко свобода иам в мърдането с новия стол.

# 85
Деси, нещо не се отваря линка за Бертони. киара 15 кила ще стане сигурно някъде към 5-годишна възраст Joy Хем е слабичка, хем е дребничка.

Сега момичетата ме подсетиха, че май с гранофорин са ме мазали, ама не знам дали вече се продава. Иначе само да допълня Вили, че тази доза на хексалгина май е в рамките на 24 часа, т.е. за 24 не можеш да й дадеш повече от капка на кило.

# 86
  • София
www.bertoni-bg.com после контакти
Гери, може и да не успее  Joy, Мити е 14,5 кг сега на 4,5 г.

# 87
  • Пловдив Белащица
За Хексалгина не се бях сещала - благодаря. Аз й бях давала преди, ама той мисля беше с кратък срок на годност. Звъннах на мъжа ми, той таман е в аптеката да купи за всеки случай да имам в мен.

За сливиците едно време иначе мен ми ги обтриваха така с клечка с Нишадър, чувала съм и за сода. Знам че не е много препоръчително, но падне ли гнойта и спира температурата по принцип. Аз така един път сама успях да си докарам огромна афта на гърлото между сливиците. Защото не можех да си ги набарам и мажех на посоки. Та после нищо не можех да ям едно заради сливиците, едно заради афтата. Само безсолна крем супа  Confused. Затова се притеснявам най-вече за на Андрея да ги обтрия. Ще се моля да се успокои до вечерта. Защото каквото и да смъквам с лекарства, няма да го докарам до нормална температура, а и да уцеля момента за минаването на границата.
Ох, много ми е притеснено, че английският ми е безкрайно лош и няма да успея да се оправя, ако нещо ни дръпнат заради температурата. Ще се моля да минем между капките  Praynig

# 88
  • София
Васе, не може ли да ти напише диагнозата лекарката(тя налие на латински) на няква бележка с печат и т.н.
Пук ти се подготви с обяснения дори предварително написани.
Ангината е ANGINA (ae Dз a i n ъ, произнася се "енджайнъ")

# 89
wassilena , разбирам притеснението ти, но само да ти кажа, брат ми преди две седмици летя до Лисабон със смяна в Мюнхен и на нито едно от трите летища (София, Мюнхен, Лисабон) не е забелязал някой или нещо(устройство) да го проверява дали е здрав. Разбира се,не знам как е в Лондон. За лечение също не мога да дам съвет. Пожелавам ви късмет, бързо оздравяване и приятен полет!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт