МАРТенските майки сутрин се прозяват,още им се иска да се излежават!

• 13 231
  • 287
  •   1
Отговори
# 285
...
Mini, от сърце ти желая(като и на всички) да са свършили всички лоши неща.
...
Praynig  Hug

Аз събрах багажа на Мила днес (не без нейното участие) и утре рано сутринта пътува за морето при свекърва ми. Тя много мрънкаше, че не й се ходи, но сега покрай приготовленията направо се развълнува и мисля, че в крайна сметка ще тръгне с желание, за което много се радвам. Освен това ще остане 10 дни, вместо първоначално заплануваните 7, което е добре за нея.
За сметка на това, че Мила няма да е при мен, ще гледам куче у нас до 03.07. включително, та пак все едно съм с две деца. Днес ни я оставиха Дара (така се казва кучето) и само дебна какво ще й направи Калина. Горкото куче - много я тормози. Само да не гледам за две секунди и вече я й е бръкнала в окото, я по главата я налага ... ужас. Непрекъснато обяснявам, че кучето го боли, че го е страх и че не му е приятно, но няма ефект.  Crazy

П.П. Последния хит от преди секунди е, че се опитва да й обуе обувките си ...  Joy

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 15:44 от mila_pa

# 286
ВАВА,не знаех за МЕТРО,затова се учудих вчера като видях дечица!
За пишкането навън в тревичките,сваляме гащичките и панталонки ако е,до колената,и аз я държа под коленцата във въздуха.Тя е свита,все едно като седнала!Всеки път успява да се изпишка! Peace Дано да ме разбра какво имам впредвид! Blush )
Иначе сама клекнала още не съм я прабвала,защото си мисля,че ще се опишка! Laughing

Мини, Hug
Десем,   bouquet Снощи от разходката до МЕТРО Бети се сдоби с ново,по-голямо столче за колата!Голям рев беше за старото,ама няма как! Wink

# 287
И аз не знаех за МЕТРО, че напоследък Жоро ако ходи, ходи сам (за негово щастие  Wink)

Между другото, може би избързах, но пуснах нова тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408177.new#new

Общи условия

Активация на акаунт