МАРТенските майки сутрин се прозяват,още им се иска да се излежават!

• 13 234
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Мммм, Лили, сервирала си страхотна закуска! Дано Калинчето вече да се възстановява! Между другото аз постигнах успех с ходенето на Киара на гърне точно докато си беше 2 седмици вкъщи болна, така че стискам палци Peace

Киара снощи много ни се зарадва, падна голямо гушкане. Тази сутрин тъкмо почти не се беше разревала в яслата и пристигна едно момченце, което също реве на влизане и като направиха един дует Crazy Иначе ми се струва пораснала за тези 4 дни, научила е първия куплет на "Зеленчуци който не яде" (досега пееше само първия ред) и даже малко е напълняла.

Васе, аз много харесвам бежовата гама Simple Smile Успех в пазаруването Wink

# 271
Лили, как става записването за зоо училището в зоологическата гарадина. вчера разгледах сайта, но не разбрах как става.
И моята кака ще седи 2-3 дни у баба си в центъра. Не е много съгласна, но пък се надявам да си дочете книжката, че вкъщи седи пред компютъра или гледа тъпо телевизора, а акъла й е все към площадката пред блока.

# 272
  • София
 Лили, дано е минало най-лошото при Калина и вече да е в оздравителния процес. Може да кашля от секрет... ама знаели човек вече от какво кашлят тези деца newsm78

Днес Ели влезе добре в градината, даже си съблече якето(обикновено влиза с него и не дава да й го съблечеш). Подадох и го да го дадена г-жата а тя влезе и си отвори гардеробчето (оказа се, че си го познава) после и обувките си прибра...

# 273
Лили, как става записването за зоо училището в зоологическата гарадина. вчера разгледах сайта, но не разбрах как става.
И моята кака ще седи 2-3 дни у баба си в центъра. Не е много съгласна, но пък се надявам да си дочете книжката, че вкъщи седи пред компютъра или гледа тъпо телевизора, а акъла й е все към площадката пред блока.

Записахме я на място. Но имам и телефон там. Ако искаш ще ти го пусна на ЛС. Не знам дали няма да е късно, обаче. Когато записахме Мила (а това беше преди месец) от три групи имаше място само в едната.

# 274
# 275
Лили,не се притеснявай за Калинчето!Нали сега и болничко,ще свекне с памперса.
Ние пък от 2 дни се събуждаме със сух памперс и през нощта.Сутринта се събуди,и веднага сама си каза "Пиш"....айде на бегом в банята  Laughing Следобед също е без памперс,през деня също.Има отвреме навреме издънки с аки в гащите,но е рядко.Иначе сама вече си търси гърнето,дори си събува панталонките и сяда сама,за което съм много щастлива! Flutter  А ако сме навън аз я подканям в тревичките,или тя сама! Peace
Но още не бързам да купувам детска седалка за тоалетната чиния,че ме притеснява как ще се качва,слиза. Rolling Eyes

По този параграф за казването на пиш,отговарям на питането на Данинка!В това отношение намирам промяна в държанието.Иначе за много други неща според зависи вдява или не! Tired
Много копира от мен какво правя и моментално повтаря! Peace

# 276

Но още не бързам да купувам детска седалка за тоалетната чиния,че ме притеснява как ще се качва,слиза. Rolling Eyes

Мери, мисля,че няма да имате проблем,Ива се качва сама на тоалетната със седалка, взех й от Джъмбо една с хубави дръжки и тя си намира начин да се хваща и качва, а слизането е съвсем лесно и доколкото съм я наблюдавала ( понеже тя е срамлива и държи да се облекчава на затворена врата и никой да не гледа),няма риск от контузии. Бети е сигурно с 10-тина сантиметра по-висока от Ива,така че ще е още по-лесно. Ако има желание,я стимулирай. Ива в такъв смисъл си промени поведението и навиците - много неща вече иска да прави абсолютно сама или по точно определен от нея начин и аз гледам винаги да я поощрявам,освен ако не съзирам директна опасност.

# 277
Аз я слагам на седалката, защото не мога да си представя как може да се качи. Все се каня да купя от съпалцата, които ми препоръчаха Деси и Гери в предишната тема, но все забравям.
Съншайн, все си мисля, че на гърнето е по удобно и безопасно на тази възраст. Мартина просто не иска да седне на гърнето и затова купих седалка.

# 278
Здравейте!

Ние се прибрахме вече вкъщи - в Англия. Пътуването мина добре, Кари спа в самолета и по автобусите. На летището имаше огромна опашка при проверка на паспортите, та там се поизмъчихме, но иначе всичко мина по най-добрия начин.

За гърнето- Кари вече ходи само с гащички и памперс слагаме само при нощното спане  Peace Навън пишка само в сгъваемото гърне, иначе не мога да я накарам да направи нещо, а може да се стиска с часове ако й няма гърнето  Rolling Eyes

Аз съм с ужасна настинка - гади ми се, постоянно съм с температура и сливиците ми са огромни. Едва издържах на пътуването днес, но важното е, че мина  Peace

Лека вечер от мен. Скоро ще ви пусна снимки  Hug

# 279
Привет и от мен!
Криси също е с настинка - висока температура, кашлица /ужасна/ и хрема.
Днес /вече вчера/, за щастие, температура не е вдигала, хремата мина, само гадната кашлица остана. За първи път има кашлица, лошото е, че и сиропи никакви не иска да пие, с баща и голямо натискане да и изсипем лекарство в устата Sad.
Иначе тъкмо се оплаках миналия път, че с гърнето сме до никъде, и детето взе, че ни изненада. В петък се върна суха от яслата, спала е без памперс, предния ден ми бяха върнали 3 броя напикани гащи.
Почивните дни също не е имала пропуск, сваля си сама панталонките и сяда на гърнето.
Така че, момичета, не се отчайвайте, децата ще се научат, просто им трябва време. До преди една седмица си мислех, че това е мисия невъзможна.
Уини, добре завърнали се!
Бързо оздравяване на Калина!
Поздрави от нас.
Скоро се сетих, че Иглика и Танчето отдавна не са писали...

# 280
Ох,това гадно време и на нас ни довлече сополки вече 1 седмица,но мисля че вече ги овладяхме! Rolling Eyes
Уини,кога дойдохте,кога се прибрахте!Много бързо мина това време! Confused А гаденето ти да не е по други причини!? Party
Amelly,браво че Ивка е толкова напредничава,ама нали си ходи и на градина детето,по-самостоятелна е! Heart Eyes
И аз като ВАВА си мисля,че трябва степенка,за да се качи на чинията,въпреки че си е високо детето.Но ми се вижда опасно!На два пъти така се подхлъзва като я къпя,хем съм до нея.
Иначе в Джъмбо ги видях тези детски седалки,много хубавички ми се видяха,но за по-натам. Wink
Моята сестра е 4г. по-малка от мен,но си спомням съзнателно как и аз си сядах с нея да правим пиш,всеки на нейното гърне.Значи трябва да съм била най-малко на 5 някъде! Crazy

Да ви споделя,тази вечер ходихме до МЕТРО и вътре имаше много малки дечица в колички,или за ръка.Попитах едни родители,те казаха,че може би защото няма детски кът в момента и са ги пуснали! Thinking

# 281
Добро утро!
Хайде докато съм в къщи да ви поглезя:

Бързо оздравяване на Криси, Бети и Уини!  Hug

Калина също не иска да седне на гърне, за това аз я слагам на седалка на тоалетната. Да не говорим как иска да прави всичко, каквото прави кака й, а то не винаги е подходящо за нея. Няма да ви казвам и какъв рев и тръшкане настава, ако нещо не й е угодно. Спомням си неотдавна доста от вас се оплакваха от тръшкането на децата. Аз тогава нямах такива проблеми, но елате сега да видите какво става ...  ooooh! Надявам се да е само период и да отмине бързо.

Пожелавам на всички хубав и успешен ден!  Hug

# 282
Добро утро, бързо оздравяване на всички болнички, миналата седмица и Стефания изкара един бърз чревен вирус
вече ходим на галямото гърне със седалка, взех й на Чико и стъпенка на киди кидс, с формата на цвете, много е сладурска
но сега друг проблем- иска постоянно да стои в банята, защото след ходене до тоалетна се мият ръцете и дори се напъва вече да пусне две капки, че ако не прави нищо не й давам да се мие
Уини, верно много бърза екскурзия си направихте  Rolling Eyes
Гале, пропуснах честитките за рожденния ти ден, но все пак от сърце ти пожелавам искрената любов на всички близки и приятели, най-вече здраве и много късмет   bouquet
Не пиша често, че Стефания ми прецака клавиатурата на лаптопа и ми е голям дерт писането, чакам всеки момент да ми я сменят  Tired
днес стават 40 дни, откакто почина на Ники татко му, в понеделник ще кръщаваме Преслава на Соколския манастир
купих билети за концерта на Faith No More в Бургас, надявам се да не ни се случват повече такива неща и да успеем да отидем
Олях се, хубав ден на всички  Hug

# 283
Мери, в МЕТРО пускат с деца от вече от около 2 месеца. И аз мисля, че на седалката е по-опасно отколкото на гърне. Пробвам непрекъснато да пишка и клекнала, но не ми се получава. Нали трябва да тернираме за плажа Wink
Бързо оздравяване на всички дечица!
Лили, чудничко кафенце! Отивам да си пийна истинско.
За днес предвещават силен дъжд следобед. Дано се размине, че оставих колата на най-далечния паркинг.
Мини  Hug

# 284
  • София
Лили, благодаря за кафето Simple Smile

Mini, от сърце ти желая(като и на всички) да са свършили всички лоши неща.

Аз броя дните до почивката.

Нали нашия тати ги прибира от градина и им е създал хубавия навик от врата събуват се и мият ръцете: Мити търчи в кухнята мести стол, а Ели в банята, сами си пускат водата но няма кой да я спре после Mr. Green (Ели докато се събува почва д вика "Баня, баня!") Много ми е хубаво като се прибираме всички заедно(Тати ме взима и после тях), но така успяваме да ги взимаме към 6 без 5-10 и са почти последни в градината... та рядко ни се случва.

Гале, и аз не се справям с пишкането на вън, а тя не харесва и сгъваемото гърне, ниско й е .

Бързо оздравяване на Криси.

Общи условия

Активация на акаунт