Пред нас има две огромни липи,сега са разцъфнали-такъв невероятен аромат се носи от тях.Сутринта ,като тръгвах за работа буквално плуваш в ухание от липи.Цялата улица по която се движа също е с огромни липи.Направо обожавам това ухание,създава ми невероятно настроение..
изпадам в блаженство.От два дни сме махнали едната преградка в кошарата ,за да може Виктор да излиза/влиза когато иска.Днес сутринта ни накара да излезем от стаята ,да бъдел сам и да си влизял в леглото ,да си играел с играчките на килимчето пред кошарката.Така отпери половин час.Явно е някакво ново двайсет .
Снощи пък имаше невероятното желание да седне в бебешката си количка/има колелце и от месец не е поискал да се вози на количката-или за ръка или с колелото/.Та снощи ни обяснява ,че искал "като бебе да се вози в количката.И седна и с едно важно,важно личице оглежда насам-натам ,в Морската слезе да си играе и после пак искаше в количката.Ей такива ми ти неща при нас.
Много се радвам на обновената ни стая.Не е точно ремонта, който искам/нови мебели, подово покритие и т.н./, но все пак е чистичко и свежо.Сметихме тапетите, боядисахме тавана, сложихме вертикални щори, нов килим.Всичко в цвят праскова.И сега е едно такова топло и слънчево в стаята.Най-много се радвам на един стар ъгъл, който претапицирахме с кожа и сега изглежда съвсем различно.Да сме живи и здрави след някоя година може вече да предприема и смяна на мебели.
Те не са ли с напълно различен режим на вечерен сън,предвид по голямата възрастова разлика ?????Ако на баткото му се гледа до късно ,ако му се дивее...малкия как ще спи 

Поне в началото да беше,какво е това в края!

. Вече купих на бебо тук два чифта "терлички" и едно комплектче от ританки, блузка, якенце и лигавник. Така ми се искаше да знаех какъв пол ще е и да мога да купувам цветово. А сега се ограничавам само в бяло бежова гама. Тук като гледам само розово, синьо и бяло/бежово.
аз така, ама тя беше с гръб към мен и нямаше как да я изгледам лошо. Тъкмо си мислех да й кажа, че не само не е ясленче ами е 2ра група. Той явно я изгледа лошо и чувам "Аз не съм от яслата!" явно я притесни че тя реши да се огледа и ме видя и ми казва " Ми той седнал на тази пейка и аз затова"... ей Аман от тъпи родители тя как си представя че децата ще седнат на голям стол за да се обуват (като офисните за посетители), че то на мен ми е удобна малката пейка... че и сякаш за пръв път си води детето, всички деца сядат там за да се обуват... точно бебетата бе я ползват тъй като за родителите е по-удобно да ги обуват на високите столчета.