МАРТенските майки сутрин се прозяват,още им се иска да се излежават!

• 13 241
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Много слаба активност...къде сте бе,момичета? Rolling Eyes
Двете бремелинки Васето и Мая и те ще ни позабравят,покрай новите бебоци!
Остава и останалите да забременеем,та съвсем ще ни се затрият темичките! Joy
Шегувам се! Wink
lubricant ,почивай си и по-бързо да отминава гаденето! Praynig
Добре,че Рали е по-големичка,та може и сама да се залисва вече!
Васе,как е в английско положение?Как си и ти,коремчето?
Лека от нас! Heart Eyes

# 226
Добро утро!

Между другото имам чувството, че децата усещат кга не се чустваме добре и ни оставят на мира. Зимата по едно време бях болна и особено един от дните хич не ми беше добре, та тогава Киката почти не ме закачаше, аз си лежах на дивана и дремех, а тя си играеше покрай мен, от време-на време идваше да се гушне и така успях да си почина и да се възстановя.

Мая, дано неразположенията са отминали и всичко да е наред!
Васе, ама ти наистина нищо не казваш за престоя ви в Англия Simple Smile

Мери, аз май не те поздравих за приемането на Бети в яслата, честито! Тъкмо лятото ще си го прекарате заедно, да може спокойно да се разхождате насам-натам Hug

Тази Киара продължава да плаче сутрин Confused Дано скоро спре, защото аз досега го смятах за нормално, ама вече почвам да се замислям дали ще спре някога Crazy

# 227
Гери, Кристиана спря да плаче месец и половина след като тръгна на ясла. Сигурна съм, че съвсем скоро Киката ще ходи с желание при децата Hug.
След 3-седмично отсъствие от яслата Криси също плаче сутрин. С махането на памперса нещата не вървят.
Професионалните снимки от сватбата още не са готови, чакам ги с нетърпение, ако желаете ще ги предоставя и на Вашето внимание Flutter.
Бяхте замислили една среща, аз пропуснах- тя състоя ли се?

# 228
Тан4а, несериозни сме, никаква среща не се състояла. За снимките - непременно да ги предоставиш на нашето внимание Hug

Аз пък да ви се похваля, живот и здраве от 4-ти до 7-ми юли с Киката ще ходим до Италия Flutter Т.е. вече съм купила билетите, дано всичко е наред (и ми дадат отпуска Mr. Green). Една приятелка живее в Италия и ни бяха поканили , но Пламен не може да си взима отпуск точно сега. За щастие намерих самолетни билети на доста добри цени до Трвизо (това е на 30 км от Венеция и на 130 км от Гориция, където отиваме ние) - 236 лв. двупосочни билети за двете - Уизеър пускат линия до там от края на юни. После или ще дойдат да ни вземат с кола, или ще пътувам е с влак - 1:45 минути. Малко се чудих дали да похарчим тези пари, но не се знае кога приятелите ни пак ще имат възможност да ни поканят, а и дали ние ще можем да отидем (все пак ни чака правене на второ и т.н. Joy).

# 229
Здравейте ,момичета  bouquet
gertrudka  ме "изхваща",че съм на линия и шетам из форумчето ,а не съм се отделила внимание на мамите на мартенчета. Embarassed
Как сте всички??? Grinning Гледам продължават яслените приспособявания. bowuu
Виктор на ясла няма да го пускам.Направо другата година на детска градина.
Стискам палци на бременлийките -да няма гадене,да има малко качени килца,да има много разходки и усмивки  и най-вече бъдещите батковци и каки да са послушнички. Praynig

Ние сме в усилена подготовка за почивка през лятото.
Първо мислим да отидем до Трявна ,после към Чепеларе-това две седмици през юли.
През август имаме намерение да почиваме на Шкорпиловци една седмица.
Дано Виктор се представи добре на почивката.

Приятен ден на всички  Hugнека има летен полъх в сърцата ви ,усещане за лято с морски бриз и настроение на мах  bouquet

# 230
Ех, Данинка, добре ми се отрази този морски полъх Simple Smile

# 231
  • София
Здравейте, аз нещо се позагубих че кореспондирам с Редутските франсета. ... нали знаете приказката за хитрата сврака ... е цялата съм вътре.  hahaha ... пращам си нещата в Плевен при сестра ми но в разстояние на 1 седмица имам вече 2тора объркана пратка. и ми я пращат на адреса в София...

И ние сме зле с памперса: "Ами тя не си казва! Само ако я сложим с другите иначе се нааква / напикава" (е тЕ това му е лошото на нашата градина едната сестра е доста мрънкаща) ... "ами слагайте я по-често като  не искате да я преобувате, аз какво да правя да я държа до 7 г. с памперс ли  Twisted Evil" ... пък и съм малко афектирана от нещо, което ми каза Мити за г-жа от на Ели групата по негово време (спомен  newsm78, мисля че е таи мрънкащата)... не знам колко е истина и с никого не съм казвала (включително на мъжО, даже и на глас не искам да го казвам или напиша)...
...не знам и как да реагирам ... дори към и него не разпитвам за подробности...
Днес(и утре) Ели е с мен на работа, пак се възпалиха очите от сополи

Гери, хубаво сте го замислили.
Мая, дано се подобриш

# 232
Благодаря ви за поздравите!  Hug

Мери, честито за градината. Направо сте щастливци, то си е чудо да се доредиш!  Simple Smile
Гери, как може да се чудиш? Щом имате възможност, идете. Де на мен да се случи това...  Laughing Дано Кика спре да плаче, че да не се притесняваш и ти!

# 233
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
При нас яслата върви някакси- Гого ходи с желание, плаче малко. Обаче е до обед и нещо се опъват да го оставям цял ден. А аз скоро почвам работа. Яслата от днес е в ремонт и вече са по 25 деца в група, но аз бях предупредена за това и не ми дреме.

# 234
  • Лондон/Пловдив
Момичета изпрах си телефона ,ей много съм отвеяна .Изсуших го тръгна ,ама сега го изключих да видим утре ,мъжо ми направи и снимки работи камерата екрана също ама да видим утре като изъхне какво ще е .Аз на кратка програма ама се усетих на 15 мин слава богу на 30 гр,
Нещо не ми върви ,телефона ми е само на 1 седмица .

# 235
Привет, момичета!
Не съм се мяркала скоро, ама все нямам време и това си е.
Ние сме добре, да чукам на дърво.
Уж съм прочела всичко, но почти нищо не ми остана в главата.
Деси, аз съм забравила в Радецки или в Радост ходят твоите деца  Embarassed  Калина от 01.07. е в Радост и ми е малко притеснено как ще реагира  Crazy
Аз още не съм си пуснала отпуската, но ще гледам другата седмица да го направя и ще видя какви ще са реакциите на шефката  ooooh!
Гери, това, което ви предстои е чудесно  Hug Дано всичко е наред  Praynig
Кажи пак как е Митко.
Светли, важното е да сте здрави, а късмета ще се върне при теб - сигурна съм  Hug

Пожелавам на всички много, много хубав ден  Hug

# 236
  • Лондон/Пловдив
Проработи  Mr. Green изсуших го със сешоара след това до сутринта върху телевизора там където нагрява и така цяла нощ работи телевизора .СЕга го включих телефона всичко му работи ,чуват ме ,аз чувам ,звънни , камерата снима  Mr. Green и наи важното мирише на омекотител.Ох добре ,че тръгна щото вече бях на ръба  #Crazy

# 237
  • София
Simple Smile браво Светли, а с документите какво стана, новили вади?

Лили, в Радецки са. Няма да си пускам в Радост. Ще ги пращам на бабите ние ще ги гледаме иам график.

# 238
Desem, с тази акула много стряскащо изглеждаш. Компенсираш, че си кротка душица, ли?

Влади се върна снощи от морето. Изглежда чудесно и дори е качила 3 кг.  Shocked, които не й личат. Много съм изненадана. Вярно, че доста пясък падна от нея, включително и едно голямо изсъхнало водорасло на крака й, но чак пък 3 килограма. Аз я претеглих преди тръгване Wink Изкарали са много добре. Забавлявали са ги с различни игри от фирмата-организатор. Бяха в Академика на Черноморец. Малко мизерна база, но имало много зеленина между бунгалата и явно храната е била хубава.
Има красив тен. Тя разбира се не се е мазала много, но не е изгоряла. Първите 4 дни имала някакъв обрив на корема от слънцето (или мръсната вода Mr. Green), който обаче отмина.
Мартина снощи "полудя" от радост като видя кака си.

Хубав и слънчев ден на всички!

# 239
Ето ме вече на работа GrinningМитито днес ще го гледа майка, че да не го пускаме още на яслата. Ще видим обаче след това дълго отсъствие как ще бъде в понеделник.
Гале, честит 19 рожден ден на патерици Grinning.Присъединявам се към пожеланията на момичетата и ти желая мноооого късмет  bouquet
Моята отпуска и тя е планирана  от 01.07. и сега след 10-дневен болничен чак ме е срам да искам след една седмица отпуска.
Светли, все пак късметът ти е проработил Peace
Разрешаваме на бременните ни съфорумнички да си почиват повечко, но и да ни навестяват от време на време Hug
Данинка, и ти по-честичко да ни пращаш морски повей Grinning
Гери, ще спре да плаче Кари.Явно и трябва по-дълъг период да се приспособи.Съвсем правилно си решила зъ пътуването до Италия.Човек не бива да отлага, че не се знае след това дали ще му се отдаде пак възможност.
Сега ще спра да пиша и ще поработя малко, а след обед ще се включа отново.

Общи условия

Активация на акаунт