МАРТенските майки сутрин се прозяват,още им се иска да се излежават!

• 13 232
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
  • Сливен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ,ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА!
МНОГО УСМИВКИ ДА ОЗАРЯВАТ ЛИЦАТА ИМ!

# 16
Момичета, здравейте!!!
Първо до честитя празника на всички деца!!! Много щастливо и безгрижно детство им желая!!!
Благодаря на всички за поздравите!!!
Сватбата беше страхотна. И ние и всички гости останахме много доволни. Времето беше хубаво, заваля силен дъжд докато бяхме в Ритуалната зала и преди да излезем спря.
Деси, Петър ми предаде поздрави, но да си призная не се сетих веднага за коя Деси ми говори Embarassed, много ти благодаря!!!
Мини, имаш прекрасни съкровища!
Уини, страхотни снимки.

# 17
  • София
Таня, разбрах аз, че сте изкарали добре ... ама още снимки искам.... мамата е страхотна, но и малката кукла не отстъпва.

# 18
http://www.facebook.com/home.php?#/album.php?aid=85622&id=588407547

Ето малко снимки от любителските апарати, професионалните ще са готови след няколко седмици сигурно.

# 19
Честит 1-ви Юни на всички сладури!
Да са ни живи и здрави,
весели,усмихнати,щастливи,
много радостни дни и безгрижно детство!

Тан4а,не се отваря Фейсбука!Като отпочинеш малко,ни разкажи как мина сватбата! Wink
Уини,страхотни снимки!Супер свежо и красиво! Heart Eyes
Днес никъде не отидохме да се почерпим,освен на едно кафене.Но от снощи Бети не спира да "рисува" на новата си дъска и много й се радва! Wink Ще пусна снимки по-късно

# 20
Танча, прекрасни сте просто  Heart Eyes думи нямам да изразя емоциите, които върна в мен  Heart Eyes
Честито на всички завършили ученици и браво за пълните с шестици и петици бележници  Party
Честит празник на всички и майки, и татковци и дечица, нека дълго запазим детското в себе си. Бъдете здрави!
Гери- успех  Hug

# 21
С голямо закъснение: Мини, честит рожден ден! Нека само хубави и щастливи моменти съпътстват живота ти!   bouquet

Танче, честито, вече официално си госпожа.  Wink Аз също не мога да видя снимките.  Rolling Eyes

Честито и на всички дечица! Да са ни живи и здрави! Това е най-важното!  baloni

# 22
Едно записче и от мен, че както сте я подкарали немога да ви насмогна
Честити празник на всички малки и големи деца да са много здрави и дано за тях се сещат не само на 1.06.
Честито на всички наскоро празнували и празнуващи. Много любов и късмет за всички вас
  bouquet  bouquet

# 23
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Танча, и аз не можах да видя снимките Confused

# 24
Тан4а, Тан4а, толкова време бягах от този фейсбук, а сега заради теб се регистрирах Simple Smile Е вече ставане от компютъра НЕМА ooooh!
Разглеждам снимките в момента, прекрасни сте Heart Eyes

# 25
И аз сега се регистрирах, заради снимките на Танча  Embarassed  Много хубави снимки, заслужаваше си  Wink

# 26
Лили, какво да се прави, сърце юнашко не трае Mr. Green Blush

Днес са имали парти в яслата с клоун и Киара се е уплашила от него. Иначе каза, че утре пак ще ходи на ясла и че няма да плаче катго я оставям. Милото, плачеше й се тази сутрин, ама пак беше обещала да не плаче и хвана какичката за ръка, тръгна да влиза вътре и си подсмърчаше само, сдържа се да не се разплаче Heart Eyes Чак на мен ми се доплака.

# 27
Mr. Green
Ще ги кача и в сайта на Криси, просто сега нямам възможност.
Много ме трогнахте  Hug.
http://www.tan4a.snimka.bg/album.php?album_id=384459
Ето още снимки от друг фотоапарат, те вече трябва да се виждат.

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 23:25 от tan4a

# 28
  GrinningЧестит 1-ви Юни на всички малчугани!
Нека детството им да е изпълнено с игри и незабравими моменти!
Да са здрави!
Нека не забравяме, че и ние сме били деца и да се опитваме да ги разбираме по-добре!

Танче, благодаря за старанието да качиш всички снимки. Прекрасни сте! Нека винаги сте така щастливи, както на снимките. С Криси сте като принцеси!!  Heart Eyes

Гери, много ме трогна историята ви с клоуна  Mr. Green Да нацелуваш Кика  Hug На теб пожелавам успех в работата и бързо да свикнеш с новото темпо  Wink

Аз днес успях да се измъкна от работа за час и отидохме в МакДоналдс да се почерпим по случай празника. Кари беше много доволна, а аз още по-доволна останах след като детето каза, че му се ходи до тоалетната и там си свърши всичката работа с моя помощ и то без гърнето, аз я държах над тоалетната  Mr. Green Направо ме можах да повярвам, тъй като тя се притеснява и без нейното гърне преди не вършеше нищо  Grinning

Амели, как сте? Кажи още нещо за вас? Много се радвам за успехите на Ивка с гърнето  Peace Наистина и аз се убедих, че при децата идва една възраст, когато са готови да започнат опитите с гърнето - мисля, че при много малко деца това се получава преди 18 месеца  Peace

Дени, добре дошли! Как мина пътуването?

# 29
  • София
Мушвам се набързо, най-вече за да пожелая на tan4a всичкото щастие на света и много детски смях у дома! Страхотно изглеждаш, но Криси е една малка вълшебница!  Heart Eyes   bouquet С нетърпение ще чакам професионалните снимки!

Ние изкарахме вчерашния празник подобаващо. Тръгнах си малко по-рано от работа и взех Ева от яслата, където са имали тържество с балони и почерпка. Ходихме до Сити Център София, където първо си игра в детския кът (и аз с нея), после гледахме куклен театър, после дойде и Тони, с когото седнахме да ядем торта. Най-впечатлена (уплашена) беше от един човек, облечен като заек. Исках да я снимам с него, но тя се криеше зад мен и днес обяснява "няма да ме хване заека със зелето"  Mr. Green Тони подари на Ева книжката "Лека нощ, мамо!", която започва с приказката за мама Грух. А аз съм на диета от вчера  Crossing Arms

Хубав ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт